28 yasındayım.. İş vs derken bu sene bnm için en uygunu.. Zamana bırakma sebwbınız ne olurdu
Haklısınız.. Kafam karıstı bıraz..Doktorunuz zamana bırakalım demiş
Ayrıca bedenen ve ruhen tedaviye ihtiyacınız olmadığını düşünüyorsunuz
Hsg normal çıkmış
Hsg sonrası gebe kalma şansınız daha yüksek
En önemlisi stresten uzaklaşıp bu konuyu kafaya takmayınca daha kolay gebe kalınıyor
Ya aklımdaydı bılıormusunuz.. Ama gebelikle ilişkisini bılıyorum bır etkısı varmıD vitamini seviyene baktırır mısın,40dan aşağı olmamalı hatta tercihen 80 100 arası
1 yıldır korunmuyoruz..Ne zamandır korunmuyorsunuz ?
Ya aklımdaydı bılıormusunuz.. Ama gebelikle ilişkisini bılıyorum bır etkısı varmı
Bence ara vermeyin..ha diyince olmuyor zaten..yasinizda gelmiş, bi senede geçmiş.tedaviniz tam hızlanması gereken aşamada..1 yıldır korunmuyoruz..
Aynen öyle ya adapte olduk tam şimdi hıcbır tedavıye zaten baslamamışım 1 yıl dınlenmişim doğal yolla olsun dıye .. Sanırım sebepsz ınfertılıte dıye 2 ay vermek istedı.. Baska bı dr mı gıtsem acabaBence ara vermeyin..ha diyince olmuyor zaten..yasinizda gelmiş, bi senede geçmiş.tedaviniz tam hızlanması gereken aşamada..
Hem dr konusayım hemde baktırayım cok tesekkur ederımİnan tam bugün bununla ilgili bir yazı okudum sonra da senin yazına denk geldim belki bir işarettir, alakasını yazmışlar uzun uzun ama tıp jargonu olduğu için aklımda kalmadı ne yalan söyleyeyim
Olabilir canım..Dr.unuzdan tatmin olmadiysaniz başka bi Dr.a gidin. Birde seçtiğiniz Dr. Kadın doğum uzmanı olmakla kalmasın, infertilite alanında çalışan uzman bir hekim olsun.Aynen öyle ya adapte olduk tam şimdi hıcbır tedavıye zaten baslamamışım 1 yıl dınlenmişim doğal yolla olsun dıye .. Sanırım sebepsz ınfertılıte dıye 2 ay vermek istedı.. Baska bı dr mı gıtsem acaba
Bn bıraz yakın olmasına önem verıyorumOlabilir canım..Dr.unuzdan tatmin olmadiysaniz başka bi Dr.a gidin. Birde seçtiğiniz Dr. Kadın doğum uzmanı olmakla kalmasın, infertilite alanında çalışan uzman bir hekim olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?