SİZCEDE ÇOĞU TÜRK ERKEĞİ HASTA DEĞİL Mİ?

Yenievliii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
37
7
Türk erkeklerinin hepsi değil tabiki ama çoğunluğunu hasta olabilir mi? Nedenleri;
1.Devamlı sex'i düşünüyorlar.
2. kadınlara özellikle yabancı kadınlara hiç dayanamıyorlar.
3.sadece vücut güzelliğine aşık oluyorlar (yani en azından birçoğu)Kadınları sadece yatağa atılacak bir obje olarak görüyorlar.sanki tüm kadınlar uzun ve güzel olmak zorunda.
4.sırf bir gece birlikte olmak için bile onurlarını paralarını abartılı derecede harcıyorlar.
5.kızları yatağa atabilmek için yapmadıkları şebeklik yok yeri geliyor gururlarını bile ayaklar altına seriyorlar. bazısı sırf antalyada turist bir kızla sevgili olabilmek için bütün bir sene para biriktiryor.kendi ülkesini bırakıp Rusya ya gitmeye çalışanları saymıyorum bile.
6.oturup iki laf konuşmak istesen cahiller, internete girip modellere bakmaktan başka hiçbir konuda kendilerini geliştirmiyorlar.

halka arasında abazan denen bu tipler sizcede hasta değil mi? yani bu durum normal olamamalı. Kendilerine söylesek kabul etmezler ama bence bu tipler tedavi olmalı.

size böyle erkekler denk gelmiş bence.

1- devamlı seksi düşünüyor olmaları için hem fiziksel hem duygusal açıdan tatmin olamıyor olmaları gerekir. ilişkisi olan, seven sevilen ya da karşısındakine değer veren bir adam devamlı seksi düşünmez.
2- yabancı kadınlar değişik geldiği için ilgi duyuyor olabilirler, kadınların biscolata reklamındaki erkekleri beğenmesinden çok da farklı değil. ırkçı olup yabancı kadınlara tiksinerek bakan, onları taciz eden tiplerin varlığını düşünürseniz yabancı kadınlara beğeniyle bakmaları daha sağlıklı.
3- vücut güzelliği ilk başta herkesi etkiliyor, kadınlar da erkeklere bakarken vücut güzelliğini göz önünde bulunduruyor. televizyonda gördükleri gibi sıfır beden kadın olsun diye bakmıyorlar, sadece güzelmiş diye bakıyorlar. bu kötü bir şey değil, hayatlarındaki insanı seviyorlarsa zaten onlar için en güzel kadın o kişi oluyor ve başkasına bakmayı bırakıyorlar.
4- para harcadı diye yatağa giren kadınlar oldukça onları yatağa atmak için para harcayan erkekler de olmaya devam edecektir. arz talep meselesi. kadın kabul etmediği sürece erkek istediği kadar onurunu parasını harcasın, bir şey elde edemeyebilir.
5- yıl boyunca bir türlü muradına eremeyen erkek cinsi hiç değilse tatilde bunu gerçekleştirebilmek istiyor. türk kızlarını tavlamada başarısız olduğunu yıl boyu gördüğü içinde şansını antalyada yabancılarla değerlendiriyor. para onların, emek onların, dertlenmeyin.
6- kendi kültür seviyenize uygun kişilerle sohbet ederseniz cahillerle uğraşmak zorunda kalmazsınız. yaşıtlarınızda bu seviyeyi bulamıyorsanız hedef yaş grubunuzu değiştirebilirsiniz.

her kadın yukardaki örneklerdeki gibi değildir. aynı şekilde her erkeğin de öyle olduğunu düşünmeyin.

size böyle erkekler denk gelmiş bence.

