Sizce..??

vampirdisli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
208
3
68
33
Arkadaşlar ben üniversite hazırlık öğrenciyim okulda beğendiğim tek bi çocuk var ve galiba artık ondan çok hoşlanıyorum.. onu farketmem onun bana bakışlarını yakalamamla başlamıştı sonra gözlerimi onu ararken buldum.. çocuğun etrafndaki herkes bana takılıyor resmen ama onda tık yok.. sadece bakıyor.. bi arkadaşı bana ilanı aşk etti yinede bana bakıyorr.. ve facemde ekli bi şekilde ekledim ama hiç bana yazmıyor konuşmuyor ben bi bahane bulmazsam.. konuştğu zaman konşmak istiyormş gibi konuşuyor bazen bazende kısa kesiyor.. napsam bilemedim benden hoşlanıyormu hoşlanmıyormu anlamıyorum..

Hmm bilemedimki erkek milletin isin belli olmaz belki kendi begeniyordur cekiniyordur belki arkadaslari fln seni begenip göstermis ve ondan bakyior olabilirde. Bence sen yazip etme kendi haline bak ztn eger bisi hissediyorsa kendiliginden gelir yazar sana

Arkadaşları ortada yokken o vardı o ortya çıktıktan snra ben onun bulunduğu ortamalatra cafelere felan takılmaya başladım bunun arkdşları ortaya çıktı..

yanlış anlamayın ama bu üniversite hazırlık resmen esra erolla evlen benimleye benzemeye başladı artık erkekler için. üniversiteye gidip hemen bir kız bulayım mantığındalar, o yüzden öyle bir ortamdan bulacağınız sevgili size aşık olmucak zaten diye düşünüyorum. bir erkek içinde uğraşılması taraftarı değilim, doğada da bu böyle erkekler birbirleriyle kavga eder dişi güçlü erkeği seçer vs. toplumda da seçici kadındır, erkeğin size gelmesi lazım. gelmiyorsa uğraşıp getirince pek de kıymete bineceğinizi sanmıyorum. nacizane görüşüm budur.

Bir arkadaşı seni beğenip erken davrandıysa,yaklaşma şansını kaybetmiş olabilir.
Yani başkası ondan önce seni "yengeniz" ilan etmiş olabilir:)

Zaten ben birine deli gibi aşık olsam bile gidip asla söyleyemem sevgilim olduğunda bile seni seviyorum demeye utanıyorum.. buna zaten arkadşm bunu soruyor gibisinden sorular sorup konuşuyom..

Bir arkadaşı seni beğenip erken davrandıysa,yaklaşma şansını kaybetmiş olabilir.
Yani başkası ondan önce seni "yengeniz" ilan etmiş olabilir:)

Zaten öyle oldu ama bir değil iki değil çocuğun arkdşları bana göz dikti imkansızlaştıkça imkansızlaşıyor gün be gün..

Kesin konusmuyorum ama bence hoslanmiyor
Cunku hoslansaydi sizle sohbet etmeye calisirdi ya da siz sohbet baslattiginizda katilirdi yani sikiliyomus gibi gozukmezdi
benim sahsi kanaatim bu
su zamana kadar gorduklerim hep boyleydi
Eger size bakiyorsa belki baska bisey icin bakiyordur (gerci ne icin bakacaksa ama birine benzetmis olabilir belki)

Benim arkadasimi da birisi baya uzun zaman boyunca kesmisti (bakismislardi dersek daha hos olucak sanirim) baya baya her yede karsilasiyorlardi sonra cocuk baska biriyle cikti

Ama kim bilir belki de hoslaniyor ama fazla utangac

Bunlar cok tatli olaylar bnce sen yazma kndinide agirdan sat bunun gibi tipler agir kizlari severler ama sen yazip kndini biraz hafif gosterirsen bu bana gore degil der konusmaz sen tavrini degistir sonra o ilk adimi aticaktir insallah cok seviyirum boyle masum bakanlari :)

Dün gece o yazdı uykun yok galiba diyee.. biz söz paylaşmıştım facebookta insanlarla uğraşma değmez takma gibi şeylerde söyledi.. ilk defa bana yazdı ve konuştu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…