Sizce?

heartmoon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
55
9
Eşim otururken bugün avm ye gidelim mi diye sordu. Ben de tamam kızımız uyandıktan sonra gideriz dedim.sevindim de sormasını çünkü hadi şuraya buraya gidelim demez pek fazla.hep ben derim.neyse kızımız uyandı falan hazırlanıyoruz kızkardeşi bizdeydi ona da sordu gelicen mi diyerek normal olarak. o da yok dedi.sonra da hani avm ye gideceğini söylemiştin dedi.o da yok gitmeyeceğim dedi.ben de bunları duyunca aklıma aslında o gidecek diye hadi gidelim dediğini düşündüm.siz ne dersiniz?

Son düzenleme:
kızkardeşi evde misafirse hoş tutmak için böyle bir girişimde bulunmuştur muhtemelen..
adınıda eşinize söylediyse avm'nin..
buyuk ihtimal bahsettigim gibidir

öyle bile olsa sonuçta başbaşa gitmediniz mi? valla hayat bu kadar küçük ayrıntılara takılınmayacak kadar kısa bence. boşverin gitsin.

Neden kavga ettiniz? İstemeyerek mi geldi sende ona mı kızdın?

Ya biz giderken tabi sorar gelir misin diye ama kızkardeşi önceden avm ye gideceğini söylemiş.yani eşim onun gitmek istediğini düşünüyordu

biraz tadını çıkarsanıza böyle şeylerin hiç anlamıyorum vallahi..:KK45:
diyelim kardeşi sayesinde gittiniz. Eee? kardeşi gelmedi? başbaşa vakit geçirin sizde.tadını cıkarın eglenmeye bakın...ne diye kavga edip dönersiniz :KK43:

Normalde demez pek hadi şuraya gidelim diye ben de kızkardeşi gitmek istediği için gidelim dediğini düşündü.
onu alıp tek başına götüremez yani

Eşim otururken bugün avm ye gidelim mi diye sordu. Ben de tamam kız uyandıktan sonra gideriz dedim.sevindim de sormasını çünkü hadi şuraya buraya gidelim demez pek fazla.hep ben derim.neyse kız uyandı falan hazırlanıyoruz kızlardaki bizdeydi ona da sordu gelicen mi diyerek normal olarak o da yok dedi.sonra da hani avm ye gideceğini söylemiştin dedi.o da yok gitmeyeceğim dedi.ben de bunları duyunca aklıma aslında o gidecek diye hadi gidelim dediğini düşündüm.siz ne dersiniz?
sadece kız kardeşi için değiş bence, öyle olsa gelicekmisin şeklinde sormazdı, bi taşta iki kuş gibi geldi bana , hem sizin hem misafirin gönlü olsun diye

Takmaya değmez, önemli olan sorması bence.
Kız kardeşi de gelsin ne olacak sanki? Abisine hadi alışveriş merkezine gidelim abi yengeme de söyle diyebilir. Adam gezmeyi sevmiyor da olabilir, evcimen de olabilir sonuçta istediğinizde götürmeye çalışıyor diye anladım ben. İnce ayrıntılara takılıp evliliğinizi sorgulamayın, mutsuz olursunuz bu şekilde.

Kardeşini gezdirmek istemiş iste. Gönül ister ki normalde eşiyle de gezsin dolaşsın. Biraz odunluk var eşinde. Ama sonuçta başbaşa çıkmışsınız. Ama neden kavga ettiniz?

Ben kötü düşünüyorum galiba diyerek(kötüye yoruyorum anlamında)Bu fikrimi söyledim.çünkü ilk önce sevinmiştim teklifine sonra öyle düşününce üzüldüm.Tabi eski konular açıldı falan filan arabanın aynasından bana bakarak kadın milleti ancak bu kadar kötü ve fesat olabilir falan dedi bu da çok kırdı tabi beni

X