1- devamlı seksi düşünüyor olmaları için hem fiziksel hem duygusal açıdan tatmin olamıyor olmaları gerekir. ilişkisi olan, seven sevilen ya da karşısındakine değer veren bir adam devamlı seksi düşünmez.
2- yabancı kadınlar değişik geldiği için ilgi duyuyor olabilirler, kadınların biscolata reklamındaki erkekleri beğenmesinden çok da farklı değil. ırkçı olup yabancı kadınlara tiksinerek bakan, onları taciz eden tiplerin varlığını düşünürseniz yabancı kadınlara beğeniyle bakmaları daha sağlıklı.
3- vücut güzelliği ilk başta herkesi etkiliyor, kadınlar da erkeklere bakarken vücut güzelliğini göz önünde bulunduruyor. televizyonda gördükleri gibi sıfır beden kadın olsun diye bakmıyorlar, sadece güzelmiş diye bakıyorlar. bu kötü bir şey değil, hayatlarındaki insanı seviyorlarsa zaten onlar için en güzel kadın o kişi oluyor ve başkasına bakmayı bırakıyorlar.
4- para harcadı diye yatağa giren kadınlar oldukça onları yatağa atmak için para harcayan erkekler de olmaya devam edecektir. arz talep meselesi. kadın kabul etmediği sürece erkek istediği kadar onurunu parasını harcasın, bir şey elde edemeyebilir.
5- yıl boyunca bir türlü muradına eremeyen erkek cinsi hiç değilse tatilde bunu gerçekleştirebilmek istiyor. türk kızlarını tavlamada başarısız olduğunu yıl boyu gördüğü içinde şansını antalyada yabancılarla değerlendiriyor. para onların, emek onların, dertlenmeyin.
6- kendi kültür seviyenize uygun kişilerle sohbet ederseniz cahillerle uğraşmak zorunda kalmazsınız. yaşıtlarınızda bu seviyeyi bulamıyorsanız hedef yaş grubunuzu değiştirebilirsiniz.

her kadın yukardaki örneklerdeki gibi değildir. aynı şekilde her erkeğin de öyle olduğunu düşünmeyin.

üşenmeyip tek tek cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. her maddenin özeti; benim böyle tiplerle karşılaştığım yönünde ve çevremi değiştirmem gerektiğini söylüyorsunuz fikirleriniz için teşekkür ederim. Kültür, çevre ve yaşam biçiminin erkeklerinin kadınlara bakış açısını ve yaşayış tarzını ne kadar belirlediğinin farkındayım. Doğrusu benim bahsettiğim tipleri çoğunlukla sanal ortamlarda görüyorum ekşi sözlük, uludağ sözlük, çeşitli paylaşım platformları vb.
açıkçası herhangi bir haberde erkeklerin ağzından yazılan: Türk kızları gitsin rus kızları gelsin, yok türk kızları bizi hak etmiyor yok boyları kısa , yok kaprislisiniz , Türk kızları kezbandır. tarzındaki haksız yorumlarını görmekten dolayı ırkımın erkeklerinden soğudum. İsterdim ki kendi milletinin kızlarına sahip çıksınlar, isterdim ki benim ülkemin kızları da güzeldir desinler. Onların karakterlerini böyle kabul etmeliyim galiba en azından bazısını.
sizin dediğiniz gibi eleyerek gitmeli ve ilk başta yazdığım karakterleri öyle kabullenmeliyim. yapabileceğim şey onlardan uzak durup cahil olmayanları bulabilmek. Karşı cinsinizi iyi niyetli savunan yazınız için teşekkür ederim .

üşenmeyip tek tek cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. her maddenin özeti; benim böyle tiplerle karşılaştığım yönünde ve çevremi değiştirmem gerektiğini söylüyorsunuz fikirleriniz için teşekkür ederim. Kültür, çevre ve yaşam biçiminin erkeklerinin kadınlara bakış açısını ve yaşayış tarzını ne kadar belirlediğinin farkındayım. Doğrusu benim bahsettiğim tipleri çoğunlukla sanal ortamlarda görüyorum ekşi sözlük, uludağ sözlük, çeşitli paylaşım platformları vb.
açıkçası herhangi bir haberde erkeklerin ağzından yazılan: Türk kızları gitsin rus kızları gelsin, yok türk kızları bizi hak etmiyor yok boyları kısa , yok kaprislisiniz , Türk kızları kezbandır. tarzındaki haksız yorumlarını görmekten dolayı ırkımın erkeklerinden soğudum. İsterdim ki kendi milletinin kızlarına sahip çıksınlar, isterdim ki benim ülkemin kızları da güzeldir desinler. Onların karakterlerini böyle kabul etmeliyim galiba en azından bazısını.
sizin dediğiniz gibi eleyerek gitmeli ve ilk başta yazdığım karakterleri öyle kabullenmeliyim. yapabileceğim şey onlardan uzak durup cahil olmayanları bulabilmek. Karşı cinsinizi iyi niyetli savunan yazınız için teşekkür ederim .
bu kadar aklı başında olduğunuz için ben teşekkür ederim. düşünebilen insanlarla karşılaşmak güzel. internette fikirlerini dışarı vuran adamlar dışarıda hiç böyle bir şey düşünmüyormuş gibi dolaşıyorlar. gönül isterdi ki tüm türk erkekleri bir kadına aynı derecede makul yaklaşım göstersin ama maalesef, aralarından tek tek arayarak bulmak gerekiyor.

