sizce?

Suan nisanli degilsiniz.
Iliskinizi sadece o ve sen biliyorsun.
Bitti dedigin de kimse etkilenmeyecek.
Oyle bir rahatliga sahipsin.
Bile bile gore gore
Devam edermisin

Şuan bu durumda olsam, nişanı uzatırdım... Biraz daha bekler ama bu durumda nişanlanmazdım
Düğün tarihi de alındığı için kendimi sıkışmış hissediyorum

Ilerde vazgecmek istediginizde yapisir kopmazda bu adam ,iki cocukla olacagina ayrilik simdi olsun daha az acitir.
Şimdide bırakmıyo,ayrılalım dedim
Ama olmadı.
"Bazen gereksiz tepkiler veriyorum,günü mahvediyorum. Sonra bu yüzden kendime kızıyorum " diyo

Şimdide bırakmıyo,ayrılalım dedim
Ama olmadı.
"Bazen gereksiz tepkiler veriyorum,günü mahvediyorum. Sonra bu yüzden kendime TE]
Tam boyle olmasada bu tip biriyle evliyim, onermiyorum hic o yuzden biliyorum nisanliyken kurtulma ihtimalin yine var nikahi kiyinca daha cok sahiplenip bi bosanma durumunda mumkun degil birakmaz

Aslında ben asla bırakmayan, kapının önünde bekleyen adamlardan kı acaba diye korkmuştum.
Geçen tartışmamızda,bana kırılmış.
"Böyle olacaksa olmasın" dedi ve rahatladım...insan nişanlısı böyle dedi diye rahatlar mı,rahatlıyomuş...
Ama sonuç yine ayrılmadık.
Tamam ayrılalım o zaman dedim,sen zaten bunu istiyosun dedi..

Aslında ben asla bırakmayan, kapının önünde bekleyen adamlardan kı acaba diye korkmuştum.
Geçen tartışmamızda,bana kırılmış.
"Böyle olacaksa olmasın" dedi ve rahatladım...insan nişanlısı böyle dedi diye rahatlar mı,rahatlıyomuş...
Ama sonuç yine ayrılmadık.
Tamam ayrılalım o zaman dedim,sen zaten bunu istiyosun dedi..
Amacım ayrılmak değil,düzeltmek istiyorum
Çabalıyorum,yoksa şimdiye kadar bitmişti
Çünkü çevre adam olmayan adamlarla dolu, ilerde pişman olmamak için ve sevdiğim için sabrımı son demlerine kadar kullanıyorum

Şimdi bir süre zorluk yaşarsın ama ilerde iyi ki ayrılmışım diyeceksin
Ayrıl

Amacım ayrılmak değil,düzeltmek istiyorum
Çabalıyorum,yoksa şimdiye kadar bitmişti
Çünkü çevre adam olmayan adamlarla dolu, ilerde pişman olmamak için ve sevdiğim için sabrımı son demlerine kadar kullanıyorum
Anladigim sen bu adami seviyorsunda.zaten biz kadinlar erkekleri duzeltebiliriz saniyoruz bazen duzeltik sanip biz bozuluyoruz kendimizden veriyoruz bu yuzden sende eger bu adami seviyosan ve devam edeceksen kendinden vereceksin insallah sonunda istedigin kriterlere uyar. Ah çok zor hem sevip hemde ters düşmek.

hepsini okuyamadım içim daraldı. bu adamla aynı evde oldugumu hayatımı paylaştıgımı düşünemiyorum.. sonradan ayrılacagna hemen şimdi ayrıl.

Seviyorum diyor ama sevgi sence bunu kardeş.Bu sevgi rol modeli sana uygunsa devam et ama aksini düşünüyorsanız ki buraya yazd8klarına bakılırsa gereken zararın neresinden dönsen kardır.Zaman la herşey düzelir sanıyorsan yanılıyorsun.Zamanla o listede daha bir sürü şikayetler eklenecek.Anlasacağın insanla mutlu olunur ki hele de bu hayatını bir ömür boyu paylascağ8n insan sa daha dikkatli olmak gerekiyor.

Yakma kendini arkadasim degmez sen simdi evlenince degisir diye dusunuyosundur emin ol iki kati anaci olacak hic kimse vazgecilmez degildir yasayan biri olarak soyluyorum ayril yok yere uzme kendini

Aynı benzer olayları yaşadım attım yüzüğü hayat hiiiç elalemin kahrını çekecek kadar uzun değil. Kıymet bilmeyene yol ver rahat et

Buradaki açılan konuları biraz takip etsen.. çoğu eşinin ailesiyle olan dengeyi kuramamasından sürekli onları savunmasından dayanamadığından dert yanıyor. Bu gidişle sende onlardan biri olacaksın..

Adam henüz evlenebilecek olgunlukta değil bunu görmüş olman gerek. Evet çok iyi yanları olabilir ama kontrollü değil. Her tartışmadan sonra özür dilemesi bir şey ifade etmiyor, günü geliyor oyle laflar ediyorlar ki bırak özrü bir kere canında can gitmiş oluyor sonra kaçsan kaçamıyorsun, devam etmeye kalksan bir şey boğazında yumru gibi duruyor. Üstelik bunlar daha evlilik öncesinde çıkmış ortaya, evlendikten sonra seni sağlama aldığında o özürler zaten can-ı gönülden değil konu daha fazla uzamasın da keyfi kaçmasın diye olacak...

Ah be canım, düzeltemezsin... Bu forumda kaç tane ablan, kardeşin var evlilik öncesi senin gibi ikilemde kalıp buna rağmen evlenip batağa saplanan... Çok seviyor olabilirsin ama lütfen evlilik için acele etme, aldığınız tarihi ertele lütfen. Zaten ertelendikten sonra çıkacak gerçek karakteri ve iyiye gitmediğini göreceksin. İstediği olmayınca elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi öfkelenecek, çatacak yer arayacak sana, daha fazla kıracak... Yapma kendine bunu, zamana ihtiyacın var...

Sevgi karın doyurmuyor bunu bilin.Önce saygı ve evlendikten sonra kimse değişmiyor hatta gerçek yüzünü daha iyi görüyorsunuz. Ayrıl diyemem ama iyi düşünün . Kolaylıklar dilerim

Back
X