sizce?

oykumasil

Guru
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2011
68
2
286
Isparta
arkadaşlar mensubu olduğum bir dernekte birinden hoşlanıyorum onunda benden hoşlandığını düşünüyorum bu arkadaşla eskiden beri tanışıyoruz.(Bana sürekli baktığını eskiden de farkederdim ama o zamanlar ilişkim vardı) Onunla farklı şehirlerde yaşıyoruz bulunduğum şehir memleketi olduğu için arada geliyor.Karşılaşınca arkadaşça dostça kucaklaşıyoruz.Geçen hafta geldiğinde yine kucaklaştık şakalaştık falan daha sonra bana sürekli baktığını ben bakınca kafasını çevirdiğini yine farkettim , benim bulunduğum yerden uzaklaşmaya çalıştı, masa etrafında oturuyoruz ben karşısında değildim kafasını eğmiş bana bakıyordu , ben bakışlarından rahatsız olunca biraz sandalyeyi geri çektim bu sefer ayağa kalktı bana bakmak için.benden hoşlandığını düşünüyorum ama yanlış düşünüyor da olabilirim.ben hoşlanıyorum belli etsem mi hoşlandığımı nasıl belli etsem ya da söylesem mi şuan o döndü iletişim aracımız sadece facebook.Söylersem tepki almaktan korkuyorum arkadaşlığmızın bitmesinden korkuyorum bir de o şimdi avukat ben atanamayan öğretmenlerdenim yani onun vermiş olduğu bir özgüvenliksizlikte var.Ne yapıcam bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim kızlar.

Öncelikle kendine güven. Eğer senden hoşlandığından eminsen ( ki biz kızlar bunu %99 doğru hissederiz ) hoşlandığını belli et sende ona. Belki çekiniyordur, terslemenden korkuyordur. Belli et ki sana açılsın. Peki utangaç birisi midir, atılgan mı?

Öncelikle kendine güven. Eğer senden hoşlandığından eminsen ( ki biz kızlar bunu %99 doğru hissederiz ) hoşlandığını belli et sende ona. Belki çekiniyordur, terslemenden korkuyordur. Belli et ki sana açılsın. Peki utangaç birisi midir, atılgan mı?[/Q

Utangaç bir insan özel hayatı pek konuşmaz

Öncelikle kendine güven. Eğer senden hoşlandığından eminsen ( ki biz kızlar bunu %99 doğru hissederiz ) hoşlandığını belli et sende ona. Belki çekiniyordur, terslemenden korkuyordur. Belli et ki sana açılsın. Peki utangaç birisi midir, atılgan mı?

Çekiniyor onu biliyorum özel hayatını pek açmaz utangaç o yönden ama muhabbeti sever birde özel hayatım konusunda hiç bir şey bilmiyor şuan birlikte olduğum biriisi varmı yok mu bilmiyor önceden elimde he telle gördüğü için tahmin etmişti büyük bir ihtimal zaten görmüştü de ama şuan ayrıldığımızı bilmiyor mesela

bu dernek işleri boş şeylerdir zaten parasız çalışmak enayilik bence hem gereksiz tiplerle muhatap olunuyor.oradan çekin elinizi ayağınızı rahat edin.

hoşlandığını belli edebilirsin ama kesinlikle açılma. bir de facebookta sürekli karşısına çıkma, çoğu zaman çevrim dışı ol, seni merak etsin. sadece facebooktan iletişim kurmak çok sığ kalabilir, ama sanırım telefon numaranı istememiş henüz. neyse, sen ilk adımın ondan gelmesini bekle.

not: atanamamış olman senin öğretmen olduğun gerçeğini değiştirmez. dünyanın en kutsal mesleği. kendine güven.

Son düzenleme:
hoşlandığını belli edebilirsin ama kesinlikle açılma. bir de facebookta sürekli karşısına çıkma, çoğu zaman çevrim dışı ol, seni merak etsin. sadece facebooktan iletişim kurmak çok sığ kalabilir, ama sanırım telefon numaranı istememiş henüz. neyse, sen ilk adımın ondan gelmesini bekle.

not: atanamamış olman senin öğretmen olduğun gerçeğini değiştirmez. dünyanın en kutsal mesleği. kendine güven.

Telefon numarası var da hiç telefonla görüşmüşlüğümüz yok

bende hep ilk adımın erkekten gelmesi taraftarıyım
ama istisnai durumlarda olabiliyo üniversiteden 2 arkadaşım vardı sizin durumunuzda olan 2side baktı hoşlandığı çocukalrın davranacagı yok kendileri açıldı şuan 2 side o çocuklarla evli :))

gayet mutlular bizim damatlar üstlerine titriyo arkadaşların
yani demem o ki ilk adımı sen attın diye değersiz olcaksın gibi bir durum yok :))

Back
X