piskolojisi bozuk çok erkek var ama türk diye sınırlandırma malum türkiyede sadece türkler yaşamıyor . türkiye erkekleri demek daha doğru olur ..
toplumumuzda genel bir ezilme durumu var avrupalılar arasında ..mesela en basitinden avrupaya tatile gitsen türküm dersen çoğu insan türkiyeyi tanımıyor bir arap ülkesi sanıyor çoğu ..saçma sapan sorularla muhattab oluyorsun ..biz ülkemizi tanıtamıyoruz .dahası kendimizle gurur duymuyoruz ..hep bir özentilik .. ama kadın-erkek farketmez . türkiyde yaşayan kadınlar da avrupalı erkeklere hayran bence bunada değinmelisin ..
ama genel olarak türkiye kadınları daha sahiplenici erkeklerine . mesela ben erkeğimi göbeğinle severim diyen kadınlar varken ben kadınımı selülitiyle severim diyen bir erkek göremezsin . en yağlı şişko erkek bile manken gibi kız ister sorsan ...
biraz parayı bulunca karısını değiştirir sonra arabasını ...
avrupalı erkekleri tanımadığım için yorum yapamıyorum ..erkek arkadaşım olmadı başka uyruklu ..
türk oldu ama onlarda hayatımı mahvetti gitti . yinede genelleme yapmak istemiyorum tabiki iyiside vardır olmaz mı ?
türk kadınını aşağılasınlar bırakın onlar kendi karektersizliği .
bir erkekle buluşmuştum . benim yüzüme sen güzelsin ama türklere göre güzelsin . ortlamadan çok güzelsin ama ben bütün dünyayı dolaştım avrupalı kadınlar özellikle ruslar senden güzel mi ne demişti . man kafalı ya bütün ruslar mı benden güzelmiş ?güldüm geçtim zira kendime güvenim tam . çocukluktan beri güzellikle ilgili başım belada olduğu için sustum ..kompleskim olsa bir güzel kavga çıkarırdım ..
türkiyede esmer kadın fazla olduğu için sarışın olunca hemen güzel bulunuyor . en çirkin sarışınlar hatta çakma sarışınlar bile ilgi görüyor şaşırıyorum . sarışınında güzeli var esmerinde tabi ama türkiyede pek güzel sarışın yok ben görmedim .sarışın kadınlar açıasından rusyada güzel kadınlar var...

Eğer erkek yetiştiği toplumda baskı altındaysa mesela kızlara karşı tutumu sığ ise yetişkin olunca da nasıl davranacağını bilmez. Fıtrat olarak tek bir nefse sahipler o da tohumlarını saçmak için yapılması neyse onu yapıyorlar. Onların iç güdüleri böyle yaratılmış. Eğer nefsini terbiye edebilirse Kamil insan olur ki evliyalarda bunlardan çıkmıştır. Bunun Doğu batısı yok. Terbiye edilmişti ve terbiyesizi var. Ünlü profesörlerin odalarına gelen öğrencilere taciz ettiğini çok gördük. Cahili enteli de yok. Erkekler sex düşkünü. Ama nefsine hakim olan ve Sadık olanlar da var elbet.

X