• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizcede tuhaf degil mi ?

Sen bence başka konularda mutlu değilsin bunu bahane ediyosun. Biz kocamla ya onların evinde ya da bizim evde buluşuyoduk hiç sorun yaşamadık.

yo hayır bu konudan dolayı sıkıntılıyımm, cunki ev iş ev iş başka yaptıgımız hiç bişey yok.. Ben şahsen ilişkim olmaıdıgı zaman muhakkak vaktimi değerlendiren biriydim, ilişkim var ama hiç bişey paylaşamıyoruzz..

ay cnm resmen benım eskı flortlestıgım birine benzettım senınkısını de. bunlar degısmez. ustelık benımkı kendıın tek sınemaya gıdersın bile dıyordu saygısızdı. once kendıne sor ben boyle mutlu olabılıcekmıyım dıye ben olamam dedım ve postayı koydum benımkıne. cunku onun senın hayatında olup olmaması sana bıısey katmıyor. kalıtelı zaman gecırmek cok onemlı. bırbırınızle guzel vakıt gecırmek beraber anı paylasmak cok onemlı. tekken daha mutlu olursun ben diyim sana

ay cnm resmen benım eskı flortlestıgım birine benzettım senınkısını de. bunlar degısmez. ustelık benımkı kendıın tek sınemaya gıdersın bile dıyordu saygısızdı. once kendıne sor ben boyle mutlu olabılıcekmıyım dıye ben olamam dedım ve postayı koydum benımkıne. cunku onun senın hayatında olup olmaması sana bıısey katmıyor. kalıtelı zaman gecırmek cok onemlı. bırbırınızle guzel vakıt gecırmek beraber anı paylasmak cok onemlı. tekken daha mutlu olursun ben diyim sana

Kesinlikle haklısınızz ilişkim olmadıgı zman diğer erkek arkadaslarım var onlarla sürekli faaliyet halindeyiz, tadını cıkartıyorum açıkçasıı, ama ilişkim oldugu için malesef görüşemıyorum ve açıkçası sevgilimle faaliyet yapmak daha zevkli bencee. Ama oda yanaşmayınca kendimi cok hapse tıkılmışş hayattan soyutlanmış hissediyorum.. Gercekten sadece arabayla alıp hayatımı kolaylaştırıyo başka hiç bir katkısı yokk.

yo hayır bu konudan dolayı sıkıntılıyımm, cunki ev iş ev iş başka yaptıgımız hiç bişey yok.. Ben şahsen ilişkim olmaıdıgı zaman muhakkak vaktimi değerlendiren biriydim, ilişkim var ama hiç bişey paylaşamıyoruzz..
O zaman farklı şeylerden keyif alıyosunuz mesela ben evde olmayı severim arada bi dışarı çıkarız, bekarken kocamı 18:00-18:30 arası aramazdım kızardı trafikteyim eve gitmeye çalışıyorum derdi, düşündüğümde bu da benim gibi evini seviyo ve eve gitmek için kendini paralıyo dedim sonuç olarak dediğim gibi çıktı, benim istediğim eve bi yerlere uğramadan gelecek evini sevecek bi erkekti memnunum ama belli ki sen değilsin.

Gerçekten çok monoton bir insanmış.. Okurken içim bayıldı birde siz yaşıyorsunuz bunu...:ruh:
Hiç sevdiği bir hobisi yok mu?
En kötü maç izlemez mi? Giyin formanızı beraber maç izleyin..
Playstation oynamayı mı seviyor? Beraber oynayın...
Yani önce ona ne yaptığınızın önemi olmadığını onunla beraber yapılan her şeyin sizi mutlu ettiğini belli edin.
Karşılık vermiyorsa evet bu ilişki yürümez ne yazık ki :KK43:

O zaman farklı şeylerden keyif alıyosunuz mesela ben evde olmayı severim arada bi dışarı çıkarız, bekarken kocamı 18:00-18:30 arası aramazdım kızardı trafikteyim eve gitmeye çalışıyorum derdi, düşündüğümde bu da benim gibi evini seviyo ve eve gitmek için kendini paralıyo dedim sonuç olarak dediğim gibi çıktı, benim istediğim eve bi yerlere uğramadan gelecek evini sevecek bi erkekti memnunum ama belli ki sen değilsin.

bende sürekli dışarda olalım devamlıı gezelim diyen biri degilim.Ama şöle bir bakıyorum şubattan bu yana tek bir özel günümüz yok. Beni sıkan durum bu.. haftada bir bişeyler planlasa benım için en güzel hediye olur.. Ve başka meselede hala arkadas cevresini tanımıyorum tanışmadık sadece kız arkadası oldugunu biliyorlar bu.. ben tanıştırayım benımkilerle diyorum ama yanaşmıyor tanımıyorum etmıyorum ne yapcam gibi saçma bahaneler sunuyor, ya 30 yaşında adam ailesine benden bahsetmıyor , benımle telde konuşmak için köşe bucak odasına giriyor hemen. Ki absürt konuşlamarımız hiç bulunmaz, sıradandır...

