Sizce?

DilekTemiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2016
35
6
36
28
Sehirler arasi iliski mantıklı mi sizce , yani yürür mü? Mesafeler engelmi sevmeye? Seven adam veya kadin bunlara göğüs gerer diye düşünüyorum ama zorlukları da var epey.
Kafam allak bullak...

Ben aslinda cok karsiyim baska şehir iliskilerine ben yapamam ama asik olduktan sonra tabi bilemem kisilere bagli

bu size bağlı bir şey.
uzak mesafede ilişki kesinlikle çok zor sabır isteyen bir şey.
biz eşimle 2 sene uzak mesafeli birlikte yaşadık sonra 4 sene dip dibeydik şimdi evliyiz çocuğumuz olacak
gerçekten zor bir süreç herkes kaldıramaz bence.

Eşimle uzak şehirlerdeydik. Ailem olur gözüyle bakmadılar. Uzatmadık en azından tanıyın dedim. Tanıyinca çok sevdiler suan evliyiz 2. Çocuğu mu haftaya kucağıma alacağım Allah nasip ederse.

Daha baslamadiysan, gozu karartma evresine gecmediysen, uzak durabilirsen uzak dur.
Bi sekilde ustesinden geliniyor ama daha kendini kaptirmadiysan cok yanasma derim

Mesafe aska engel degil
ama basindan sonuna zor, cok zor boyle iliskiler
yeri geliyor yanindayken anlayamiyorsun guvenemiyorsun, uzakta olunca iki kat daha zorlasiyor hersey
ozlem, hasret, isteyipte yaninda olamamaktan hic bahsetmiyorum

bence mantikli degil

Bizde uzaktaydik sevgililik donemini cok yasayamadik uzaktik zor geliyordu cok tartisiyorduk telefonda cok zor ama sonunda evlndik kaldirabileceksen sana bagli ..

Güven açısından zor olur. ayrica insan dokunmak ister gözlerine bakmak ister bunlar olmadan da sevgililik zor

ikinize bağlı bir durum. özlersin, göremezsin. sevgilinle istediğiniz zaman görüşemezsiniz. sinemaya gidemezsiniz, gezemezsiniz. ee merak eder, ararsın. telini açmaz, meraktan çatlarsın. bir şey mi oldu gibicesinden. sesi sana soğuk gelir, beni aldatıyor mu? diye düşünürsün.. zor işler..

eğer tanıdıgın biriyse zorda olsa yürür ama
hem tanımayıp hem mesafeler arası yürütmek çok zor.

nasıl güveneceksin ? nasıl tanıyacaksın ? yüzyüzeyken tepkilerden bişeyler anlayabiliyosun karakteriyle ilgili ama sadece telefonla iletişim ilişkiyi yürütmüyo malesef.
ben hiç önermem denedim pekte ilişki gibi olmuyo zaten. yalnızdın yine yalnızsın.. degişen şey rehberinde kayıtlı bi numara çok mu basitleştirdim ne ama bencesi böyle..

sevdikten sonra yürür. ciddi hoşgörü ve fedakarlık gerektiriyor. biz eşimle 5 yıl flört ettik ben izmirdeydim O Ağrıda. 3 ayda bir görüşebiliyorduk. yürüdü hemde o zamanlar cep telefonu az kullanılıyordu. mektuplaşıyorduk. :) mektuplarımızı saklıyoruz. çok değil bir 15 yıl önceden bahsediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…