Sizcede ihtimal var mı?

Deryaasuu1

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
48
10
3
İyi günler arkadaşlar birlesme olmadan cinsel birseyler yaşadım hala adetim 2 gün gecikti erkek arkadaşım psikolojik olarak stres oluyorsun o yüzden olmuyorsun diyor. Sizce hamile olma ihtimali var mı?

Birlesme olmadiysa neden hamile kalasin bacim?
Yani bu isi yapmayi biliyorsaniz korunmayida bilmelisiniz.
Simdi burda bebek nasil olur anlatalim mi.Ac interneten nasil hamile kaliniyor yada bir test yap.
Diyelim ki hamile kaldin burda yinekonu acarsiniz hamileyim aldiracam diye.
Akil verilirken semsiye mi tutuyorsunuz anlamiyorum:işsiz:

Ben anlam veremiyorum. Yaptığınız şey hamile kalmayınca yanlış ve stresli değilde, aksi olunca neden stres yapıyorsunuz?? Evlilik olmadan yakinlaşmalar bu tarz konuşmalar çok yanlış.

İyi günler arkadaşlar birlesme olmadan cinsel birseyler yaşadım hala adetim 2 gün gecikti erkek arkadaşım psikolojik olarak stres oluyorsun o yüzden olmuyorsun diyor. Sizce hamile olma ihtimali var mı?
Muhtemelen psikolojiktir test yaptır kafa rahatlayınca adet gelir. Ben bu sitede bi bunu anlamıyorum aslında anlamamakta değil düşünce çelişkisi var insanlarda. Bu tarz birliktelik yaşayan birine evlilik dışı neden ilişki yaşama gereği duyuyorsun deyince namus bekçisi misiniz? Namus iki bacak arası mi
Evlilik dışı birliktelik burdaki insanlar için çok normal. Madem doğal neden burda problem olarak görülüyor neden çözüm arıyorsunuz? Hani çok normaldi ne gerek var çözüm aramaya bende bunu sorma ihtiyacı duyuyorum

ben hala anlam veremiyorum bu sorulara
birleşme olmadan nasıl hamile kalacaksınız

Ben anlam veremiyorum. Yaptığınız şey hamile kalmayınca yanlış ve stresli değilde, aksi olunca neden stres yapıyorsunuz?? Evlilik olmadan yakinlaşmalar bu tarz konuşmalar çok yanlış.
Sorunun cevabını adam gibi verip gide bilirsin mesela?

Muhtemelen psikolojiktir test yaptır kafa rahatlayınca adet gelir. Ben bu sitede bi bunu anlamıyorum aslında anlamamakta değil düşünce çelişkisi var insanlarda. Bu tarz birliktelik yaşayan birine evlilik dışı neden ilişki yaşama gereği duyuyorsun deyince namus bekçisi misiniz? Namus iki bacak arası mi
Evlilik dışı birliktelik burdaki insanlar için çok normal. Madem doğal neden burda problem olarak görülüyor neden çözüm arıyorsunuz? Hani çok normaldi ne gerek var çözüm aramaya bende bunu sorma ihtiyacı duyuyorum
teşekkur ederim

. İnsanlar illa sevdigi biriyle birseyler yasamak için evli mi olmak zorunda?

tatlım çünkü bunu bilemeyecek kadar cahil değilsin
Haklısını yorumunuz icin de teşekkür ederim sadece tedirginim 3 gundur adet olmadım geçti her yerde risk yazınca korktum genede teşekkürler konuşa bilecek kimsemde olmayınca

Haklısını yorumunuz icin de teşekkür ederim sadece tedirginim 3 gundur adet olmadım geçti her yerde risk yazınca korktum genede teşekkürler konuşa bilecek kimsemde olmayınca

korkmayın
sağlıklı bir kadında bile sağlıkla bir ilişki ile gebe kalma ihtimali % 25 tir
stress geciktirir

Sorunun cevabını nasıl vereceğimi sizden öğrenecek değilim. Kaldı ki mesajimda bir hakaret ya da yanlış birşey yok. Sakin olun
Benim soruma benim istediğim gibi veirirsi. Hakaret ettin diye birşey demedim benim Yaptıklarım seni ilgilendirmez sadece fikir sordum bu kadar rahatsızsan okur cevap vermez geçersin?

Back
X