Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyide sen ne atar yapıyosun ki şahsi dedim sankiKınadı diye 3 vakte kadar basina gelmek zorunda mi? Hayatinin sonuna kadar baslarina gelecek mi diye umitle bekleyin bari, bu nasil bir dusunce...
Beni kınıyolar ondanTamam da başkalarının başkalarını kınamasından size ne? Tam olarak hangi kısmı sizi ilgilendiriyor?
Evet öyle tiplerden bahsettimEvet ilahi adalet diye bi gercek var.bide soz var kinadigini yasamadan olmezsin diye ben inaniyorum ama yakin cevremde biri varki herkesi kinar elestirir ama tuzu kuru ne gordugu var ne yasadigi.ahirete kaliyor diye dusunuyorum artik.
Herşeyin bir vakti vardırİnsanları sürekli kınayan kişiler kendini kusursuz sanıp bize bişey olmaz sananlarla dolu etrafım.kınadığını başına gelmeden ölmezmiş derler ya doğru mu doğruysa bunlar niye koruma çemberi içinde gibi ki.?
Başka evlileri dış görünüşüyle eleştirip kadının kocasını kel kısa diye dalga geçiyo kendide bunun zıddı biriyle evleniyo.Somut bir olay üzerinden mi anlatsaydınız içinizdekileri acaba, daha iyi anlaşılırdı sanki![]()
İyide sen ne atar yapıyosun ki şahsi dedim sanki