Sizce ?

ipek333

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
34
0
36
İçel Mersin
Ya kızlaaaar yarın sevgilimle buluşcaz ama aynı seyleri yapmaktan aynı yerlere gitmekten cok sıkıldık değişik seyler yapmak istiyorum basit ve monoton olmayan sizce ne yapılabilir akıl veriiiiin :(

opera ve ya tiyatroyu deneyin bende istiyorum operaya hiç gitmedim çünkü ama henüz vakit bulamadım

piknik yapabilirsiniz sevgiliniz mangal yapar :ssz:

yada playstation oynayabilrisiniz

valla ne yapılır bilmem de insan sevdiğinin yanın da olsun da neresi olursa olsun her yer güzeldir yanın da sevdiğin olduktan sonra :16:

Biz geçen haftasonu balık tutmaya gittik baya eğlenceli oluyor.

inanın kızlar dışında bunu hiç bir erkek dert etmez..sürekli aynı şeyi yapmaktan rahatsız olmazlar:)) istemediklerinide yaptıramıyorsunuz zaten:))))

yaşasın monotonluk dermişim:P:P:P:P

mersinde operaya ya da bale izlemeye gidebilirsiniz emin ol çok değişik olur:)

inanın kızlar dışında bunu hiç bir erkek dert etmez..sürekli aynı şeyi yapmaktan rahatsız olmazlar:)) istemediklerinide yaptıramıyorsunuz zaten:))))

yaşasın monotonluk dermişim:P:P:P:P

ya evet gercekten hiç şikayeti yok ona söylüyorum napacaz askım geziyoruz arada işte diyor :D ben hiç bişey demesem evden cıkmıcaz hep televizyon karsısında oturacaz :D

başbaşa gezmek bir süre sonra sıkmaya başlar
kafa dengi bir arkadaş grubunuz varsa piknik yapın,balık tutun,denize girin
adanaya kaçın:))tarsusa kaçın:))
etkinlik varsa onlara gidin.

başbaşa gezmek bir süre sonra sıkmaya başlar
kafa dengi bir arkadaş grubunuz varsa piknik yapın,balık tutun,denize girin
adanaya kaçın:))tarsusa kaçın:))
etkinlik varsa onlara gidin.

Denize gidelim diyorum bende üşeniyor ama yok olmcak böyle diger arkadasımın dedigi gibi tutup götürcem bende gelecek essek gibi :)
Cok tesekkür ederim kızlar :)

Şöyle güzel bir piknik sepeti hazırlayabilirsin sonra piknik yaparsınız benim aklıma ilk bu geldi, sabah buluşup kahvaltıya gidebilirsiniz, Mersin'de de vardır herhalde canlı müzik yapan bir yere gidebilirsiniz akşam, paintball oynayabilirsiniz artık her şehirde var sanırım aynı şekilde bowling, vs de olabilir seviyorsan, ben tiyatro vs. önermiyorum sevgiliyle çünkü konsantre olarak izlemek gerekiyor canlı performansı sevgiliye vakit ayıramıyorsun.

oyun oynamaya gidebilirsiniz, biz tek bir oyun oynamak için girmiştikte sonra hem ne kadar vakit hem ne kadar para harcadığımıza inanamamıştık :))
inanılmaz eğlenmiştik ama, araba yarışları hava topu 6d sinema vs kesinlikle tavsiye ederim :)
bir de aktivite takibi yapın, şehir fırsatı gibi sitelerde farklı şeyler oluyor, mesela geçen gün dalış programı vardı gerçi satın alamadım ama:5:

Back
X