• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ?

Psikolog bir arkadasım, Evlilik korkum ıcın sen hamilelikte cocuk dogurmamamk ıcın dırenıyor gibisin.. Eger o cocuk zamanında dogmazsa saglıksız olur.. Bunu iyi düşünün..

Gözünde büyütme bence.
Benim çeyizim falan yoktu öyle. Her şey hemen olsun demedim makul şeyleri aradım indirim takip ettim.
Mesela pasta takımım hala yok, yada şu çiçekli dallı kahvaltı takımım da yok. Gereksiz tabağa çanağa para gömmedim.
Biz sade nikah istemiştik mesela ikimizde pek oyun falan seven eğlenen tipler değildik. Kayınpederin ricasıyla yaptık haliyle onlar ödediler. Ama ödemeseydi durduk yere o masrafa girmezdik açıkçası.
Fazladan oturma odası da yapmadım. Tek bir l koltuk aldık geçtik mesela. Yok gümüşlükmüş yok vitrinmiş almadık.
Senin elinde aslında yani.
Sade düşünürsen emin ol altından kalkarsınız.
Bir de düşün ben işsizdim biz evliliğe adım attığımızda eşim özel dershanedeydi o zamanlar ve o iki ay ne maaş alıyordu ne sigortası vardı. O iki aylık süreçte gelen işsizlik maaşıyla gelinlik kaporası falan ödedik :KK70:Ama şimdi gülüyoruz komik bir hatıramız oldu.
Bir şekilde yapılıyor yani birinizin işi olduktan sonra yapılıyor. Umarım mesela seneye ben de işe gireceğim daha da güzel olacak diyorum.
Oluyor demek ki bosu bosuna kendi zamanimizdan caliyoruz ne zorluklae cekmissinz sizde insallah bundn sonrasi guzel olur daha

Back