Reglime 5 gün kala erken gebelik testii yaptım. silik çizgiyi gördüm. hemen acile gidip kan verdim. görevli arkadaş gebelik varda diyemem yok da diyemem dedi. sizce artar mı ? çok mu erken gittiğim için böyle cıktı. aralık ayında aynı hastanede yaptırmıştım değer düşük cıktı direk yok denildi. ama bu beni tereddüte düşürdü.
Reglime 5 gün kala erken gebelik testii yaptım. silik çizgiyi gördüm. hemen acile gidip kan verdim. görevli arkadaş gebelik varda diyemem yok da diyemem dedi. sizce artar mı ? çok mu erken gittiğim için böyle cıktı. aralık ayında aynı hastanede yaptırmıştım değer düşük cıktı direk yok denildi. ama bu beni tereddüte düşürdü.
Yok canım 5 üstü pozitif ama o bile şüpheli sayılırdı. Oradaki görevli neye dayanarak var diyemem yok diyemem demiş ki. Daha 5 gün varmış yükselir mi belli de olmaz ama şuan için yok maalesef İnş tez zaman da alırsın hayırlı haberi
İyi de 5 ve üstü gebeliktir sağlık çalışanı nasıl size oyle demiş ki bas baya sıfır çıkmış .. bence bekle cnm kanda çıkmamıs olabilir .. bi kaç gün sonra tekrarlarsın evde yine bu sefer çift çizgi görmeden kan verme bence