sizcede sinir bozucu değilmi?

ben de fikir paylaşımından yanayım ama bu kadarı da bayar gerçekten. bunaltır. insanın içinde heves bırakmaz..
eşin maddiyatı fazla mı düşünüyor da kulp bulmaya çalışıyor. yoksa en azından senin hevesini kırmamak için dozunda yorum yapabilir.

maddiyatı fazla düşündüğü için yaptıgını sanmıyorum çünkü ben alıcam, zaten onun alacağı bişey olsa maddiyata takılmasını anlarım ayrıca maddiyata takılabiir tabi bu gayet normal bütçemizi düşünmek zorundayız ama mesele o değilki sadece hevesimi kırıyor işte..

Ben de eşim fikrini söylemezse deli oluyorum. Evimize aldığımız en ufak bir eşyada dahi fikir versin istiyorum, BİZİM olacak sonuçta. Koltuk seçimi konusunda bi kadın daha başarılıdır kanaatine nasıl vardınız? Söylediği şeyler bence gayet mantıklı, ayağım çarpar demiş örtü örtüyosun zaten neden bu kadar takılıyosun renklerine demiş haksız mı? Bu tarz konular birilerinden fikir alındıkça daha güzel bi sonuca bağlanır bence. Sizin göremediğinizi başkası görür onun göremediğini siz görürsünüz. Bütün fikirleri değerlendirirsiniz ona göre doğru karar verirsiniz gibi geliyor bana.

Bana kızacaksınız biliyorum :26: ama bence siz neden bu kadar sinir oluyosunuz biliyo musunuz? Siz bi şeyi beğeniyosunuz, eşiniz onu almamanız konusunda mantıklı bi açıklama yapıyo ve siz buna cevap veremiyosunuz. Çünkü siz o dediğiniz şeyi beğeniyosunuz ve sadece almak istiyosunuz gerisini pek düşünmüyosunuz.

Kadınlara ait konular erkeklere ait konular değil de EVİMİZE ait konular olarak bakarsanız bence biraz rahatlarsınız.

gıcık edici bi durum insanın bişey yapıp edip gösteresi gelmez valla aman çok takma arkadaşım sen beğensende söylenecek beğenmesenede o yüzden kendi istediğini yap ern azından sen mitli olursun

Sevgili konu sahibi, okuyunca bu konuyu ben mi açtım acaba dedim. Bende de var aynısından ve aynı sorunları yaşıyorum. Sadece bir örnek: geçenlerde büyük bir indirim vardı ev eşyaları satan bir mağazada, arkadaşlar bir sürü şey aldılar ben sadece baktım. Çünkü alırsam beğendiğim her şeye bir kulp bulacak hevesimi kaçıracak biliyorum. Ben bir yıllık evliyim, henüz bir çözüm bulamadım, defalarca konuşmama hatta annesinin bile "sen kadın işine çok karışma, karın ne isterse onu alsın" demesine rağmen hiç bir değişiklik yok maalesef.

ufak tefek şeylere karışmasa iyi olur tabi ama... mobilya gibi büyük ölçekli eşyalara karışması iyidir bence...

ben ve eşimde mobilyamıza birlikte karar verdik... bunda abes birşey görmüyorum ben... sonuçta ortak eviniz.

eşim her şeye mualefet.. en basit şeyler hakkında bile milyon tane fikri var, bazı şeylere kadın işi yada buda kadın zevki deyip susmuyo yaa sinirleniyorum çok eve bi kaşık bile alsam birsürü şey söylüyo yok şurası böyle olsun yok söyle olsun yok şu renk olsun, eve koltuk takımı almayı düşünüyorum internetten buldugum bir takımı gösterdim, anında başladı pahalıymış, rengi güzel değilmiş, ayakları dışarı doğru cıkıkmış parmagını çarparmış, bazasızmış, hee bide zaten üzerini örtüyomuşum ne gerek varmış renklerine takılıyormuşum :)) ya diyorum gecen seferkiler hiç içime sinmemişti zaten bunuda zevkine göre al ben müdehale etmiyim desen nolurki ama yok karışmadan duramıyor, ben nasıl araban için aldıklarına yada evdeki teknolojik ürünler için verecegin kararlara müdehale etmiyorum, sende benim bildiklerime burnunu sokma yahu halı, perde, tencere, tava senin işin değilki yaa.. bunun bi önlemi olmalı...

