sizce?

humeyyra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
1.153
1.355
63
kızlar bir ayakkabıya 150 tl verir misiniz? yani tabii ki herkesin maddi durumu farklıdır. şöyle diyim aylık 5 bin tl geliri olan biri elbette veririm dicektir. ancak ben bunu daha ortalama bir maaşı olan 1-2 tl arası maaş alan biri için sorayım. böyle daha anlaşılır olur.

Hayatta vermezdim, ileride allahın izniyle maddi durumum iyi olacak ama yine vermem, sokakta çöpten ekmek toplayan insanlarımız varken hele...

ben veririm ..

evet veririm veriyorum, 150 lira çok ütopik bir rakam değil ki

normal standartlarda bir ayakkabı 120-150 den aşağı değil

Deri olmayan ya da bir özelliği olmayan ayakkabıya vermem. Bence sen ayakkabının resmini koy ve ne sıklıkta kullanacağını söyle. :)

Zırt pırt alınıyorsa o 150 liralık ayakkabılar aşırıdır..ama bütün kış hatta gelecek kış için de alınıyorsa 'kaliteli bir ayakkabı' neden olmasın..

5 bin kazanmakla da bir ilgisi yok

orta gelirli bir insan verir

ayakkabı sonuçta yani

ayakkabı mont vb önemli şeyler

bir parfüme diye sorsaydın hayatta vermezdim mesela

Geliriniz ortalamadır ama gideriniz yoktur yada tam tersi
Bütçenizi en iyi siz bilirsiniz
Tabiki imkan varsa iyi bir ayakkabı tercih edilir
Sonuçta hem daha uzun ömürlü olur hemde ayak önemli. Koku mantar vs birsürü sorun yaşanabilir

Deri olmayan ya da bir özelliği olmayan ayakkabıya vermem. Bence sen ayakkabının resmini koy ve ne sıklıkta kullanacağını söyle. :)
aslında kafamda belli bir ayakkabı yok. ancak şöyle diyim ki bakıyorum ayakkabılara 60 tl ye de var 150 tl ye de şimdi her zaman bu ikisinin arasında seçim yaparken beğendiğimi değil de 60 tl olanı tercih ediyorum. işte burada doğru mu yoksa yanlış mı yapıyorum buna karar veremiyorum. sorun bu

Ben vermem,
Verene saygım sonsuz

Bot falansa olabilir ya..
Maşallah bot fiyatları uçmuş da

Benim ayak sinirlerim ölmüştü. . İlaclardan dolayi. . İyi ayakkabi giymem gerekiyordu. 580 tl ye aldım ama içim sizladi. . Normalde 100 150 tl veriyorum ayakkabıya ama en az 3 yıl giyerim çünkü çok temiz kullanırım ben.

Kaliteli ise veririm, daha fazlasını da verebilirim

Benim gibi 40 numara ve pençeli ayaklara sahipsen rahat bir ayakkabı olması adına verebilirsin Ama günümüzde normal kalite de bir ayakkabı da 100 tlden başlıyor

Ayakkabi kaliteliyse ve hosuma da gittiyse veririm.

yazın giyilen ip gibi orta kalite sandaletler bile 60-70 liradan aşağı değil

kış mevsiminde hayli hayli normal bu fiyatlar

Cizme botsa ve bir tane alip uzun sure giyeceksem evet ama yazlik ya da abiye bir ayakkabiya vermem

Bende veririm verdim de, yalniz o ayakkabi beni 4-5 yil idare ediyor (spor ayakkabi icin soyluyorum, gerci botta almistim bi tane)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…