• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce?

mrs20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
16
0
36
Denizli
Diyelimki: ilkokul Arkadasinizi 9 yil aradan sonra yeniden buldunuz. kisa bi flörtden sonra cikmaya basladiniz. Hersey cok güzel tam tikir. Arada uzak Mesafeler olmasina ragmen mutlusnuz. Onu kesfediyor tanimaya basliyorsunuz. Fakat nedendir bilinmez Karsi taraf ilgisizlesir. Umursamaz. Soruncada ben hep böyleydim ben RAHAT bir adamim der. Gezer Tozar. Gider Dans kursuna yazilir. Bacatasindan tutun Tangosuna kadar ögrenir. Ve bunlari yaparken hic sizi düsünmez. Ve daha fazlasi. 2-3 gün kousmadiginiz oluyor. Sizi hic arayip sormuyor merak etmiyor. Siz ona her defasinda aptala yatip sans verirsiniz. Bir Güven vermesi icin. Sevgi beklersiniz. Nafile malesef. Sonunda onunla konusmaya karar verirsiniz. Sevginden süpe ediyorum dersiniz vs vs. hic bir sonuc vermez. Yine ayni hamam ayni tas. Büyük bir tartisma cikar siz hala bi kurtarma cabasi icersinizdir. NAFILE. Ne diyeyim sen bilirsin demekle yetinir. Ve BITER.

Sizce bu cocugun sorunu ne ? seviyorum ölüyorum bitiyorum diyen insan nasil böyle olabilir? Ve sizce Sevgili nasil olmali?

Diyelimki: ilkokul Arkadasinizi 9 yil aradan sonra yeniden buldunuz. kisa bi flörtden sonra cikmaya basladiniz. Hersey cok güzel tam tikir. Arada uzak Mesafeler olmasina ragmen mutlusnuz. Onu kesfediyor tanimaya basliyorsunuz. Fakat nedendir bilinmez Karsi taraf ilgisizlesir. Umursamaz. Soruncada ben hep böyleydim ben RAHAT bir adamim der. Gezer Tozar. Gider Dans kursuna yazilir. Bacatasindan tutun Tangosuna kadar ögrenir. Ve bunlari yaparken hic sizi düsünmez. Ve daha fazlasi. 2-3 gün kousmadiginiz oluyor. Sizi hic arayip sormuyor merak etmiyor. Siz ona her defasinda aptala yatip sans verirsiniz. Bir Güven vermesi icin. Sevgi beklersiniz. Nafile malesef. Sonunda onunla konusmaya karar verirsiniz. Sevginden süpe ediyorum dersiniz vs vs. hic bir sonuc vermez. Yine ayni hamam ayni tas. Büyük bir tartisma cikar siz hala bi kurtarma cabasi icersinizdir. NAFILE. Ne diyeyim sen bilirsin demekle yetinir. Ve BITER.

Sizce bu cocugun sorunu ne ? seviyorum ölüyorum bitiyorum diyen insan nasil böyle olabilir? Ve sizce Sevgili nasil olmali?

Ben olsam daha fazla uzatmam.
Olmuyorsa olmuyordur der kendi yolumu çizerim.
Adam ya sıkılmış ya da beklediğini bulamamış benden diye düşünürüm.

Ben olsam daha fazla uzatmam.
Olmuyorsa olmuyordur der kendi yolumu çizerim.
Adam ya sıkılmış ya da beklediğini bulamamış benden diye düşünürüm.

Katılıyorum...
Zaten konuyu açan sende farkındasın ama başlarda böyle davranıp sonra u dönüşü yapmasına bozuluyorsun haklı olarak. "Değmezmiş" deyip geç

evet farkindayim. artik düsünmüyorum onu dedigin gibi degmezmis deyip geciyorum. ama kendime kizmadan da gecemiyorum. basdan tahmin ediyordum böyle biri oldugunu ama insan bazen kapilip gidiyor o güzel hislere.. Sonu hüsran. Mantigimla devam etseydim böyle olmayacakdi. Kendimi kullanilmis gibi hissediyorum.

herşey çok açık ve net.

adam açıkça belli etmiş bişeyleri bittiğini veya bitirdiğini.

daha fazla zorlamak karşısındakınıde yorar zorlayanıda.

Zorlamiyorumki. Ben akisina birakdim herseyi. Buraya kadar geldi. canimi acitan birsey var.. ama bilmiyorum neden üzgünüm. Öfkeliyim belkide oyüzden bu bendeki kirginlik :43:

evet farkindayim. artik düsünmüyorum onu dedigin gibi degmezmis deyip geciyorum. ama kendime kizmadan da gecemiyorum. basdan tahmin ediyordum böyle biri oldugunu ama insan bazen kapilip gidiyor o güzel hislere.. Sonu hüsran. Mantigimla devam etseydim böyle olmayacakdi. Kendimi kullanilmis gibi hissediyorum.

mantığımla hareket etsem böyle olmazdı diye düşünmeyin. böyle bir adam ne yaparsanız yapın yine ilgisizleşirdi.içinizden geldiği gibi davranmışsınız doğrusu bu, biz kadınlar böyleyiz. ciddileşmeden gerçek yüzünü göstermiş, boşverin gitsin.

Bi zamanlar hoşlanmış , beraberlik başlıyıncada o hoşlantı bitmiş
Kendi hayatını yaşamaya başlamış
Salla gitsin , uğraştığına değmez..

Çocuğun sorunu : Laf olsun diye ilişkiye başlamış sonrada sıkılmış aramayayım sormayayım ilgisizleşeyimde beni çekemesin bitirsin(klasik erkek haraketleri)

Sevgili nasıl olur:Sevgili adı üstünde sevendir her an ve her daim bunun bir kalıbı yoktur ama herkes kendine göre sever ve bunu yaşar.

Öfkeniz zamanla geçer,zamana bırakın herşeyi...

Yıllar boyu süren evlilikler bitiyor zamanla unutuluyor bunu da unutursunuz..

Onun üzerine düşmeyin sorgulamayın bırakın siz de..

Aksi takdirde kendinize olan saygınızı,güveninizi kaybedebilirsiniz...

Gönül eğlemiş diyeceğim ama lütfen üzülmeyin bu tabire...
Gönlünü eğlendirmiş ve geçmiş gitmiş...
Çok kafa yormamalı.
Zamanınıza ve o üzülen kalbinize yazık... :31:

yok kizmam estf. bende sizinle ayni fikirdeyim kendime itiraf edemiyorum sadece :( Gururum ayaklar altinda. buna nasil izin verebildim ki :43:

sıkılmış....
bence bırak yoluna baksın...
sana gerçekten değer veren seven insanlarla birlikte olursan ancak mutlu olursun..
bu tür insanlar dengesini bozar insanın...
kendinden şüphe edersin....
boşveeeerrrr..

bıtmıs bı ılıskıye ne yorum yapılabılırkı onun gösterdıgı ılgıden fazla ılgı gösterırsen buda bunu fark ederse bu noktaya gelınır dıye dusunuyorum onun secımı sen bısey kaybetmessın boş ver de gec

Bence karşı tarafta sevgi namına en ufak bir belirti yok...
Üzmeyin kendinizi yok yere...
Yol verin gitsin...

Back
X