Hayatta vermezdim, ileride allahın izniyle maddi durumum iyi olacak ama yine vermem, sokakta çöpten ekmek toplayan insanlarımız varken hele...kızlar bir ayakkabıya 150 tl verir misiniz? yani tabii ki herkesin maddi durumu farklıdır. şöyle diyim aylık 5 bin tl geliri olan biri elbette veririm dicektir. ancak ben bunu daha ortalama bir maaşı olan 1-2 tl arası maaş alan biri için sorayım. böyle daha anlaşılır olur.
ben veririm ..kızlar bir ayakkabıya 150 tl verir misiniz? yani tabii ki herkesin maddi durumu farklıdır. şöyle diyim aylık 5 bin tl geliri olan biri elbette veririm dicektir. ancak ben bunu daha ortalama bir maaşı olan 1-2 tl arası maaş alan biri için sorayım. böyle daha anlaşılır olur.
evet veririm veriyorum, 150 lira çok ütopik bir rakam değil kikızlar bir ayakkabıya 150 tl verir misiniz? yani tabii ki herkesin maddi durumu farklıdır. şöyle diyim aylık 5 bin tl geliri olan biri elbette veririm dicektir. ancak ben bunu daha ortalama bir maaşı olan 1-2 tl arası maaş alan biri için sorayım. böyle daha anlaşılır olur.
aslında kafamda belli bir ayakkabı yok. ancak şöyle diyim ki bakıyorum ayakkabılara 60 tl ye de var 150 tl ye de şimdi her zaman bu ikisinin arasında seçim yaparken beğendiğimi değil de 60 tl olanı tercih ediyorum. işte burada doğru mu yoksa yanlış mı yapıyorum buna karar veremiyorum. sorun buDeri olmayan ya da bir özelliği olmayan ayakkabıya vermem. Bence sen ayakkabının resmini koy ve ne sıklıkta kullanacağını söyle. :)
Benim ayak sinirlerim ölmüştü. . İlaclardan dolayi. . İyi ayakkabi giymem gerekiyordu. 580 tl ye aldım ama içim sizladi. . Normalde 100 150 tl veriyorum ayakkabıya ama en az 3 yıl giyerim çünkü çok temiz kullanırım ben.kızlar bir ayakkabıya 150 tl verir misiniz? yani tabii ki herkesin maddi durumu farklıdır. şöyle diyim aylık 5 bin tl geliri olan biri elbette veririm dicektir. ancak ben bunu daha ortalama bir maaşı olan 1-2 tl arası maaş alan biri için sorayım. böyle daha anlaşılır olur.
Cizme botsa ve bir tane alip uzun sure giyeceksem evet ama yazlik ya da abiye bir ayakkabiya vermemkızlar bir ayakkabıya 150 tl verir misiniz? yani tabii ki herkesin maddi durumu farklıdır. şöyle diyim aylık 5 bin tl geliri olan biri elbette veririm dicektir. ancak ben bunu daha ortalama bir maaşı olan 1-2 tl arası maaş alan biri için sorayım. böyle daha anlaşılır olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?