Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa şuann anlatamam sevincimi umarım Rabbim nasip etmiştir. Amin çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahHayirli olsun çok yüksek ihtimal gebesiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah .
Çok sağol canım inşallah nasip olmuşturHayırlı olsun kuzum inşallah sağlıkla kucağına alırsın kan verip yükselişini takip etmelisin 2 güne 1![]()
Var tabiki hemde besbelli masallahEki Görüntüle 3317586 kızlar sizce varmı yavaş yavaş belirginleşmeye başladı
Ama kuruma çizgisi falan oluomuş bi tereddütte kaldım yarım saat sonra çok belirginleşti kuruma çizgisi böylemi olur kafam karıştıVar tabiki hemde besbelli masallah![]()
Balım Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, belirtin var mıydıAma kuruma çizgisi falan oluomuş bi tereddütte kaldım yarım saat sonra çok belirginleşti kuruma çizgisi böylemi olur kafam karıştı![]()
Ay maşallaaahEki Görüntüle 3317598 hatta şuan dahada belirginleşti
Amin inşallah belirtim fazla yok çok halsizim sadece baş ağrım var.Balım Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, belirtin var mıydı