Sizce ??

ailnlya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2024
55
10
3
Regl oldum bu ay kısa sürdü ve bir anda kesildi . Sonra test yapmak istedim ve dört günü sonrası test yaptım resimdeki gibi çıktı . Sizce gebelik var mıdır

Eklentiler

• IMG_20240530_213935.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 73
Banada kuruma cizgisi gibi geldi sanki cok beklemis gibi ama tabi bilmiyorum insallah bebegin seninledir tekrarladiginda bizimlede paylas nerak ederim

Bazen adet düzenlerimiz farklılık gösterebiliyor. Bende kuruma çizgisine benzettim ama inşallah vardır

Regl oldum bu ay kısa sürdü ve bir anda kesildi . Sonra test yapmak istedim ve dört günü sonrası test yaptım resimdeki gibi çıktı . Sizce gebelik var mıdır Eki Görüntüle 3435036
Merhaba aynı durum benim de 3 defadır böyle çıkıyor gözle tam görülmüyor ama fark ediyorum ben 3 keredir . Ne yapacağımı şaşırdım

Merhaba aynı durum benim de 3 defadır böyle çıkıyor gözle tam görülmüyor ama fark ediyorum ben 3 keredir . Ne yapacağımı şaşırdım
benimde maalesef. dogum kontrol hapı kullanıyorum ve insan tereddüt ediyor. varsa hap kullanmaktan da korkuyorum . hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…