• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce ????

Oturduğumuz bina ev sahibi nin.
Yani adamin arsası varmış , bina yaptırmış bizde bi dairede oturuyoruz. Duşa kabin istedik hatta sectik 200 tl ye uyduruk bisey.. beni karistirmadan kendi paraniz la yaptırın , eğer size okey dersem herkese yaptırmak zorunda kalırım dedi..
600 tl Kira veriyoruz .
Sizce duşa kabin i kim yaptırır
Kiracı mi ev sahibi mi..

mesajların tümünü okuyamadım ama ev sahibi yaptırır
yok inat eder yaptırmazsa ve siz yaptırırsanız
oradan giderken sökün götürün valla
bu ev sahipleri de kıl aldırmıyor burnundan

bizim eski ev sahibi öyle bir klozet yaptırmıştı ki
kapağı 200-250 TL civarı
eve girerken kırıktı, dedi ki siz yaptırın veya öyle kullanın
biz de zannettik ki normal birşey, laf etmedik
meğer pahalıymış, pazarlık vs 180 tl verdik 1 klozet kapağına
sonra şofben patladı
tutturdu onu da yaptırmam, yenisini de almam diye
zar zor yarı parasını ödedi
bizim klozet kapağını söktüm ben de çıkarken :63:

Oturduğumuz bina ev sahibi nin.
Yani adamin arsası varmış , bina yaptırmış bizde bi dairede oturuyoruz. Duşa kabin istedik hatta sectik 200 tl ye uyduruk bisey.. beni karistirmadan kendi paraniz la yaptırın , eğer size okey dersem herkese yaptırmak zorunda kalırım dedi..
600 tl Kira veriyoruz .
Sizce duşa kabin i kim yaptırır
Kiracı mi ev sahibi mi..

siz yaptırın parayı kiradan düşersiniz :KK39: benim eski ev sahibim de böyle uyanık geçinirdi, evde korniş bile yoktu öğrenci halimizle bize yaptırmaya kalkmıştı. yok ben ödemem derse giderken söküp götürürüm dersin :KK62:

mesajların tümünü okuyamadım ama ev sahibi yaptırır
yok inat eder yaptırmazsa ve siz yaptırırsanız
oradan giderken sökün götürün valla
bu ev sahipleri de kıl aldırmıyor burnundan

bizim eski ev sahibi öyle bir klozet yaptırmıştı ki
kapağı 200-250 TL civarı
eve girerken kırıktı, dedi ki siz yaptırın veya öyle kullanın
biz de zannettik ki normal birşey, laf etmedik
meğer pahalıymış, pazarlık vs 180 tl verdik 1 klozet kapağına
sonra şofben patladı
tutturdu onu da yaptırmam, yenisini de almam diye
zar zor yarı parasını ödedi
bizim klozet kapağını söktüm ben de çıkarken :63:
Cidden söktün mü kapağı.:KK48::KK45:

Cidden söktün mü kapağı.:KK48::KK45:

tabi
çok cimri bir ev sahibiydi
evi tutmuşuz, diğer evi boşaltıyoruz, (o evi de başkası tutmuş) ertesi gün eşya gelecek
tutturdu 75 TL daha isterim her ay, ucuz söylemişim kirayı diye
eşim vermedi tabi, çok da kızdı, ev sahibi de üsteleyemedi
mecburen o eve taşındık
ilk fırsatta da kaçtık
:confused:
klozet kapağıyla birlikte :KK70:

Eğer evi kabinsiz tutmuş ve tutarken ev sahibi, kabini de yaptırırız dediyse, ss kuralı, ev sahibi yaptırır.
Yok demediyse, banyonun hali sonradan gözünüze battıysa, o zaman siz ödersiniz.
Sonra çıkarken kabini ister götürür, ister bırakırsınız. Kimse karışamaz.
Ha böyle konuşuyorum da, benimki tavana taktığı plastik duyun parasına kadar kesiyor. En son uydu anteninin tamir parasını istedi, kırk yıllık ağzımı açmama sebep oldu.... Yok mudur bunun ortası?

Ev sahibi yaptırır ya da siz yani kiracı yaptırdı diyelim bu sefer de ev sahibi ile anlaşarak yani vereceğiniz kiradan düşmek kaydıyla olabilir diye biliyorum. Anlaşamazsanız yapacak bir şey yok sonuçta evi kira alırken de görmüştünüz banyonun öyle olduğunu:)

ben üniye ilk başladığımda eşyalı ev tutmuştum ve ona göre kirası da yüksekti. başka şehir olunca hemen tutmam gerekiyordu ve ben de güvendim ev sahibine tuttum evi 1 yıllık kontratla.Allahım bulaşık makinesi bozuk, buzdolabı leş, baza pislik yuvası.evde 1 tane bile ampul takılı değil fırının içinde küflenmiş börekler.. hala aklıma geldikçe sinirlenirim. kaç sene önce o eve 900 tl kira verdim ve bir de eşya aldım tabi. tamir ettirdiğim bulaşık makinesi o zaman 180 civarı tutmuştu kaç sene oldu. sadece hakkımı helal etmiyorum çıkarken de sorunlu çıktık. uğraşmıştım almak için tamir parasını en azından ama bir de suçlu çıkmıştım.Allah ev sahiplerine paranın yanında biraz da vicdan versin.

EDT SON DURUM :
Kızlar ev sahibi inatla dusakabin yaptirmayacagini kendi cebimizden yaptirmamiz gerektigini soyledi dun.
Bu akşam eşim başka bi ev buldu bize ve ev sahibini aradı ve evden cikacagimizi söyledi. . Ev sahibi de ben karda kış ta nerden kiracı bulacağım dedi eşime. . Eşimde 200 tl lik bi şey için her seferinde çek pas la yerleri silmek istemediğini , zaten ikimizin de işten yorgun geldiğini , giderin ters tarafta olduğu için banyonun hep ıslak kaldığını filan söyledi. . Çıkacağız dedi..
Sonuç : ev sahibi yarın hemen duşa kabin yaptıralım dedi.. Eşim de tamam biz zaten ev taşıma ya meraklı değiliz ama gerçekten Yoruluyorum dedi..
Sonuç Çıkmıyoruz..
Sizce ne oldu da ev sahibi birden u dönüşü yaptı. . Önce çıkın peki demişti. . Şimdi ev bulduk deyince u dönüşü yaptı. . ???????

Back
X