Bir süre eşinin her fikrini onayla, düşüncelerinin doğru olduğunu savun ..
Verdiği fikirleri uygula, yani kısacası ne derse evet de..

İnan, sonra bıkar sana fikir yetiştirmekten..

Off çok sinir bozucu. Bizde yokta bi komşu amcamız vardı, bildiğin mahalleye kaynana. Misafirliğe gittiği yerlerde bile karışırdı bu niye böyle bunu niye aldınız vs. delirtirdi resmen.

Ben de eşim fikrini söylemezse deli oluyorum. Evimize aldığımız en ufak bir eşyada dahi fikir versin istiyorum, BİZİM olacak sonuçta. Koltuk seçimi konusunda bi kadın daha başarılıdır kanaatine nasıl vardınız? Söylediği şeyler bence gayet mantıklı, ayağım çarpar demiş örtü örtüyosun zaten neden bu kadar takılıyosun renklerine demiş haksız mı? Bu tarz konular birilerinden fikir alındıkça daha güzel bi sonuca bağlanır bence. Sizin göremediğinizi başkası görür onun göremediğini siz görürsünüz. Bütün fikirleri değerlendirirsiniz ona göre doğru karar verirsiniz gibi geliyor bana.

Bana kızacaksınız biliyorum :26: ama bence siz neden bu kadar sinir oluyosunuz biliyo musunuz? Siz bi şeyi beğeniyosunuz, eşiniz onu almamanız konusunda mantıklı bi açıklama yapıyo ve siz buna cevap veremiyosunuz. Çünkü siz o dediğiniz şeyi beğeniyosunuz ve sadece almak istiyosunuz gerisini pek düşünmüyosunuz.

Kadınlara ait konular erkeklere ait konular değil de EVİMİZE ait konular olarak bakarsanız bence biraz rahatlarsınız.

niye kızayım canım sağol yorumun için, koltuk seçimi konusunda kadın daha başarılıdır gibi bi kanaatim yokki sadece ev dekorasyonu konusunda kadının zevki daha öncelikli olmalıdır diye düşünüyorum.. ayrıca mevzu sadece mobilya değil tabiki ondan fikir almadan alıp evime koyacak değilim ama her gösterdiğim şeye bi kulp takması ve onlarca olumsuz fikri arka arkaya söylemesi hevesimi kırıyor.. ayrıca yine söylüyorum olay sadece mobilya değil en ufak şeylerde bile alınacak deterjan, mutfak eşyaları, ufak dekorasyon ürünleri vs vs

Her şeye müdahale eden adam zordur gerçekten.
Benim kayınpeder böyle.. Bazı şeylerden kadın anlar. Ama bazı erkekler bunu anlayamıyorlar. İlla karışacaklar..
Ben kayınpederimi öyle görünce sıkılıyorum. Kayınvalidem yıllardır çekiyor işte..
İşiniz zor..

bendeaz cok bilgi sahibiyim artık 5 yıllık evliyim ve evde neler nekdr kullanışlı bilebiliyorum ama mevzu sadece koltuk takımı değilki herşey :)
diğer konudada arabalara karşıda teknolojjik ürünlere karşıdaa oldukça ilgili ve yeterince bilgiliyim aama özellikle susarımki aynı şekilde oda bana davransın söylediğimdde anlamıyor en azından yaptığımda anlar diye ama henüz faydasını görmedim

O zaman şöyle yapın, ters psikoloji olsun. Onun dilinden konuşun. Ona bıraktığınız bir çok konuya tatlı dille yorum yapın, fikrinizi söyleyin. Eğer sen karışma tarzında birşey söylerse, sizde onun nasıl her şeye karıştığını örnek gösterirsiniz :)

Back
X