Sizce ?

Arkadaşınız -arkadaş kelimesini burda kullanmam son derece yanlış çünkü bunu bir arkadaş yapamaz - sizin ilişkinize ihanet edip sırlarınızı kendi çapında yaymış...

Ne sana ne ilişkinize saygısı sevgisi kalmamış ki bunu yapmış.

Sence şuan gitmelimisin gitmemeli mi ?

malesef kaynım olacak insanda arkadaşımla aynı kararda bence en iyisi gitmemek onlar hiçbirşey haketmiyor eğer beni görmek isteseydi çeyizi serildiğinde çağırırdı demekki umrunda değil benimde gururumu ayaklar altına sermeme gerek yok

ben ılerdede arkadasınızın kayınvalıdesını ve hatta sevgılınızıde ıkna etmeye calısıcagını dusunuyorum...
eltı bıle olsanız ılerde bence sımdıden hıcc muhatab olmayın...bırde dugunde kayınvalıdenız sıze belkıde cok yakın davranmaya bıle cekınıcek yada telaşeden fazla ılgılenemıcek ozaman cok uzulursunuz...
sonucta dıgerıde onun gelını..

Bunun üzerine nasip ederde askerden sonra siz evlenirken,çeyiz serilirken,sizi isterlerken,düğünde vs vs vs tüm bu süreçlerden geçerken eltiniz bence gelecek.Ama gelirkende birsürü olay çıkartıp,kimbilir kayınvaldenizi doldurup,eşine esip gürleyip''Bak o bize gelmedi ama ben ne kadar iyi gelinim insanlık bende kalsın''tavrını takınıp herkesin gönlünü çalacak.Belki birgün eşiniz bile bak sen gelmedin ama hayartım yengem gene buyukluk yapıp bıze geldi diye size onu savunacak.Bugünü kurtarmak sorun değil mühim olan geleceğe yatırım yapmak.Madem sizde bu aileye gelin gideceksiniz oyunu kuralına göre oynamalısınız.Bir yarım saat orda bulunmanız sizin gururunuzu asla ayaklar altına almaz.Bu ben sevdiğim adama ve ailesine değer veriyorum bak demektir,sen bile bunu bozamazsın demektir.Ama burda çok önemli bir detay var.Orda ki yarım saatim asık suratla geçrimemek.Düğünüme geldi beş karış suratla diye koz vermemek.Oraya gayet kendinden emin,zarif kibar alımlı genç bir hanım olarak gidip şöyle bir boy gösterip aranızda ki farkı o asilliği ortaya koymaktır mühim olan.Bence kazanırsınız asla kaybetmezsiniz.

çalıştığım firmada bir arkadaşım var ben git cinsinden olan yorumları okttukça o başımın atini yiyor gitmiceksin diye :)

çalıştığım firmada bir arkadaşım var ben git cinsinden olan yorumları okttukça o başımın atini yiyor gitmiceksin diye :)

sımdı burda sızın verdıgınız detaylar cok az eger gorusune guvendıgınız bırıyse gıtmeyın sonucta o burda yazılan kadar sınırlı bırsey degıl herseyı bılıyordurr...

vallaha tatlım is arkadasın ne der bilemiyecegim ama bu arkadasın dediği çok doğru..
arkadas iliskisi olarak bakmamak lazım artık..ileriyi düşünmen lazım..
ilk yorumuma bakarsan gitmezdim isim olmaz diyen ben olaya bu sekilde baktığımda giderdim derim..
sen de davetli degilmisin o düğüne?sevgilin tarafından en azından veya sevgilinin annesi tarafından?davetlisin..ee ne diyebilirler ki gittin diye?davetliydin gittin,sevgilinle beraber..bu kadar basit..bu yüzden niye gururun ayaklar altına alınsın?
vallaha ben arkadasa tamamen katılıyorum..

aslında isin güzel yani; o kız senin hakkında ileri geri konusmasina rağmen sevgilin ve annesi o kızı takmamış..
hadi sevgilin için tamam ama annesi seni istemiyebilirdi,sana tavır alabilirdi,o sana gelme diyebilirdi..helal olsun kadına..

ya sana bunları dediyse nası gideceksin ki? amma iyi niyetlisin.

bu yorumu okuyunca vazgeçtim bende . o kız için değilde sevgilin ve onun ailesi için gidebilirsin bencede.

Arkadaşınızı utandırmak adına gidiyorsanız yanlış düşünüyorsunuz çünkü sizin hakkınızda dedikodu yapan kişi o lafları söylerken utanmayacakta düğününe gidincemi utanıcak. Ben olsam gitmezdim hatta suratına bile bakmaz aileminde gitmesine müsade etmezdim. Ayrıa sadece kız değil kızın anneside hakkınızda laf söylemişse sizin aileniz nasıl gitmeyi düşünüyor bu düğüne.

Arkadasin sana seninle bir daha gorusmek istemedigini soylemis. Sen kaybedilen bir arkadas icin uzuluyorsun. Arkadasin seni dugune ve baska yere davet de etmemis. Peki sence gitmeli misin bu dugune? Ben olsam asla gitmem, ne gorusmedigim birini gormek ne de ona gorunup en mutlu gununde keyfini kacirmak isterim. Aci ama gercek, madem arkadasliginiz bitti, ne isiniz var birbirinizin dugununde?..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…