Her hafta aynı konuyu açıyorsun. Bu durumu çok fazla takıntı yapmışsın. Doktorla görüşmeye başladın mı? Psikiyatriye randevu alırsan doktor sonrasında seni psikologa yönlendirebilir. Böyle devam edersen yolunun sonu hiç iyi görünmüyor. Yeter ki erkek olsun da nefes alsın yeter diyorsun resmen. Madem bu kadar taktın, sosyal medya profiline güzel bir fotoğrafını koy ve birkaç güzel fotoğrafını hesabında paylaş. Hiç mi yazan olmadı netten?Kizlar sizce birini bulabilir miyim bu yastan sonra. Internetten istemiyorum zaten yazanda yok
Bayadir kimse yazmadi.Her hafta aynı konuyu açıyorsun. Bu durumu çok fazla takıntı yapmışsın. Doktorla görüşmeye başladın mı? Psikiyatriye randevu alırsan doktor sonrasında seni psikologa yönlendirebilir. Böyle devam edersen yolunun sonu hiç iyi görünmüyor. Yeter ki erkek olsun da nefes alsın yeter diyorsun resmen. Madem bu kadar taktın, sosyal medya profiline güzel bir fotoğrafını koy ve birkaç güzel fotoğrafını hesabında paylaş. Hiç mi yazan olmadı netten?
Ay sen sürekli aynı konuyu açmaktan bıkmadın he. Biz mi bulalım sana birini anlamadım. Nasip kısmet bu işlerKizlar sizce birini bulabilir miyim bu yastan sonra. Internetten istemiyorum zaten yazanda yok
Kendine bakım yapmıyor musun? Güzel kıyafetler giyin, süslen. Sevdiğin bir fotoğrafını profil yap. Kurslara katıl, farklı ortamlara gir.Bayadir kimse yazmadi.
Bulamazsın, tedavi lazım sana koca değilKizlar sizce birini bulabilir miyim bu yastan sonra. Internetten istemiyorum zaten yazanda yok
Kocam beni emeklilerin çok kullandığı banka kuyruğunda buldu. Bence sen de banka kuyruğunda bekleKizlar sizce birini bulabilir miyim bu yastan sonra. Internetten istemiyorum zaten yazanda yok