• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizcede tuhaf degil mi ?

sana söylediğim yorumlarda haklı olduğumu bir kez daha anladım. ne dersen de, aile ilişkileri bu kadar zayıf bir insanla güzel bir evlilik bekleme. gez toz eğlen onu bilemem, kendi kararın. ama hele ki ikinci evlilik için.. kaç derim.

Bugün itibariyle ayrıldık. hatam olsa düzeltirdim ama uyuşmuyoruz olayına bişey diyemem dedi..

merhaba kızlar bayadır konu açmıyordum :)
önceki konumda hayatımda biri olduğundan bahsettim ve onunla devam ettim... o günden beri görüşüyoruz. benim tuhafıma giden ilişkinin monotonluğu , renksizliği..Bense cıvıl cıvıl bi karaktere sahibimm...
Adam aslına bakarsan beni her gün işten alır , biryerde işim olur götürür, annem hastanede kalmıştı gece benı yanına götürdü.. yani beni mümkün olduğunca zora sokmuyor. Ama gelelim bu adam bu ilişki için hiç bişey yapmıyor, ne birlikte planımız var nede o anı değerlendirmek.. koca yaz geçti hiç biryere gitmedikk . Ben cok istedim gidelim denize sahile ama trafiği bahane etti trafikte çok sinirleniyor küfürdür vs yani karşıdaki adam karşılık verse kavga edicek beni umursamadan, duymamaya çalışıyorum ama geriliyorum ve eve dönesim geliyor.. bu ilişkideki durgunluk sebebiyle cok söylendim ayrıldım da ama geldi özür diledi gezdiricem seni dedi ama yine degişen hiiççççç bişeyyy yokkkk. Adama göre daha önce gitmiş bir daha gitmeye ne gerek var. Ya bilemiyorum sevdiğini alıp gezmek farklı tek gitmek farklıı.. Ya en basitinden bi bowling yapalım diyorum sen arkadaşlarınla yap ben sevmiyorum , koruya gidelim ormanda yürüyelim diyorum, kaldırımı göstererek ben burdada yürürürüm ne gerek var diyor.. Emeklilerden farkımız yokkk.. Bugünlerde gerçekten bıkkınlık ruhundayımmm. Hanii bi çiçek alsa bile yüzüm gülecek yada bugün planımız var dese mutlu edecek beni ama onda bunları göremıyorum.. Bu ilişki bi yere varmaz değil mii ?

ben 26 o 30 yaşında bu arada
siz ona uysanız ve bundan mutlu olsanız olabilirdi ama sanki farklı dünyalardasınız evlenince sorun olur bence o yüzden en iyisi ayrılmak sanırım bu adam kendi halinde yaşıyor sosyalliği sevmiyor sizse sosyalsiniz ve bu büyük sorun bence

siz ona uysanız ve bundan mutlu olsanız olabilirdi ama sanki farklı dünyalardasınız evlenince sorun olur bence o yüzden en iyisi ayrılmak sanırım bu adam kendi halinde yaşıyor sosyalliği sevmiyor sizse sosyalsiniz ve bu büyük sorun bence

ayrılırken bana söyledigi ve onun için özel olan benım dogum günüm yaklaşıyor oda yurt dışında 2günlük yerlere bakıyormuşş.. Burda kız kulesine bakarak çay içmek benım için özel bir anlam ifade etmıyor dedi .. yani o hep yurt dışı planı yapıyor ama ben cıkamıyorum işimden ailemden dolayı... Ben cıkamayınca o da gitmıyor ee burda da bişeyler paylaşamıyoruz. Uyumsuzuz fazlasıyla :(

bence kacirmadan evlen canim yasin 26 olmus biraz daha dusunursen evde kalicaksin.kalmiş bile sayilirsin.artik armudun sapi uzumun cekirdegi var deme yasini biraz gecmisin tatlim.bowling filan oynamiyo diye neden sucluyosun garip olan o yasta o degil sensin .insanlar 26 yasinda cocuk doguruyo okula gonderiyo cocuklari oynuyo.sense hala daha 15lik genc kiz gibi davranmasini istiyosun kendine.anla canim 26 yas icin ne kadar kendini civil civil hissetsende yasin 26 unutma !

Senin için geçtiyse bizim sorunumuz değil.

66 değil 26 yaşında

ayrılırken bana söyledigi ve onun için özel olan benım dogum günüm yaklaşıyor oda yurt dışında 2günlük yerlere bakıyormuşş.. Burda kız kulesine bakarak çay içmek benım için özel bir anlam ifade etmıyor dedi .. yani o hep yurt dışı planı yapıyor ama ben cıkamıyorum işimden ailemden dolayı... Ben cıkamayınca o da gitmıyor ee burda da bişeyler paylaşamıyoruz. Uyumsuzuz fazlasıyla :KK43:

bana yalan gibi geldi.

üşütürüm diye parka çıkmayan insan yurtdışına mı çıkacak?

ayrılmak isteyince ekstrem bir şey diyeyim ki fikrini değiştireyim demiş gibi.

Back
X