Sizce ?

Cinsel çekim ayrı, aşk ayrı bence. Ne bileyim öpünce, elini tutunca bir çekim hissediyorsan olur. Ama hiçbir duygu yoksa, olmaz. Hissedersin zaten...

Kimse kusura bakmasin saygi sevgi yetmez. Aşk olacak. Sonra gelirsin 40yasina ben hic aşık olmadim o duyguyu tatmadim diye pisman olursun. Aşık olmadığın adamada ne dokun ne izin ver

Ben hala esim eve gelirken heyecanlanirim diyenler var mesela cidde sorun bende mi diyorum oyle olsa sarilip opemem bile diyorum..mutsuzlk icimde ya da gecmisimde sanirim
Ben akşam 5 te gelicek kocam için 4 te heyecanlamaya başladım:) ki biz aynı yerde çalışıyoruz izinliyim bir süredir. İş yerinde bakışlarını yakalamalar falan ve 34 yaşındayim:) ben aşk olmadan olmaz diyenlerdenim. Aşk olmadan da dokunmam o çekim olmaz. Sende güçlü duygular yok uzaklasinca yakinlasinca duyguların değişiyor , sanırım sadece hoslaniyorsun

Ben akşam 5 te gelicek kocam için 4 te heyecanlamaya başladım:) ki biz aynı yerde çalışıyoruz izinliyim bir süredir. İş yerinde bakışlarını yakalamalar falan ve 34 yaşındayim:) ben aşk olmadan olmaz diyenlerdenim. Aşk olmadan da dokunmam o çekim olmaz. Sende güçlü duygular yok uzaklasinca yakinlasinca duyguların değişiyor , sanırım sadece hoslaniyorsun
Ben henuz evlenmedim ne yasarim ne hissederim bilmiyorum evlilik cok baska cunku onunla guzel seyleri yapma dusuncesi cok guzelll ama uzaklasinca sorguluyorm arti zamaninda cok heyecan duydugum insanlardan aldigim darbelerin ceyregini almadm almam biliyorumda ilerde belki degisecek her sey ya da herkesin yapisi farkli ben normlde heyecanlanmam

Ben henuz evlenmedim ne yasarim ne hissederim bilmiyorum evlilik cok baska cunku onunla guzel seyleri yapma dusuncesi cok guzelll ama uzaklasinca sorguluyorm arti zamaninda cok heyecan duydugum insanlardan aldigim darbelerin ceyregini almadm almam biliyorumda ilerde belki degisecek her sey ya da herkesin yapisi farkli ben normlde heyecanlanmam
Dur bakalım öyle biri çıkar ki karsina hem heyecanlanirsin hem seni uzmez mutlu olursun. Ben de eşim karşıma çıkana kadar çok üzüntüler yaşadım ve evlenmeyi hiç düşünmüyordum. Bana açıldığında sana tek bir şans veriyorum dedim:) askı da sevgiyi de guveni de onda buldum. Doğru insan karşına çıkınca öyle mi böyle mi seviyor muyum beğeniyorum muyum diye dusunmeyeceksin hic

hmmm aslında yanında rahatsınız çünkü sizi beğendiğini düşünüyorsunuz, böyle olabilir mi? adamı umursamamazlıktan değil sanırım bu rahatlık?

şefkat çok başka bişey, şefkat de olabilir ama ilişkideki en baskın duygu buysa burada bir ciddi ciddi analiz etmek lazım.

yaşınız 20 li yaşlardaysa bence biraz daha bekleyin acele etmeyin, çünkü ya başkasına aşık olursanız?
Rahatim oldugum gibiyim aaslinda eskiden hep daha fazla begensinler arzum yok dogru olan bu belkide...26 yasindayim yani sefkat duygm var evet mideme agrilsr girmiyo gorusmeden once ama yanyanaykende surekli sarilalim opeyim rahatsizlik duymuyorum aksine dedigim gibi buyukte bir cekim var bilemiyorum ya

Cinsellik için aşka ihtiyacınız yok zaten.Hoşunuza gitmesi yeterli aranızda tutkulu bir şey vardır belki.
Oyle zaten tutku var ozlem var ama bazen cok stabil geliyo her sey evlenince sklrmiyim diyorum duygularm yeterlimi diyorum vs..

