Sizcede doğru mu?

Ben edenin bulduğunu kınayanın da başına geldiğini düşünmüyorum. Bu sürekli birilerini kınayanlar/elestirenler de cok itici oluyor. Yok niye zayıfsın , yok bacaklarin kalinlasmis, sen bugün yorgun gözüküyorsun. Ben asla senin gibi giyinmem,neden onunla berabersin,kın kın kın... İnsanin ömrünü yerler toksik insanlar. Bi isine bak di mi yok illa birini elestirecek , birilerini kınayacak 😃

Tam 2 tane başimda var(dı)onlar eli beğenmez el onlari.Mesefeli olmak en iyisi

Evet ilahi adalet diye bi gercek var.bide soz var kinadigini yasamadan olmezsin diye ben inaniyorum ama yakin cevremde biri varki herkesi kinar elestirir ama tuzu kuru ne gordugu var ne yasadigi.ahirete kaliyor diye dusunuyorum artik.

Sürekli başkasını kınayan, kendini mükemmel sanan insanın aslında ciddi psikolojik sorunları vardır. Başlarına özel bir felaket gelmesine ya da küçümsedikleri olayları yaşamalarına gerek yok, zaten sürekli bir kompleks içindeler. Uzun vadede asla kendi hayatlarına tam odaklanamadıkları, sürekli negatif duygular barındırdıkları ve aslında kendileriyle barışık olmadıkları için huzura ve mutluluğa erişme şansları yok. O yüzden acıyın geçin.

Ben kinayinca başıma geliyor diyormusum😃
Saka bi yana gelmiştir heralde yoksa bende buna inanıyorum ama her seyde gelmez heralde. Mesela asla cumlesinide korkarak kullanırım.

Arkadaşın alnında sivilce çıksa bakmam yeterli asla kınamam kimseyi ama ertesi gün o sivilce alnımda olur😂

İnsanları sürekli kınayan kişiler kendini kusursuz sanıp bize bişey olmaz sananlarla dolu etrafım.kınadığını başına gelmeden ölmezmiş derler ya doğru mu doğruysa bunlar niye koruma çemberi içinde gibi ki.?
Herşeyin bir vakti vardır

Yaşadığım süre boyunca kınayan kişinin benzer durumlarla sinandigina şahit oldum. Ya kendinden ya çocuklarından mutlaka sınandı. Bir de büyük de konuşmamak lazım, bunu da yaşayarak öğrendim ☺️

Ben böyle şeylere inanmam asla ama annem inanırdı. Söylediğine göre o genç kızken giyimine ojesine laf söyleyenlerin torunları falan hep annemi kınadıkları şeyleri yapmışlar. Annem bu durumun kendisini kınadıkları için olduğunu düşünüyordu.

Back
X