Sizce

Gerçekten amacım birşey yapmak değil sadece şüphelerimi yok etmek istiyorum özür dilerim
Yavrum herkes naaaoowwww naoooww diyor sen hala birseyler anlatamay calisiyorsun bolsun istiyorsun yani burdaki birçok kadın yilllardir yapıyor keşke bu kadar basit olsa hamile kalmak millet bosunami tedavi veriyor velevki oldu buda senin bileceğin iş yaptıklarımızın hep bir bedeli vardır zaten ayrılmayı düşünmüyorsun biz her ilişki sonrası bunu çekmek zorunda mıyız

Abla sence bu ilişkiyi yaşadığım kişiden bu süreç geçince ayrılmalımıyım
Yok ayrılma az daha kullansın seni güzelim sonra hamile kalınca ayrılırsın kız git başımdan deli misin nesin aaaaa

Başımdan al kız bunu

Kız ben nereye yeteyim nereeeeeyeyeeeeggg

Esraaaaggg kurtar beni oglumuuu desene
Hastaneden geldik.kan verdim ugrastigim şeye bak
Bu arada hayırlı olsun bebisin takip ediyorum seni bazen konulardan

Okb hastalığım var bi anlık gaflete düştüm nolur dalga geçmeyin
Bu kadar takintin normal o zaman geçmiş olsun yine salak gbi inaniyorum ama gerçekten yalan söylüyorsun hakkımı helal etmicem artık

Bu arada hayırlı olsun bebisin takip ediyorum seni bazen konulardan
Aglatirsin ama beni sağol aşkım şimdi 2 kat çıktımı diye kan verdim.bekliy9rum bu gönderi iyi oyaladı beni beklemek çok zor maşallah her gonderidede aktifimgörmeme ihtimalin yok

Bu kadar takintin normal o zaman geçmiş olsun yine salak gbi inaniyorum ama gerçekten yalan söylüyorsun hakkımı helal etmicem artık
Gerçekten yalan söylemiyorum hepsi bu cuma yaşanmış olaylar cevap gelmediği için tekrar tekrar açtım ben kendimi böyle bi duruma düşürdüğüm için çok acınası bi haldeyim zaten nolursunuz siz de yapmayın

Yavrum.belk8 on tane açtın böyle konu açtım gördüğüm kadarıyla herkeste cevapladı sen inanmak istediğine inanıyorsun

Aglatirsin ama beni sağol aşkım şimdi 2 kat çıktımı diye kan verdim.bekliy9rum bu gönderi iyi oyaladı beni beklemek çok zor maşallah her gonderidede aktifimgörmeme ihtimalin yok
Çıkmıştır çıkmıştır annecigini üzmez bebişin tatlı heycanlar bilirim sende bilirsin zaten ben doğurdum kurtuldum çok şükür 5 ay oldu

Çıkmıştır çıkmıştır annecigini üzmez bebişin tatlı heycanlar bilirim sende bilirsin zaten ben doğurdum kurtuldum çok şükür 5 ay oldu
Ben bence fazlasıyla tecrübe ettim en güzel zamanları şimdi tam mincirmaliktir hiç ayrilma başından çok çabuk büyüyorlar

Dediğiniz gibi olur inşallah teşekkür ederim yine de çok acınası bi durum
Acinasi olan yaşadığın olaydan ziyade bu kadar buyutmen ve eminim yine yapacaksın yetişkin olmak yaptıklarınızdan ders çıkarmak demek ama üzgünüm.ben.bunu görmüyorum sende

`