Sizce??

Hastalığında issizliginde yanindaydm hiç bırakmadm. .yaşadığım şeyler ağır geldi ve psikolojm bozuldu. .hastasın deyip bıraktı beni.

Bnm işimë beğenmeyip kucumsuyordu. .zaten konu açmıştım. .herkes kaç demişti bana. .üzerinden 2 yıl geçti. .

Bnm işimë beğenmeyip kucumsuyordu. .zaten konu açmıştım. .herkes kaç demişti bana. .üzerinden 2 yıl geçti. .

Üzerinden 2 yıl geçtiyse ve siz hala bu kadar anlam yüklüyorsanız bence yardım almalısınız. Sağlıklı değil. Bir sürü insan terkediliyor, boşanıyor ama sonra yoluna bakıyor. Bakamıyorsa yardım alıyor. Terapi görüyor musunuz?

Yok canm. .içimde hiçbir şey kalmadı ona karşı. .merak ettim sadecr ..Genel anlamda bir merak..Burada okuduklarimdan etkilendim heralde yoksa onu ozledigimden s3vdigumden değil. .

Çok şükür çoktan bitti. .ama çok zor günlerdi inkar edemem kalmadı şükür. .ilaç kullanmıyorum. .ablm hasta onunla ilgileniyorum ya bir de düşünceler alıyor emin ol bir şey hissettigimden değil. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…