Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzmek için mi söylediniz yoksa gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz?Bugün artık çok dolu olduğum için babama annem yerıne sen ölseydın dedım çok sınırlendim buna üzülmüş olabilir mı?![]()
Üzmek için çok doldum yaÜzmek için mi söylediniz yoksa gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz?
Ben cidden hem sana hem de babana çok üzülüyorum. Adama demediğin kalmadı yazık günah. Birisi olursa düğün yapmadan kaçarak evlenirim dedin. Şimdi de adamın yüzüne yüzüne "annem yerine sen ölseydin " demişsin. Sana baskı kuran, kötü birisi de değil baban anladığım kadarıyla. Aksine doktora gidip iyileşmeni istiyor. Benim kalbim kırıldı bu sözle resmen. Çok üzücü ,kahredici bu söylediğin. Babanda iyi sabır varmış. Allah sana sakinlik, dinginlik ona da sabır versin inşallah.Bugün artık çok dolu olduğum için babama annem yerıne sen ölseydın dedım çok sınırlendim buna üzülmüş olabilir mı?![]()
Ya EvetTamalya sana bi üvey anne şart o evde
Özür dilemişsindir umarım babandan. Babaların içine en oturan laf kızlarının söylediği laflardır.Bugün artık çok dolu olduğum için babama annem yerıne sen ölseydın dedım çok sınırlendim buna üzülmüş olabilir mı?![]()
Tamalya evlenemez de babasi evlenirse sinirden duvarlari yikarTamalya sana bi üvey anne şart o evde
Bir babaya bunu söylemen çok acı.Bugün artık çok dolu olduğum için babama annem yerıne sen ölseydın dedım çok sınırlendim buna üzülmüş olabilir mı?![]()
27 yaşındayımÖzür dilemişsindir umarım babandan. Babaların içine en oturan laf kızlarının söylediği laflardır.
Ergende değilsin ki bir an onsekiz yaşında falan sandım benden büyükmüşsün iki yaş babanı elbette üzmüşsündür anneni anladığım kadarıyla kaybetmişsin kusura bakma ama tek dalın baban kalmış onada ettiğin lafa bak ne kadar sinirlenirsen sinirlen söylememen gereken bir cümle bir söz okumuştum insan kalbinden geçen gerçek duyguları sinir anında söylermiş birini tanımak istiyorsan öfkeli zamanında en net şekilde tanırsın o insanı gerçek halini gösterir çünkü babanıza kıyıp bunu söylemeniz çok içler acısı27 yaşındayım
Ben de tam olarak bunu düşündüm. Konuştuğum kişi hakaret ediyor her ilişkide olur mu böyle şeyler, bana bunu dedi sizce çok mu ağır bir söz falan diye burada soruyorMillet yüzüne sövüyor yarabbi şükür diyorsun, onun cevabını veremeyip babana bunu mu söylüyorsun ?
O kadın da eve bunu sığdırmaz şükür etse yeri millet fastan suriyeden evleniyo hepTamalya evlenemez de babasi evlenirse sinirden duvarlari yikar![]()
Gelmez mi bi endonezyali cici anneO kadın da eve bunu sığdırmaz şükür etse yeri millet fastan suriyeden evleniyo hep
Cici anne gelirmi bilmiyorum ama formun acı ama gerçek konuşan kadınları birazdan bu konuya gelsin konu sahibini farş edeceklerinden eminimGelmez mi bi endonezyali cici anne![]()
Valla bacim biz iki senedir bu uyeye guzellikle konustuk anlamadi, sert konustuk anlamadi, ben artik goygoya vurdum.Cici anne gelirmi bilmiyorum ama formun acı ama gerçek konuşan kadınları birazdan bu konuya gelsin konu sahibini farş edeceklerinden eminim![]()