Gerçekten çok monoton bir insanmış.. Okurken içim bayıldı birde siz yaşıyorsunuz bunu...:ruh:
Hiç sevdiği bir hobisi yok mu?
En kötü maç izlemez mi? Giyin formanızı beraber maç izleyin..
Playstation oynamayı mı seviyor? Beraber oynayın...
Yani önce ona ne yaptığınızın önemi olmadığını onunla beraber yapılan her şeyin sizi mutlu ettiğini belli edin.
Karşılık vermiyorsa evet bu ilişki yürümez ne yazık ki :KK43:

Maça ve playstationa bayılıyorr.. maçı genelde evinde izler , eger yerel kanalda yoksa dışarı cıkar ama benı götürmez cunki erkek ortamı diye sokmaz benii , sinemada bile off cok erkek var burda diye laf yaparr , denize bile bu sebepten götürmedi erkekler oluyor cart curt ama ben tek gitsem sıkıntı yokk tabii, playstationu da arkadaslarının evinde oynuyor , bende onu oynamayı hiç bilmiyorum maleseff :/

Maça ve playstationa bayılıyorr.. maçı genelde evinde izler , eger yerel kanalda yoksa dışarı cıkar ama benı götürmez cunki erkek ortamı diye sokmaz benii , sinemada bile off cok erkek var burda diye laf yaparr , denize bile bu sebepten götürmedi erkekler oluyor cart curt ama ben tek gitsem sıkıntı yokk tabii, playstationu da arkadaslarının evinde oynuyor , bende onu oynamayı hiç bilmiyorum maleseff :/
Vallahi ne diyeyim Allah size sabır versin :KK1:
Yürümesi çok zor olur.. En çok siz üzülürsünüz.. Beklentileriniz hiç karşılanmazsa bir süre sora depresyona bile girersiniz :(

Vallahi ne diyeyim Allah size sabır versin :KK1:
Yürümesi çok zor olur.. En çok siz üzülürsünüz.. Beklentileriniz hiç karşılanmazsa bir süre sora depresyona bile girersiniz :KK43:

o moddayımm emin olun.. Hiç bişey yapasımm yok arkadaslarım görüşmek istiyor ama içimden gelmıyor kafam rahat degil..

Eksik hissediyorum kendimi duygusal anlamda .. bir müzik dinledigimde bile aklıma gelmeyecek kadar odunn birisiii . cunki onun için duygusallıktan cok mantık ön planda.. Ne kadar isterdim gözlerine bakıpp sevgimizi bulabilmeyii ,gözlerimizin parladığını görmek istiyorum ama o bana nıye bakıyosun diyecek kadar duygusuz gibii

merhaba kızlar bayadır konu açmıyordum :)
önceki konumda hayatımda biri olduğundan bahsettim ve onunla devam ettim... o günden beri görüşüyoruz. benim tuhafıma giden ilişkinin monotonluğu , renksizliği..Bense cıvıl cıvıl bi karaktere sahibimm...
Adam aslına bakarsan beni her gün işten alır , biryerde işim olur götürür, annem hastanede kalmıştı gece benı yanına götürdü.. yani beni mümkün olduğunca zora sokmuyor. Ama gelelim bu adam bu ilişki için hiç bişey yapmıyor, ne birlikte planımız var nede o anı değerlendirmek.. koca yaz geçti hiç biryere gitmedikk . Ben cok istedim gidelim denize sahile ama trafiği bahane etti trafikte çok sinirleniyor küfürdür vs yani karşıdaki adam karşılık verse kavga edicek beni umursamadan, duymamaya çalışıyorum ama geriliyorum ve eve dönesim geliyor.. bu ilişkideki durgunluk sebebiyle cok söylendim ayrıldım da ama geldi özür diledi gezdiricem seni dedi ama yine degişen hiiççççç bişeyyy yokkkk. Adama göre daha önce gitmiş bir daha gitmeye ne gerek var. Ya bilemiyorum sevdiğini alıp gezmek farklı tek gitmek farklıı.. Ya en basitinden bi bowling yapalım diyorum sen arkadaşlarınla yap ben sevmiyorum , koruya gidelim ormanda yürüyelim diyorum, kaldırımı göstererek ben burdada yürürürüm ne gerek var diyor.. Emeklilerden farkımız yokkk.. Bugünlerde gerçekten bıkkınlık ruhundayımmm. Hanii bi çiçek alsa bile yüzüm gülecek yada bugün planımız var dese mutlu edecek beni ama onda bunları göremıyorum.. Bu ilişki bi yere varmaz değil mii ?

ben 26 o 30 yaşında bu arada
seni sevgili olarak değil kanka olarak görüyor.
yazdıkların ve yaptıkları bana bunu düşündürdü.

Ayrı dünyaların insanlarısınız. Olmaz bu ilişki demiyorum. Olur ama kendinizi çoooookkkkkk yıpratmanız gerekir. Gerek var mı kendinizden bu kadar ödün vermenize?

çok farklı iki karakter ve yaşam tarzındasınız. Söylediğinize göre cıvıl cıvıl bir kadınsınız. ona uyum sağlıyım diye kendinizden ve hayatınızdan bu kadar ödün verirseniz zamanla daha çok dolar ve patlarsınız. İlişkinizi gözden geçirin derim.

Back
X