• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce

temmuzsendromu

sil baştan başlamak gerek
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
1.250
14
683
demin forumun ana sayfayı görüntülerken forumda ne kadar fazla ve çeşitli konu olduğunu farkettim meğer biz kadınlar ne renkliyiz ama bu rorum erkekler klubu olsaydı sanırım iki konu olurdu biri kadınlar klasörü diğer i futbol kaydirigubbakcemile siz ne dersiniz?

demin forumun ana sayfayı görüntülerken forumda ne kadar fazla ve çeşitli konu olduğunu farkettim meğer biz kadınlar ne renkliyiz ama bu rorum erkekler klubu olsaydı sanırım iki konu olurdu biri kadınlar klasörü diğer i futbol kaydirigubbakcemile siz ne dersiniz?

:teytey:haklısın

haklısın canım
bu benimde dikkatimi çekmişti
bu yüzden buraya girince saatlerce mahsur kalıyorum delikafadulden
ay şuna da bakiyim buna da bakiyim
bu da neymiş derken saatin nasıl geçtiğini anlamıyorum:1shok:

acaba renkli miyiz sorunlu mu
kıl tüy sorunu mesela
saç,baş,giyim kuşam,makyaj
ya da erkekler
aldattı,sevmiyor,ilgisiz...
kaynana,kayınbaba,elti,görümce...
benim için kadının çok renkliliği daha başka bi şeydir
bunlar olsa olsa hayatın kadın tarafından problemlerinin buraya yansımasıdır.
renklerimizden bi tanesi(erkeklerden ayıran bizi) buraya yazıp paylaşmayı bilmemiz olur ancak

buna benzer bi erkek sitesi var.. abim aracılığıyla girmiştim..

emin olun onlarda da tonla konu var;:delphin:

bakımdan tutun, futbola, sekse, kız arkaşlarıyla sorunlara kadar herşeylerini paylaşıyorlar..kaydirigubbakcemile4

hatta bi başlık vardı KIZ ARKADAŞINIZA NE HEDİYE ALACAKSINIZ falan diyekaydirigubbakcemile2

eeee herşey kadınalr için:delphin:
Baksanıza teknoloji bile biz bayanalra calışıyor:icecream:
at makineye camaşırı bulaşıgı yıkasın.şakkıdı

kadınlar klasörümü müüüü
bize sıra gelir mi sanıyorsun sen :1shok::1shok:
erkekler kulübü olsa
1 futbol
2 arabalar
3 seks
4 ıvır zıvır elektronik eşya teknoloji
5 bide şu vurdulu kırdılı diziler
bu sıra böyle uzar giderrrrr bakın ilk beşe bile girmezken bize sıra gelir mi sanıyorsun
acaba bir erkeğe sorsak bu listedeki yerimi bize kaçıncı sırayı layık görürdü çok merak ediyorum doğrusu :roflol::roflol::roflol:

buna benzer bi erkek sitesi var.. abim aracılığıyla girmiştim..

emin olun onlarda da tonla konu var;:delphin:

bakımdan tutun, futbola, sekse, kız arkaşlarıyla sorunlara kadar herşeylerini paylaşıyorlar..kaydirigubbakcemile4

hatta bi başlık vardı KIZ ARKADAŞINIZA NE HEDİYE ALACAKSINIZ falan diyekaydirigubbakcemile2

hadi ya çok merak ettim ne konuşuolar bulursam öle bi site takılıcam wala :DD:

evet gecen bende google a erkekler kulubu yazdim bi kac tane site cikti
aynen bizdeki bir derdim var bolumu gibi bir bolum vardi birtanesinde simdi hatirlayamiyorum basligi
birisi kiz arkadsini aldatmis hatta vicdan azabi cekiyomus
herkes yuklenmis buna ayip etmissin birader kimseyi uzmeye hakkin yok sana yapilsa hosuna gidermiydi falan diye sasirmistim dogrusu kaydirigubbakcemile3

Back
X