Cinsel çekim ayrı, aşk ayrı bence. Ne bileyim öpünce, elini tutunca bir çekim hissediyorsan olur. Ama hiçbir duygu yoksa, olmaz. Hissedersin zaten...
Hissediyorum onu fazlasiyla yani bazen opmesi aklima gelince bile icim erir ama bazende bir begenmeme durumu geliyo icime ...duygularimdaki degisiklik benim sorunlu oldugumdan mi ki

Ama büyük bir aşkla başlayan çoğu ilişkininde bir süre sonra tadı kaçıyor ya da bitiyor. Bence bunu düşünmek yerine ilişkinizi akışa bırakın.
Aynen oyle oluyor cok asik olarak evlenenlerin cogu bir sure sonra bosanma esigine geliyorlar cogu hatayi goremeyebiliyorlar

Belki size verdiği değeri seviyorsunuzdur.. ?
Oyle de olabilir ama bende deger veriyorum daha bir kere saygiszligimiz olmadi 3 yil olacak taniyali.baslarkende asik degildim heyecan yasadim mi hatirlamiyorum bile ama eskiden yasamis oldugum heyecanlarn boslugunuda biliyorum...asik degilsem nasil o cekim var ki cok tuhaf gercekten

O zaman her onune gelen birliktelik yasamaz mi
Yasayabilir elbette
O zaman da devreye ahlak anlayisimiz girer bana gore
En azindan bende oyle yani;)
Evlilik disi iliskiye karsi degilim ama taraflarin bekar olmasi sart, canimin istedigiyle seks yapabilirim ama bekarsam ve karsimdaki de bekarsa.

Hissediyorum onu fazlasiyla yani bazen opmesi aklima gelince bile icim erir ama bazende bir begenmeme durumu geliyo icime ...duygularimdaki degisiklik benim sorunlu oldugumdan mi ki

Sorunlu olduğundan değil de bazen hoş gelmeyebilir gözüne. Hiçbir duygu olmasa bu tür hisleri hiç duymazdın.

Bir insana asik degilseniz cinsel anlamda bir seyler hissedebilir ya da yasayabilirmisiniz ? Ondan baska kimseyi dusunemem mesela..o uyum dedikleri sey var.dokunurken mutlu oluyorum ama bazen asik degilmsim gibi geliyor..hani oylece kalsak omur boyu mutlu olurmusuz gibi ama bazen uzaklasinca asik degilmiyim diyorum ?? (Yapi olarak cok sakin heyecanlanmayan biriyim. ve baya sorunlu bir kucukluk gecirdim ) asik degilmiyim diye sorgularken kendimi de sorguluyorum aslinda cunku en son lise sonda heyecanla asik oldugumu hissediyorum..
kaybetme korkunuz yoksa aci cekmiyorsaniz aski hissetmeniz zor

Ten
Oyle de olabilir ama bende deger veriyorum daha bir kere saygiszligimiz olmadi 3 yil olacak taniyali.baslarkende asik degildim heyecan yasadim mi hatirlamiyorum bile ama eskiden yasamis oldugum heyecanlarn boslugunuda biliyorum...asik degilsem nasil o cekim var ki cok tuhaf gercekten
Ten uyumu diyorlar ya belki o vardır.. :süslü: Ayrıca aşk tek başına yeten bir şey değil .. Ne güzel işte saygı çerçevesinde yürüyen bir ilişkiniz varmış.. Aşık olup saygıyı yitiren çok insan tanıyorum..

Back
X