Sizcede yüzsüzlük degilmi????

O soylemiyorsa yengenize gelicem diye açın siz soyleyin, benlik bi durum yok haberin olsun diyin.
Ben yengenizin yerinde olsam muhabbeti bilmiyorsam size de sinir olurdum cunku.
Tabiiki bende sinir olurdum herkes sinir olur yani bu konuda kv ve kp cok yüzsüzler. Herkesi kendileri gibi saniyorlar.

En hoşlanmadığım şeydir emrivaki kendini bir yerlere davet ettirmek.:kızgın: Ben sizin yerinizde olsam ararım ben gelmek istemiyorum böyle böyle oldu derim. Sizi anlar bence yengeniz.

Yaaaa sormayin. Oruclu oruclu sinirlerim tavan yapti zaten. Hayir yani yola gidicem zaten stressliyim kv son dakika golünü hic eksik etmiyor,saolsun. Aynen bizi yolcu etse ne etmese ne, illa gelmek icin bir bahane iste. Yengemin evi 64 metrekare ve 3 aile agirlayacak kadin. Fazlasiyla yeter, kv bunu bildigi halde neymis süpriiiiz yapacakmis. Aynen ne süpriz ama!!! Yengemlede cok iyi anlasirim simdi gitmeden ben onu görmesem oda beni görmese ikimizde huzursuz olucaz biliyorum. Ve cok isteyerk cagirdi beni. Bende inanin cok hevesliydim ordan yola cikacagiz diye. Ama saolsun kv hanim icine etti.
Off vallahi şiştim...
Zaten nefret doluyum bu ara kayınvalidelere karşı, neyse...

Madem yengenizle iyisiniz, onu arayın da söyleyin. Hatta bundan dolayı ne kadar moralsiz olduğunuzu da söyleyin, gerekirse onlar adına" kusura bakma" deyin bari.. Yapacak başka birşey yok gibi:KK12:

Demekki neymis kayinvalinize herseyi solemicekmissiniz keske hic demeseydiniz yengeme yemege gidicez die onlara ugradiginizda haberi olsaydi ....

yerden göğe kadar haklısınız. ben olsam anne biz size gelelim iftarı sende yapalım, habersiz yemekli misafir ayıp olur sizi rahat ettiremez kendi mahçup olur filan derim.. (kadın belki biftek veya balık yaptı sayıyla)

gerçi böyle durumlarda kv hemen ay ne bulsak yeriz biz yabancı mıyız aramayız öle şeyler iftar bu filan der ama hakketen çok yüzsüz..

Off zaten biz yabancı mıyız, 2 kişiyiz, orda burda otururuz, ne bulursak yeriz...bu laflara sinir olurum. Ayrıca evet, yengenize göre kayınvalideniz yabancı.

Hiç sevmem, annem babam dışında davetsizce gelen kimseyi ağırlamak istemem. İsterse arkadaşım olsun.

Bence de arayıp, yengenize durumu anlatın. Ama kızcağız yine de nezaketen, birlikte gelin diyecektir bence. Net konuşun ona karşı. Bir incelik yaptı diye sıkıntıya girmesinin anlamı yok...

Demekki neymis kayinvalinize herseyi solemicekmissiniz keske hic demeseydiniz yengeme yemege gidicez die onlara ugradiginizda haberi olsaydi ....
Aynen bana ders oldu ama kendi kendini davet edeceginide hic düsünmedim. Neyseki tavirlarimdan ve konusmamdan anladi onlarla gitmek istemedi ve vazgectiler cok sükür.

Back
X