• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce?

firarim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
107
3
33
Aydın
kızlar eşimle nişanlılıktan beri sorunlarımız var.eşimin gözünde aksi inatçının tekiyim tamam nişanlıyken böyleydim biraz ama şimdi öyle değilim.ne yapsam hep inattan aksilikten yaptığımı düşünüyor.evlenince bu huyumu çok törpüledim ama bitürlü görmüyor.gözünde bunu nasıl değiştirebilirim

kızlar eşimle nişanlılıktan beri sorunlarımız var.eşimin gözünde aksi inatçının tekiyim tamam nişanlıyken böyleydim biraz ama şimdi öyle değilim.ne yapsam hep inattan aksilikten yaptığımı düşünüyor.evlenince bu huyumu çok törpüledim ama bitürlü görmüyor.gözünde bunu nasıl değiştirebilirim

yani söyleyin ben değiştim diye,mesela inat edilicek bir yerde inat etmediğinizde söyleyin yani inat etmedim diye

bir örnek ver mesela niye inat etmişsin ona göre en son
belkide normal bişeye inat gösterdin

Buradan böyle anlamamız mümkün değil ki, sizce normal bir talep, farklı kişilere inatçılık olarak gözükebilir.
Örneklendirin mesela; en son ne oldu da, inatçı ve aksi olduğunuzu belirtti eşiniz?

işine öyle geliyor bence

örnek verin sürekli başına kakın.
bak normalde inat yapardım ama yapmıyorum diye gözüne sokun sürekli :)

bir örnek ver mesela niye inat etmişsin ona göre en son
belkide normal bişeye inat gösterdin
normal bişey yada anormal bişey ne yapsam inat diyor.mesela annem rahatsız oraya gidip geliyorum birgün öncesinden çok basit bişey yüzünden kavga ettik ağladım ağladım ama benim eşim taş kesildi hiç ilgilenmedi benimle suçlu olduğu halde gelip bir özür bile dilemedi.haklı olduğum için konuşmadım arayıp sormadım bunu haklı olduğum için değil inat için yaptığımı düşünüyor

Kız neden değişsin yahu durduk yere mi yapıyor acaba inadı sorgulamak lazım değil mi ?

normal bişey yada anormal bişey ne yapsam inat diyor.mesela annem rahatsız oraya gidip geliyorum birgün öncesinden çok basit bişey yüzünden kavga ettik ağladım ağladım ama benim eşim taş kesildi hiç ilgilenmedi benimle suçlu olduğu halde gelip bir özür bile dilemedi.haklı olduğum için konuşmadım arayıp sormadım bunu haklı olduğum için değil inat için yaptığımı düşünüyor

sen neden inatçı olduğunu kabullendin ki geçmişte, erkekler böyle işte eline koz verdin mi hep aynı kozu kullanıp vurmaya çalır, kavga ettiyseniz haklıysan aramazsın tabii kimse aramaz

sen neden inatçı olduğunu kabullendin ki geçmişte, erkekler böyle işte eline koz verdin mi hep aynı kozu kullanıp vurmaya çalır, kavga ettiyseniz haklıysan aramazsın tabii kimse aramaz
sürekli nişanlılıktan beri böyle diyor alttan aldığımda bu sefer suçlu olduğmu kabul edip alttan aldığımı söylüyor dahaçok üste çıkıyor.napsam yaranamıyorum halbuki ben evde huzursuzluk küslük olmasın diye böyle yapıyorum

Back
X