Gebeliğe Hazırlık SİZCEE GEBELİK VAR MI KAN TESTİ ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bosbank

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
443
432
53
28
Reglime 5 gün kala erken gebelik testii yaptım. silik çizgiyi gördüm. hemen acile gidip kan verdim. görevli arkadaş gebelik varda diyemem yok da diyemem dedi. sizce artar mı ? çok mu erken gittiğim için böyle cıktı. aralık ayında aynı hastanede yaptırmıştım değer düşük cıktı direk yok denildi. ama bu beni tereddüte düşürdü.

Eklentiler

• c9a37d59-74d4-4634-b810-894c4c6db9ab.webp
    c9a37d59-74d4-4634-b810-894c4c6db9ab.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 336
Reglime 5 gün kala erken gebelik testii yaptım. silik çizgiyi gördüm. hemen acile gidip kan verdim. görevli arkadaş gebelik varda diyemem yok da diyemem dedi. sizce artar mı ? çok mu erken gittiğim için böyle cıktı. aralık ayında aynı hastanede yaptırmıştım değer düşük cıktı direk yok denildi. ama bu beni tereddüte düşürdü.
Sıfır beta tereddüte düşürmesin canım gebelik yok malesef. 😣 Rabbim en kısa sürede sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin 🤲🏽🤲🏽🤲🏽

Gebelik yok şu anda. Adet olmazsanız test yapın bence

Yok canım 5 üstü pozitif ama o bile şüpheli sayılırdı. Oradaki görevli neye dayanarak var diyemem yok diyemem demiş ki. Daha 5 gün varmış yükselir mi belli de olmaz ama şuan için yok maalesef İnş tez zaman da alırsın hayırlı haberi

Canım çok acele etmişsin kan testi için benim reglden 1 gün önce 26 çıkmıştı beta o bile çok düşük regl gecikmesini bi 5 gün bekleyip kan ver

Benm 0.182 bile çıktı canm varsa artar tabi en iyi regl gecikmesi o zaman tekrar yaptirsin

İyi de 5 ve üstü gebeliktir sağlık çalışanı nasıl size oyle demiş ki bas baya sıfır çıkmış .. bence bekle cnm kanda çıkmamıs olabilir .. bi kaç gün sonra tekrarlarsın evde yine bu sefer çift çizgi görmeden kan verme bence ☺️☺️

Yok ikisi de negatifte büyüklük küçüklük açısından dedim ben. Aman gereksiz bi ayrıntı sadece söylemek istemedim ☺
Öyle hastaneden hastaneye de fark ediyor aynı günde başka hastanede 2 bir diğer hastanede de 0 çıkmıştı

Öyle hastaneden hastaneye de fark ediyor aynı günde başka hastanede 2 bir diğer hastanede de 0 çıkmıştı
Referans aralığı değişebiliyor Ondan sanırım. Bazısı 0.100 bazıları 1.2 bazıları 2 alıyor sınırı

Back
X