Sizceee???

Aynen bnde o an sizin gibi yükseldim ama şimdi bir hafta gectı üstünden kendimi sorgulamaya başladım niye büyütttm falan demeye başladım ona Msj atasım arayasım geliyor birden damdan düşer gibi bitince çok kötü oldum
Özür dilemen gereken tek nokta var,ettiğin küfürler o kadar.
Tavrında ve tepki göstermekte haklısın.
Eşimle biz de yaşadık bu sorunu en başında. Benim kızdığım nokta gittiği yeri ve döneceği zamanı söylememesiydi.Erkeklik gururu diğerlerinin yanında kılıbık damgası yememek için özellikle söylemezdi ha bir de gitme derim diye hiç aramıyordu :D
Ki hiç de öyle biri değilimdir,arkadaşlarıyla vakit geçirmesini isterim ki kafası dağılsın eğlensin adam.
Bunu aşana kadar göbeğim çatladı desem yeri.
Şimdi anladı,Allah korusun neler var hayatta,başına bir şey gelse şurada şunlarla diyebilmeliyim.O da farkında ve özellikle kişileri mekanı söyler kendi isteğiyle foto atar vs.
Ama dediğim gibi zor oldu fakat atlattık.
Şimdi sizdeki duruma gelince illa iletişim kurmak istiyorsan çok eğilip bükülmeden hakaretler için özür dileyip ağzını arayabilirsin.
O zaman niyeti belli olur,ayrılmak işine mi geldi yoksa özlemiş mi çıkar.
Ama hala tepelemeye kalkarsa bırak gitsin.

bana bunu yapan adama tek şey yazardım

‘ eğlenmek takılmak hakkın ben senin karın değilim ama eger beni gelecegini paylaşacagın kadın olarak görseydin yalan söyleyerek yapmazdın..numaranı siliyorum iyi eğlenceler..’
finitoo
Ahh keşke o an daha mantıklı ve sakin kalıp böyle seyler yazabilseydim kendimi küçük düşürüp haksız yerine koydum annesne kadar gitti ettfm küfürler. Ama o an onunda Canını sıkıp moralini bozmak istedim

Bana tek açıklama bile yapmadı küfür etmişim diye adam haklı oldu . Ama aynı şeyi bn yapsam dünyayı basıma yıkardı

eskiler işi biliyor öfkeyle kalkan zararla oturur..

küfürü hak etmiş diyenler şiddette hak edilen bir şey mi?
sinirlenip karşımızdaki de haksız olduğunda pervasızca Allah ne verdiyse saydırıp dövedebilirmiyiz?

iki tarafta sıkıntıli ...ama şu da bir gercek hep fedakar olan kadin olmak zorunda yoksa bitiyor...arkadasimin biri demisti ki bana neler dedi ben affettim o beni bir lafimla sildi

Ahh keşke o an daha mantıklı ve sakin kalıp böyle seyler yazabilseydim kendimi küçük düşürüp haksız yerine koydum annesne kadar gitti ettfm küfürler. Ama o an onunda Canını sıkıp moralini bozmak istedim

bundan sonra tam o anda konu aç :)

Özür dilemen gereken tek nokta var,ettiğin küfürler o kadar.
Tavrında ve tepki göstermekte haklısın.
Eşimle biz de yaşadık bu sorunu en başında. Benim kızdığım nokta gittiği yeri ve döneceği zamanı söylememesiydi.Erkeklik gururu diğerlerinin yanında kılıbık damgası yememek için özellikle söylemezdi ha bir de gitme derim diye hiç aramıyordu :KK70:
Ki hiç de öyle biri değilimdir,arkadaşlarıyla vakit geçirmesini isterim ki kafası dağılsın eğlensin adam.
Bunu aşana kadar göbeğim çatladı desem yeri.
Şimdi anladı,Allah korusun neler var hayatta,başına bir şey gelse şurada şunlarla diyebilmeliyim.O da farkında ve özellikle kişileri mekanı söyler kendi isteğiyle foto atar vs.
Ama dediğim gibi zor oldu fakat atlattık.
Şimdi sizdeki duruma gelince illa iletişim kurmak istiyorsan çok eğilip bükülmeden hakaretler için özür dileyip ağzını arayabilirsin.
O zaman niyeti belli olur,ayrılmak işine mi geldi yoksa özlemiş mi çıkar.
Ama hala tepelemeye kalkarsa bırak gitsin.
Ahh ne güZel sorunları aşıp evlenmişsiniz ne mutlu size. Oda anlamıyor bana dıyor ki 30yasında adamım o an seni arayıp izin mi alayım izin degil sadece haberdar et diyorum yok yine ayni ya telde görüyorum gittiği yeri ya böyle sosyal medyada. He bide bana bir gün öncesi gece rüyamda seni gördüm bara gitmissn sarhos olmussun çok kızdım sana diyen adam bide düşünün

