- Emoji Skoru
- 8.018
- Puanlar
- 163
- Konu Sahibi mirayzorlu82_
-
Yavrum herkes naaaoowwww naoooww diyor sen hala birseyler anlatamay calisiyorsun bolsun istiyorsun yani burdaki birçok kadın yilllardir yapıyor keşke bu kadar basit olsa hamile kalmak millet bosunami tedavi veriyor velevki oldu buda senin bileceğin iş yaptıklarımızın hep bir bedeli vardır zaten ayrılmayı düşünmüyorsun biz her ilişki sonrası bunu çekmek zorunda mıyızGerçekten amacım birşey yapmak değil sadece şüphelerimi yok etmek istiyorum özür dilerim
Yok ayrılma az daha kullansın seni güzelim sonra hamile kalınca ayrılırsın kız git başımdan deli misin nesin aaaaaAbla sence bu ilişkiyi yaşadığım kişiden bu süreç geçince ayrılmalımıyım
Yoktur yani dimi iç çamaşırı hiç çıkmadı boşalma bile olmadı yaniYok ayrılma az daha kullansın seni güzelim sonra hamile kalınca ayrılırsın kız git başımdan deli misin nesin aaaaa
Başımdan al kız bunuYavrum herkes naaaoowwww naoooww diyor sen hala birseyler anlatamay calisiyorsun bolsun istiyorsun yani burdaki birçok kadın yilllardir yapıyor keşke bu kadar basit olsa hamile kalmak millet bosunami tedavi veriyor velevki oldu buda senin bileceğin iş yaptıklarımızın hep bir bedeli vardır zaten ayrılmayı düşünmüyorsun biz her ilişki sonrası bunu çekmek zorunda mıyız
Acil psikolojik destek al sen bir kız da değilsin erkeksin bence boş yapma buralarda SGYoktur yani dimi iç çamaşırı hiç çıkmadı boşalma bile olmadı yani
Esraaaaggg kurtar beni oglumuuu deseneBaşımdan al kız bunu
Bunu şikayet et bacım ben ettimKız ben nereye yeteyim nereeeeeyeyeeeeggg
Esraaaaggg kurtar beni oglumuuu desene
Hastaneden geldik.kan verdim ugrastigim şeye bak
Başımdan al kız bunu
Okb hastalığım var bi anlık gaflete düştüm nolur dalga geçmeyinKız ben nereye yeteyim nereeeeeyeyeeeeggg
Yok diyoz anlamıyor deli mi ne yaCevabı bulamazsa bu iş uzar ben sana diyim.cumhurbaskanina kadar yazar
O nasıl hastalık beOkb hastalığım var bi anlık gaflete düştüm nolur dalga geçmeyin
Bu arada hayırlı olsun bebisin takip ediyorum seni bazen konulardanKız ben nereye yeteyim nereeeeeyeyeeeeggg
Bu kadar takintin normal o zaman geçmiş olsun yine salak gbi inaniyorum ama gerçekten yalan söylüyorsun hakkımı helal etmicem artıkOkb hastalığım var bi anlık gaflete düştüm nolur dalga geçmeyin
Aglatirsin ama beni sağol aşkımBu arada hayırlı olsun bebisin takip ediyorum seni bazen konulardan
Gerçekten yalan söylemiyorum hepsi bu cuma yaşanmış olaylar cevap gelmediği için tekrar tekrar açtım ben kendimi böyle bi duruma düşürdüğüm için çok acınası bi haldeyim zaten nolursunuz siz de yapmayınBu kadar takintin normal o zaman geçmiş olsun yine salak gbi inaniyorum ama gerçekten yalan söylüyorsun hakkımı helal etmicem artık
Yavrum.belk8 on tane açtın böyle konu açtım gördüğüm kadarıyla herkeste cevapladı sen inanmak istediğine inanıyorsunGerçekten yalan söylemiyorum hepsi bu cuma yaşanmış olaylar cevap gelmediği için tekrar tekrar açtım ben kendimi böyle bi duruma düşürdüğüm için çok acınası bi haldeyim zaten nolursunuz siz de yapmayın
Çıkmıştır çıkmıştır annecigini üzmez bebişin tatlı heycanlar bilirim sende bilirsin zaten ben doğurdum kurtuldum çok şükür 5 ay olduAglatirsin ama beni sağol aşkımşimdi 2 kat çıktımı diye kan verdim.bekliy9rum bu gönderi iyi oyaladı beni beklemek çok zor maşallah her gonderidede aktifim görmeme ihtimalin yok
Dediğiniz gibi olur inşallah teşekkür ederim yine de çok acınası bi durumYavrum.belk8 on tane açtın böyle konu açtım gördüğüm kadarıyla herkeste cevapladı sen inanmak istediğine inanıyorsun
Ben bence fazlasıyla tecrübe ettimÇıkmıştır çıkmıştır annecigini üzmez bebişin tatlı heycanlar bilirim sende bilirsin zaten ben doğurdum kurtuldum çok şükür 5 ay oldu
Acinasi olan yaşadığın olaydan ziyade bu kadar buyutmen ve eminim yine yapacaksın yetişkin olmak yaptıklarınızdan ders çıkarmak demek ama üzgünüm.ben.bunu görmüyorum sendeDediğiniz gibi olur inşallah teşekkür ederim yine de çok acınası bi durum