• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce?

Florya35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
131
Puanlar
33
Bugün artık çok dolu olduğum için babama annem yerıne sen ölseydın dedım çok sınırlendim buna üzülmüş olabilir mı?:(

Bugün artık çok dolu olduğum için babama annem yerıne sen ölseydın dedım çok sınırlendim buna üzülmüş olabilir mı?:(
Üzmek için mi söylediniz yoksa gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz?

İnş evden atar seni üzülmüştür tabii

Ben cidden hem sana hem de babana çok üzülüyorum. Adama demediğin kalmadı yazık günah. Birisi olursa düğün yapmadan kaçarak evlenirim dedin. Şimdi de adamın yüzüne yüzüne "annem yerine sen ölseydin " demişsin. Sana baskı kuran, kötü birisi de değil baban anladığım kadarıyla. Aksine doktora gidip iyileşmeni istiyor. Benim kalbim kırıldı bu sözle resmen. Çok üzücü ,kahredici bu söylediğin. Babanda iyi sabır varmış. Allah sana sakinlik, dinginlik ona da sabır versin inşallah.

Seni artık zorla hastaneye götürüp yatırmaları gerekiyor. Ağzından çıkanı kulağın duymuyor. Hiç ama hiç iyi değilsin. Bir durma noktan yok. Kontrolsüzce davranıyorsun.

Tamalya sana bi üvey anne şart o evde

Bak benim babamla aram iyi değildir ,kendisi soğuk bir duvar gibidir. Anneme de çok çektirmiş zamanında. Ben babama böyle bir söz söylesem ağzımı ,burnumu dağıtır. O gün dünyadaki son günüm olur, amel defterim kapanır. Anlıyor musun beni ? Ne bu kin, ne bu nefret. Gün geçtikçe daha kötüye gidiyorsun. Acilen hastaneye kapatmaları lazım seni. Baban iyi sabrediyor gerçekten onu takdir ediyorum.

Özür dilemişsindir umarım babandan. Babaların içine en oturan laf kızlarının söylediği laflardır.

27 yaşındayım
Ergende değilsin ki bir an onsekiz yaşında falan sandım benden büyükmüşsün iki yaş babanı elbette üzmüşsündür anneni anladığım kadarıyla kaybetmişsin kusura bakma ama tek dalın baban kalmış onada ettiğin lafa bak ne kadar sinirlenirsen sinirlen söylememen gereken bir cümle bir söz okumuştum insan kalbinden geçen gerçek duyguları sinir anında söylermiş birini tanımak istiyorsan öfkeli zamanında en net şekilde tanırsın o insanı gerçek halini gösterir çünkü babanıza kıyıp bunu söylemeniz çok içler acısı

Millet yüzüne sövüyor yarabbi şükür diyorsun, onun cevabını veremeyip babana bunu mu söylüyorsun ?
Ben de tam olarak bunu düşündüm. Konuştuğum kişi hakaret ediyor her ilişkide olur mu böyle şeyler, bana bunu dedi sizce çok mu ağır bir söz falan diye burada soruyor
Babasına da ne demiş. Daha önce de babasına evlenmem kaçarım, baş edemiyorsan görücü bul falan birsürü söz söylemiş. Adam cidden çok iyi sabrediyor. Millete boyun eğip babaya böyle davranması da ayrı olay cidden

Cici anne gelirmi bilmiyorum ama formun acı ama gerçek konuşan kadınları birazdan bu konuya gelsin konu sahibini farş edeceklerinden eminim 😀
Valla bacim biz iki senedir bu uyeye guzellikle konustuk anlamadi, sert konustuk anlamadi, ben artik goygoya vurdum.

Back
X