Diyelimki: ilkokul Arkadasinizi 9 yil aradan sonra yeniden buldunuz. kisa bi flörtden sonra cikmaya basladiniz. Hersey cok güzel tam tikir. Arada uzak Mesafeler olmasina ragmen mutlusnuz. Onu kesfediyor tanimaya basliyorsunuz. Fakat nedendir bilinmez Karsi taraf ilgisizlesir. Umursamaz. Soruncada ben hep böyleydim ben RAHAT bir adamim der. Gezer Tozar. Gider Dans kursuna yazilir. Bacatasindan tutun Tangosuna kadar ögrenir. Ve bunlari yaparken hic sizi düsünmez. Ve daha fazlasi. 2-3 gün kousmadiginiz oluyor. Sizi hic arayip sormuyor merak etmiyor. Siz ona her defasinda aptala yatip sans verirsiniz. Bir Güven vermesi icin. Sevgi beklersiniz. Nafile malesef. Sonunda onunla konusmaya karar verirsiniz. Sevginden süpe ediyorum dersiniz vs vs. hic bir sonuc vermez. Yine ayni hamam ayni tas. Büyük bir tartisma cikar siz hala bi kurtarma cabasi icersinizdir. NAFILE. Ne diyeyim sen bilirsin demekle yetinir. Ve BITER.
Sizce bu cocugun sorunu ne ? seviyorum ölüyorum bitiyorum diyen insan nasil böyle olabilir? Ve sizce Sevgili nasil olmali?
Sizce bu cocugun sorunu ne ? seviyorum ölüyorum bitiyorum diyen insan nasil böyle olabilir? Ve sizce Sevgili nasil olmali?