2 yillik uzaktan yuruttugum iliskim var.annem tanisti kendisiyle.atanamamis bir ogretmenim bu yil ilk kez kpssye calisicam oturup 25 yasindayim.o da ozel sektorde iyi de bir sirkette calisiyo. kpssden 90 aldi a grubu atamasi bekliyo.hep erteledik duzen otursun diye ama bu kez kavgalar artti en son ayrildik 1 hafta dayanamadik.suan issizim uzatmayalim nisan falan yapalim diyo. cok yiprandik diyo.ailemin tek kiziyim ama kendimi kotu hissediyorum suan..dusucemizde onun atamasi kesinlessin ankarada olalim vardi ama suan ohal var ve kurumlar ilan vermiyor ve uzatildi biliyosunuz.ayda bir gorusuyoruz bazen ve ozledikce kavga ediyoruz diyorki onumuzu goremedikce adim atamadikca yipranicaz.. hayati garanti altina alamiyorsun sanki hicbr zaman.. her sey yerli yerinde olsun istiyorsun ama hayat ne getirir belli olmuyo.. ne kadr cabalasakta bir seyler cikiyo.. 2 yildir bekliyoruz bir yandan insanlar asgari ucretle bir seyler yapiyo hatta cok elestirirdim ama cok buyutuyo muyum diye dusunuyorum ??
Abartili nisan fln istemiyorm hatta yaninda olmaktan baska bir sey istemiyorum ama bir yandan dugun surecinde ona yuk olmak istemiyorum..bu sartlarda adim ataniniz var mi ? Kpssye caliscm dedim ama boyle bir surecte baska bir ise bile sokabilr psikolojim
evlenelim ben calistirayim seni dusuncesinde kendisi hatta calisma bile diyo ben oyle biri degilim. yaninda olmak istyorm artik cok yiprandik.ne olur akil verin.bu pazar konusalim artik dedi nasil yol cizmeliyim
Abartili nisan fln istemiyorm hatta yaninda olmaktan baska bir sey istemiyorum ama bir yandan dugun surecinde ona yuk olmak istemiyorum..bu sartlarda adim ataniniz var mi ? Kpssye caliscm dedim ama boyle bir surecte baska bir ise bile sokabilr psikolojim

Son düzenleyen: Moderatör: