• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizcee?

722

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2013
19
0
6
35
İstanbul
arkadaşlar ben üniversite sınavına hazırlanıyorum şuan meslek seçimi konusunda çok kararsızım tm ögrencisiyim.. düşündüm taşındım ve zihin engelliler öğretmenliğine karar verdimm şuan için atmasıda iyi ama 4 sene okuycam sonucta 4 sene sonra nasıl olur allah bilir.. emek sabır ve vicdan gerektiren bi meslek ve gerçekten canı gönülden istiyorum bunu insanlara yardım etmektn daha güzel ne olabilir kii.. ve daha onlar daha çocuk.. sizce bu kararımda devam mı etmeliyimm fakat 4 seneye atamalrı nasıl olur hiçbi fikrim yok :/

seçimin harika kuzenimde onu okumak istiyo bu sene son senesi oku herzaman iş bulursun

arkadaşlar ben üniversite sınavına hazırlanıyorum şuan meslek seçimi konusunda çok kararsızım tm ögrencisiyim.. düşündüm taşındım ve zihin engelliler öğretmenliğine karar verdimm şuan için atmasıda iyi ama 4 sene okuycam sonucta 4 sene sonra nasıl olur allah bilir.. emek sabır ve vicdan gerektiren bi meslek ve gerçekten canı gönülden istiyorum bunu insanlara yardım etmektn daha güzel ne olabilir kii.. ve daha onlar daha çocuk.. sizce bu kararımda devam mı etmeliyimm fakat 4 seneye atamalrı nasıl olur hiçbi fikrim yok :/

Cnm istediğin bölüm 415-475 puan isteyen bir bölüm ve revaçta olan bir bölüm..
Kesnlkle atamalarda sorun olacağını sanmıyorum.. geleceği olan bir meslek zihinsel engelliler ve üstün zekalılar bölümü ikisinden birini tercih edeblrsn..

Back
X