Sizce?

meschgull

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
49
1
0
Kocaeli
Bana kova burcundakiler kıskanç değildir diyenleri getirin:)Nereden biliyorlar arkadaş.Seven kıskanır.Acayip kıskanıyorum belkide ileri derecede.Eminim benim durumumda olan çok insan vardır.Valla.Sadece onu değil babamı ve erkek kardeşimi de.Allah'ım içime ferahlık verir inşallah bana ve benim durumumda olan herkese.Peki siz katılıyor musunuz kova burcu insanların kıskanç olmadığına?

Neyini kıskanıyorsun bırak boş işler onlarda insan sende insansın takma kimsenin kimseden üstünlüğü yok hepimiz ölünce aynı kara toprağa gireceğiz doktoru da mühendisi de...

şimdi bende kova burcuyum kıskanç mıyım evet ama ölçüsünde
bi kere kıskançlığın normla birşey olduğunu biliyorum seversen paylaşmak istemezsen kıskanırsın. ama bu olayı abartmak kıskançlığa girmez. baskı olur.
bir de şu var karşılıklı güven oturunca kıskançlık bi miktar azalıyor çünkü o sana güven sağladıkça kıskançlık yerini huzura bırakıyor. bu tabi benim görüşüm.

son olarak şunu söyleyeyim biraz empati ; karşı taraf size sizin kıskandığınız kadar baskı uygulasa ne yaparsınız ?

konu ask hikayelerimiz ve dertlerimizle hic alakali olmasa da cevaplayim:
Kova burcu hic tanidigim yok :27:

Kim demiş ki onu :) Kova Burcuyum bende de aynı şekilde kıskançlık hatta yüksek dozda ben sevdiğim insanları kimseyle paylaşamamm..

pek kıskanç değildir benim etrafımdakiler de :)
ama sizin yükselenden ya da ay burcundan kaynaklanıyor da olabilir bence :)

Back
X