• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizcede ara vermelimiyim?

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
merhaba arkadaslar;
Bu süreci kimseye soylemeden her ayrıntıyı sızlerle atlatıyorum ..1 yıl hamıle kalamadıgımdan ;
En son hsg(rahim flmi) cektırmış sonucum temız cıkmıştı. Dr bu ay yumurta takıbı yapıcak p. Tesı gidecektim okulda işlerım uzadı gıdemedım yarın gidecgım.. Dr um bu ay yıne gebelik olmazsa yenı yıla kadar hıcbırsey yapmayalım dıyor.. Ben yıpranmış bu durumu cok takmış degılım... Zaman zaman uzulsemde .. Hıcbır tedavı gormedım bedenen ruhen bu araya ıhtıyacım yok dıye hıssedıyorum. Bır yandanda hsg sonrası sansımda artabılır doğal yoldan gebelik için.. Siz ne dusunuyorsunuz?

Sizin yerinizde olsam yaşım da müsaitse (35'ten küçük) zamana bırakırdım

28 yasındayım.. İş vs derken bu sene bnm için en uygunu.. Zamana bırakma sebwbınız ne olurdu

D vitamini seviyene baktırır mısın,40dan aşağı olmamalı hatta tercihen 80 100 arası

28 yasındayım.. İş vs derken bu sene bnm için en uygunu.. Zamana bırakma sebwbınız ne olurdu

Doktorunuz zamana bırakalım demiş
Ayrıca bedenen ve ruhen tedaviye ihtiyacınız olmadığını düşünüyorsunuz
Hsg normal çıkmış
Hsg sonrası gebe kalma şansınız daha yüksek

En önemlisi stresten uzaklaşıp bu konuyu kafaya takmayınca daha kolay gebe kalınıyor

Ne zamandır korunmuyorsunuz ?

Doktorunuz zamana bırakalım demiş
Ayrıca bedenen ve ruhen tedaviye ihtiyacınız olmadığını düşünüyorsunuz
Hsg normal çıkmış
Hsg sonrası gebe kalma şansınız daha yüksek

En önemlisi stresten uzaklaşıp bu konuyu kafaya takmayınca daha kolay gebe kalınıyor
Haklısınız.. Kafam karıstı bıraz..

Ya aklımdaydı bılıormusunuz.. Ama gebelikle ilişkisini bılıyorum bır etkısı varmı

İnan tam bugün bununla ilgili bir yazı okudum sonra da senin yazına denk geldim belki bir işarettir, alakasını yazmışlar uzun uzun ama tıp jargonu olduğu için aklımda kalmadı ne yalan söyleyeyim

Bence ara vermeyin..ha diyince olmuyor zaten..yasinizda gelmiş, bi senede geçmiş.tedaviniz tam hızlanması gereken aşamada..
Aynen öyle ya adapte olduk tam şimdi hıcbır tedavıye zaten baslamamışım 1 yıl dınlenmişim doğal yolla olsun dıye .. Sanırım sebepsz ınfertılıte dıye 2 ay vermek istedı.. Baska bı dr mı gıtsem acaba

İnan tam bugün bununla ilgili bir yazı okudum sonra da senin yazına denk geldim belki bir işarettir, alakasını yazmışlar uzun uzun ama tıp jargonu olduğu için aklımda kalmadı ne yalan söyleyeyim
Hem dr konusayım hemde baktırayım cok tesekkur ederım

Aynen öyle ya adapte olduk tam şimdi hıcbır tedavıye zaten baslamamışım 1 yıl dınlenmişim doğal yolla olsun dıye .. Sanırım sebepsz ınfertılıte dıye 2 ay vermek istedı.. Baska bı dr mı gıtsem acaba
Olabilir canım..Dr.unuzdan tatmin olmadiysaniz başka bi Dr.a gidin. Birde seçtiğiniz Dr. Kadın doğum uzmanı olmakla kalmasın, infertilite alanında çalışan uzman bir hekim olsun.

Olabilir canım..Dr.unuzdan tatmin olmadiysaniz başka bi Dr.a gidin. Birde seçtiğiniz Dr. Kadın doğum uzmanı olmakla kalmasın, infertilite alanında çalışan uzman bir hekim olsun.
Bn bıraz yakın olmasına önem verıyorum :( özele gıdıyorum yıne tercıhım öZel olacak .. Fatıh unı hastanesındekı bır docent e alternatıf olarak gıdeyım dıyorum ..

Back
X