• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce?

Merhabalar, bu yaştan sonra diyorsunuz da öncelikle kaç yaşındasınız? Ayrıca bunun yaşla alakası olduğunu da düşünmüyorum, doğru kişinin ne zaman karşımıza çıkacağı belli olmuyor hiç beklemediğiniz an ve zamanda diyebilirim, çalıştığınız işyeri arkadaş gruplarınız veya katıldığınız kurslar vs vs sayabiliriz

Bulamazsın maalesef. Evde kaldın geçmiş olsun.

Kizlar sizce birini bulabilir miyim bu yastan sonra. Internetten istemiyorum zaten yazanda yok
Her hafta aynı konuyu açıyorsun. Bu durumu çok fazla takıntı yapmışsın. Doktorla görüşmeye başladın mı? Psikiyatriye randevu alırsan doktor sonrasında seni psikologa yönlendirebilir. Böyle devam edersen yolunun sonu hiç iyi görünmüyor. Yeter ki erkek olsun da nefes alsın yeter diyorsun resmen. Madem bu kadar taktın, sosyal medya profiline güzel bir fotoğrafını koy ve birkaç güzel fotoğrafını hesabında paylaş. Hiç mi yazan olmadı netten?

Her hafta aynı konuyu açıyorsun. Bu durumu çok fazla takıntı yapmışsın. Doktorla görüşmeye başladın mı? Psikiyatriye randevu alırsan doktor sonrasında seni psikologa yönlendirebilir. Böyle devam edersen yolunun sonu hiç iyi görünmüyor. Yeter ki erkek olsun da nefes alsın yeter diyorsun resmen. Madem bu kadar taktın, sosyal medya profiline güzel bir fotoğrafını koy ve birkaç güzel fotoğrafını hesabında paylaş. Hiç mi yazan olmadı netten?
Bayadir kimse yazmadi.

Kizlar sizce birini bulabilir miyim bu yastan sonra. Internetten istemiyorum zaten yazanda yok
Ay sen sürekli aynı konuyu açmaktan bıkmadın he. Biz mi bulalım sana birini anlamadım. Nasip kısmet bu işler

Kocam beni emeklilerin çok kullandığı banka kuyruğunda buldu. Bence sen de banka kuyruğunda bekle 😶

Gerçekten iyi bir ruh halin yok dalga geçmek için demiyorum bu kadar erkek evlilik merakı ciddi anlamda psikolojik sorun bence. Neden destek almayı denemiyorsun? Kötü bir şey değil cidden.

Back
X