sizce

huzursuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2007
156
0
96
Bursa
saglik ocaklarinda takipi yapildgi halde bebi$lerimizi her ay rutin kontrollere goturmelimiyiz kizlar sizce

vallahi bende kararsızım o konuda şimdiye kadar bi sorun yaşamadık şükür 4,5 aylık olduk biz her ay götürdüm ben ayrıca dra ,sağlık ocağındada aşıdan sonra dra yönlendiriyolar gerçi bazı yerlerde sadece hemşire bakıyomuş öyleyse götür bence bide misal olarak 2,ayda bakıyo 3.ayda aşı yok 4.ayda çağırıyolar 5,ayda aşı yok 6.ayda gidicez sağlık ocağına ben merak ederim kilosu nasıl ek gıdaya geçelimmi gerek varmı ,aşı dışında gidince kilosuna bile bakmıyolar her aşıda bakıyoz yeterli diyo bizim sağlık ocağı

BIZIM SAGLIK OCAGI ASI yoksada kontrole cagriyo boy kilosuna bakyo onceki ayla kontrol edyo ama ek gidaya dr suz kendi kafamzca ne kadar dogru bilmyrum bu konuda cok celiskidyim

bızım saglık ocagı ası yoksada kontrole cagriyo boy kilosuna bakyo onceki ayla kontrol edyo ama ek gidaya dr suz kendi kafamzca ne kadar dogru bilmyrum bu konuda cok celiskidyim

zaten sağlık ocağına gidiyosan 6 aydan önce önermiyolar ek gıdayı ben ufaktan başlamıştım drumun önerisiyle gerek yok bırak dediler yada çok az 2 kaşığı geçme dediler ufaktan bişeyler verebilirsin bence 4 ayı doldurduysa tadını alsın enazından

canım bende şimdiye kadar sadece 1 ay gitmedim yani süreyi uzatmıştım sağlık ocağına her ay götürüyorum orda aile dr.umuzda var bişey takılırsa kafama önce ona soruyorum tatmin olamazsam yada dr. bide çocuk dr.una götür derse götürüyorum..ama ek gıda konusunda götürmelisin bence zaten hemen başlatmazsa ne zaman başlaman gerektiğini söyler ve ozaman götürürsün gerçi 6 aylıktan sonra drilar bile artık şikayeti olmadan geitrme diyormuş

saglik ocaklarinda takipi yapildgi halde bebi$lerimizi her ay rutin kontrollere goturmelimiyiz kizlar sizce

canım ben aşı için sağlık ocağına götürüyorum ordan çıkıp kendi doktoruna hastaneye götürüyorum bütün ölçümleri kendi doktoruma yaptırıyorum

ben sağlık ocağına götürüyorum her ay ebem çağırıyo zaten çok ilgili ben memnunumm aşı için de gidiyoruz aşı olmadığı ayda ben unutsam bile çağırıyo boy kilo içinn sonrada doktora gösteriyorm uzmn doktor çocuk doktoru hemde o yüzdende işime geliyo

benimde aklımda hep vardı ama ebe çok ilgili tüm ölçümlerini yapıyor. ama çocuk dr da doğum yaptığım yerde olduğu için tanıyor. bir sorun olduğunda gidiyoruz. ama sanırım gerek yok ilk önce aile hekimine danışıp öyle götürmeyi planlıyorum çocuk doktoruna.

4.aya kadar her ay çağırdı 4.ayın bitiminde götürdüğümüzde
bi sorun olmazsa 6.ayın bitiminde gelin dedi herhalde bundan sonra dahada azalacak doktor ziyaretlerimiz
ama ben doktora götürme taraftarıyım
çünkü önemli olan sadece kılosu boyu diilki
bizim doktorumuz bebeğimin kulağına gözüne burnuna ağzına bakıyo
kalbini ve sırtını dinliyo ve ek besın öenrilerinde bulunup tarif veriyo
ben doktora gitmekten yanayım

Back
X