• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce

bırakmayı kafaya koysa bırakır daha önce uzun süre içmemiş şimdide keşke bıraksa

daha önceki sayfalarda yazdın mı bilmiyorum, neden içmesini istemiyorsun. ilerde hasta olabileceği için mi? yoksa sadece kokudan rahatsız olduğun için mi?

acayip rahatsız oluyorum kokusundan çevremde sigaradan ölenler var yarın birgün çocuğumuza kötü örnek olsun istemiyorum

Derdiniz bu mu Allah aşkına sigara içiyor devam ediyor diye sizi sevmediğini mi düşünüyorsunuz nedir yani konu. Sigara kullanmadım hiç hayatımda ama annemden filan biliyorum ha dediğine bırakılmıyor maalesef. Çok büyütecek bir şey olduğunu düşünmüyorum karşılıklı konuşup azaltarak bırakmasını isteyebilirsiniz, paketi yanına vermeyip birkaç tane yanına verip onunla yetinmesini söyleyip günden güne daha az olacak şekilde bırakmasını sağlayabilirsiniz.

acayip rahatsız oluyorum kokusundan çevremde sigaradan ölenler var yarın birgün çocuğumuza kötü örnek olsun istemiyorum

ben astım hastasıyım. nefes almanın ne demek olduğunu kriz geçirince çok iyi anlıyorum.. tabi çekmeyen bilemez. zamanımda babam ben doğmadan ve doğtuktan sonra içmeye devam etmiş.. tabi genetik faktörlerle etkilenmişim. eşiminde ileriki zamanlarda benim gibi olmaması için, ayrıca babamın sigara yüzünden yaşadıkları için eşimi vazgeçirdim... birde benim nefes alamadığımı gördü...

demem o ki yavaştan yavaştan kanına girebilirsin... ha bu arada içimden gelerek -kesinlikle yapmacık değildi- ya beni yada sigarayı seç demiştim. zaten o gün sondu. beni seçti... ha senin gerçekten içinden geliyorsa yap, yapmacık olduğunu anlarsa zaten sigara der bu sefer. eşinden olursun :27:..

sigarayı bıraktım derse birgün okadar mutlu olacam ki burdan nasip olursa paylaşırıım sizlerle..dediğiniz gibi yaptım ilk başlarda ama kararlı duramadım kararlı durmadığım için de koptuk.baktım iyice inada biniyo çıkmaza giriyoruz kötü olduk.dediğiniz gibi yapmalıyım belkide diretmeliyim ama inatlaşınca çok kötü olduk bilemiyorum

ben astım hastasıyım. nefes almanın ne demek olduğunu kriz geçirince çok iyi anlıyorum.. tabi çekmeyen bilemez. zamanımda babam ben doğmadan ve doğtuktan sonra içmeye devam etmiş.. tabi genetik faktörlerle etkilenmişim. eşiminde ileriki zamanlarda benim gibi olmaması için, ayrıca babamın sigara yüzünden yaşadıkları için eşimi vazgeçirdim... birde benim nefes alamadığımı gördü...

demem o ki yavaştan yavaştan kanına girebilirsin... ha bu arada içimden gelerek -kesinlikle yapmacık değildi- ya beni yada sigarayı seç demiştim. zaten o gün sondu. beni seçti... ha senin gerçekten içinden geliyorsa yap, yapmacık olduğunu anlarsa zaten sigara der bu sefer. eşinden olursun :27:..

evlendikten sonra mı ya beni yada sigarayı sec dediniz

sigara bence çok önemli bir konu. çiftlerden biri içmiyorsa diğeri için zulum. sigara içen biri yanıma oturunca bile rahatsız oluyorum kokusundan ki o insan eşimse eğer birlikte uyuduğumu düşünemiyorum.

BUMU PROBLEM. BENDE BISY VAR SANDIM
TABI TEK DERDINIZ SIGARA OLSUN AKSİNİ KASTETMIYORUM DA
İÇSE NOLCAK ICMESE NOLCAK
AMAAAN
BANA DELI GIBI ASIK BI ADAM VARDI VAZGECIRIRSEN SEN VAZGECIRIRSIN DEDI
BEN UGRASMADIM:d
ODA VAZGECMEDI:d SIGARASINDAN

herseyden değil sigaradan...

insan onu çok seven eşi içinde mi bırakmaz inatlaşır

neymiş bu sigara ya

Sigara içmeyen bir insan olduğunuz için eşinizden isteğiniz size çok basit geliyor.
15 yıl günde 1 paket sigara içtim.
Bırakın eşimi,çocuklarım ve annem defalarca rica etti ,gene vazgeçemedim sigaradan.
Ne zaman ki ben artık bırakmam gerektiğine karar verdim,o zaman bıraktım ve 4 aydır içmiyorum.
Size tavsiyem çok üstüne gitmeyin eşinizin,hiç bir işe yaramaz.
Ben bir dönem annem ve çocukların hatrına bırakmayı denemiştim,onların yanında içmeyip dışarda daha çok içmeye başlamıştım.

bi dönem kendisi karar verip içmemiş ama nasıl olduda karar veripbıraktı sonra yine başladı bilmiyorum.sizi adınıza sevindim tekrar başalmayın sakın

bi dönem kendisi karar verip içmemiş ama nasıl olduda karar veripbıraktı sonra yine başladı bilmiyorum.sizi adınıza sevindim tekrar başalmayın sakın

benim ailemde de bırakıp sonra cok yogun bir stres anında tekrar baslayanlar var...
ya da artık dayanamayacagım diyen.

bence esiniz sigarayı bırakmanın gereksiz oldugunu dusunuyor. bunun sizi sevip sevmemesiyle alakası yok. aile cocuk es farketmiyor, bazı seyler insanın kendine hastır ve esiniz bırakacaksa bile zorlama degil kendi kararı olmalı

ornegin benim erkek arkadasım da iciyordu fakat stresi bahane ediyordu.
artık guzel duzenli bir hayata adım atması konusunda cok destek oldum, biraz da kalp-hastalık korkusu ile yeni hayatında daha saglıklı olma kararı verdi ve bıraktı. 3 ay sonra icmeyi denedi ama igrendi.

Back
X