Sizcede başörtü namus kavramı gibimi görünüyor ? Erkeklere göre öyle sanırım..

Bence kapalılarda 2'ye ayrılır.
Bi kapanmak için kapanan birde dinimiz gereği kapanan bayanlar:ssz:
Ayrıca her kapalı namuslu diyede bi kavram yok olamaz.
Ne kapalılar görüyoruz.Bu dediğim ayrımı iyi yapmak gerekir.

beni yanlıs anlamayın ben böyle şeyleri takan biri değildim...
ama sevdiğim kişi kapalıları değerli görüp, açıklara o... gözüyle bakardı
:14:
bana mini etek giy, saçını boya öyle yap böyle yap, oranı elliyim buranı elliyim derdi.. dikkat çek derdi...
sevdiği kızı görseniz kara, kuru, kapalı , dikkat çeken yanı yok...

canım ya ben seni hatırlıyorum bir konu acmıstın ya o adam dan zaten hayır gelmez ya:31:

Vay anasini bakin ne hatirladim simdi... heheheh beni boyle ickiyle kandirmaya calisan bir efendi taniyorum. Zavallim icti icti bende ictim ama sarhos olmadim, kendisi oldu rezil oldu onu oylece biraktigim gibi gitmistim heheheh hesabida odemedim oh olsun:D Boylelerine neler yaptim neler ahh ahh... yok yemege cikip eve gidelim diyenler... bir tuvalete kadar gidicem deyip toz olmuslugum telefonu kapatmisligim vardir:D ay cok gulmustum ama gene olsa gene yaparim oh oh yandan:D

Son düzenleme:
bana mini etek giy, saçını boya öyle yap böyle yap, oranı elliyim buranı elliyim derdi.. dikkat çek derdi...

Çok farklı şeyleri karşılaştırıyorsun sen.

evet o benim :1: ne bileyim onun dısında kımseyi istemiyorum :ssz:

Ama sen onunla aynı mahalleye de taşınsan, çarşafa da girsen sana verdiği değer değişmicek bence. Ayrıca okuduğum kadarıyla seksist, dengesiz saçma sapan bir insandı ve seni sadece cinsellik için kullanmaya çalışıyordu, bence senin tek ilişkin olduğu için böyle saplanıp kalmışsın, cidden farklı birbirleriyle görüş, yaşın kaç bilmiyorum ama kesinlikle saa iyi geleceğini düşünüyorum yeni birileriyle flört etmenin

gelmez ama ne biliyim unutamıyorum :14:

seni bariz bir sekilde kullanmak istemis oranı buranı elliyim falan lafa bak sende artık alıskanlıkmı olmus desem yoksa bagımlılıkmı cunku boyle bir adamı unutmayı bırak gorsem tiksinirim ben stockholm sendromu gibi olmus sendeki durum

Son düzenleme:
Ama sen onunla aynı mahalleye de taşınsan, çarşafa da girsen sana verdiği değer değişmicek bence. Ayrıca okuduğum kadarıyla seksist, dengesiz saçma sapan bir insandı ve seni sadece cinsellik için kullanmaya çalışıyordu, bence senin tek ilişkin olduğu için böyle saplanıp kalmışsın, cidden farklı birbirleriyle görüş, yaşın kaç bilmiyorum ama kesinlikle saa iyi geleceğini düşünüyorum yeni birileriyle flört etmenin

18 yaşındayım çevrem yok denecek kadar az... yeni birileriyle tanısmıyorum ki

kaç kurtar kendini:50: :ssz:

Sitemizde bu tür konular açılması yasak, bu sebeple konunuz yorumlara kapatılmıştır.

Ayrıca, yorum yapan üyelerimiz yorumlarınıza sağlık lakin kişilerin giyim tercihleri kendilerini ilgilendirir, eleştirmek bizlerin haddine değil.

Back
X