sizce

beliiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2015
65
5
Sizce bankacikik ve sig.,dis tic.,insan kaynaklari yonetimi.,buro yonetimi ve asistanligimi

Sizce bankacikik ve sig.,dis tic.,insan kaynaklari yonetimi.,buro yonetimi ve asistanligimi
sırf bunlarsa büro ,herkes yönetici asistanı ara en basitinden..
birde çözene kadar anam ağladı açarak yazsan nolurdu bölümlerin gibi kısa kesmişsin.

Yani boyle soyleyince bazi uyeler tepki gosteriyor ama zaten kisa bir mesaj yazmissiniz bari onu da duzgun yazsaydiniz.

Neye gore fikir verelim? Meslek seciminde etkili olan bir cok etken var. Bir meslek cok para getirir, imkanlari fazladir ama siz sevmezsiniz ya da sizin kisiliginize yeteneklerinize uygun degildir.

Zaten kisacik bi soru sorcaksiniz bari onu duzgun bi sekilde yazsaydiniz. Bide hayirdir yazmissiniz. Size hayirdir ne bu acele :KK14:

Bankacılık sigorta da iki sektörde de bireysel başarı ön planda.
Yani mesleğin sana getirdiklerinden çok kendi bireysel başarın ön planda olacak.
kendi kazancını yükseltebilme şansın olur.
Tabi bunda kendini iyi süzmelisin, bireysel özelliklerin yatkınsa
(özgüven, ikna edici olabilme, sabır, kontrol vs... )
bu bölümü tavsiye ederim :KK54:

yazdığın bölümlerden binlerce mezun var. özelde bu meslekleri malesef ki lise mezunları da yapıyor. dersen ki hedefim kamu ben bu iki yılda fullerim o zaman en yakın geleni oku.

ikisi de aç kalacağınız meslekler.ama bakarsınız kendinizi çok geliştirirsiniz neden olmasın ki ? bankacılığı tercih ederdim bürodansa. bir de daha düzgün yazmanızı tavsiye ederim. başarılar şimdiden.

dış ticaret veya sigoratacılık diyorum..
iş alanı çok fazla dış ticarette..hevesli olursanız ,iyi yerelere gelebilrsiniz.
sigortacılıkta da yeni kanun çıkardılar,okul mezunu olması şartı diyerek..acentalar kapanıyor,müdürlük yöneticlilk vs için bölüm şartı var..bankada da iş olanağı çok.geliri yüksek.

Herkese tesekkurler yorumlari icin ben nebileyim hizli hizli yazdim oylesine gercektende baya bir kisa olmus kusra bakmayin .

neye göre ki? eğer bu bölümleri bitirip kpss için hazırlanacaksan kesinlikle bankacılık ya da dış ticaret olmamalı.

zaten bankacılık bitiren çoğu insan bankada çalışmıyor. kimi tanıyorsam okuduğu bölümle alakasız işlerde çalışıyor..tuhaf.

Mesela ben de keşke bürocu olsaymışım atamam olacaktı o zaman bankacılık okudum atanamadım mesela.. nerde kullanacağına bağlı

X