Konuyu okurken ben çıldırdım artık konu sahibini düşünemiyorum. Mekan mekan geziyorlar sana da evde erkek erkeğe oturuyoruz mesajı veren bir fotoğraf geliyor sadece. O an yaşadığın sinirle ağzına geleni saymışsın. Yaptığın doğru değil ama yine de geri adım atma. Adamın yaptığı çok yanlış. Yalan söylemiş ve özür dilemek yerine üste çıkmaya çalışıyor.

Boşver aramasın sormasın. Bir de yalan söyleyip mekan mekan gezen kocayla mı uğraşacaksın evlenip? Kafayı mı yedin bırak gitsin.

Kadını kısıtlayıp kendi her istediğini yapan adamları bi gemiye tıkıştırıp okyanus ortasında batırsak mı gemiyi napsak :KK53:

hayatım şimdi gelip özür dilese barışırsın
hala umrumda çünkü
salla yaa takma boşver :)
Malesef umrumda o gün bitsin derken hiç umrumda degıldi ama zamanla nedense kötü olmaya başladım yedi yirmidört adamı takıp edıom . Kendimi suçlamaya başladım ne diye büyüttm uygun bi dille niye konuşmadın diye

Ahh ne güZel sorunları aşıp evlenmişsiniz ne mutlu size. Oda anlamıyor bana dıyor ki 30yasında adamım o an seni arayıp izin mi alayım izin degil sadece haberdar et diyorum yok yine ayni ya telde görüyorum gittiği yeri ya böyle sosyal medyada. He bide bana bir gün öncesi gece rüyamda seni gördüm bara gitmissn sarhos olmussun çok kızdım sana diyen adam bide düşünün

gercekten boyle erkeklerden nefret ediyorum ...benim sozumden cikmasin ama ben istedigimi yaparim ...ama hele sen yap burnundan getiririm onun gururu var bizim yok

Biz evliydik zaten bu sorunlar olduğunda.
Ayrıca izin de alınmalı bazı zaman.
Kendileri utanmasa bakkala çıkarmayacak bazen.
Sınırları bilmek ve bildirmek şart.
Hele ki bu ülkede .

Konuyu okurken ben çıldırdım artık konu sahibini düşünemiyorum. Mekan mekan geziyorlar sana da evde erkek erkeğe oturuyoruz mesajı veren bir fotoğraf geliyor sadece. O an yaşadığın sinirle ağzına geleni saymışsın. Yaptığın doğru değil ama yine de geri adım atma. Adamın yaptığı çok yanlış. Yalan söylemiş ve özür dilemek yerine üste çıkmaya çalışıyor.

Boşver aramasın sormasın. Bir de yalan söyleyip mekan mekan gezen kocayla mı uğraşacaksın evlenip? Kafayı mı yedin bırak gitsin.

Kadını kısıtlayıp kendi her istediğini yapan adamları bi gemiye tıkıştırıp okyanus ortasında batırsak mı gemiyi napsak :KK53:
Ayy canım ne güzel yazmışsın resmen duygularıma tercüman oldun . Ben aynen haklıyım bi açıklama beklerken adam beni sucladı. Üste çıkması şimdi beni deli ediyor. Ya şimdi bn ondan biraz uzaktaym yarın yaşadıgı sehre gidicem bu adamın evının anahtarı var bnde ve o evde bi kaç eşyam var yarın gidip eşyalarımı almalımıyım?

Bana tek açıklama bile yapmadı küfür etmişim diye adam haklı oldu . Ama aynı şeyi bn yapsam dünyayı basıma yıkardı
Valla üste çıkma çabası bunlar.Kibar konuşsan da olmaz,küfür etsen de olmamış zaten.İş senden çıkmış,o da fırsatını bulmuş gibi.Öyle tabi biz yapsak ay Can'ım neden böyle yaptın gözümün nuru deyip öper mi erkekler:) Ki kadınlar daha duygusallar.Üstüne varma hiç totosunu da kaldırma.

Ayy canım ne güzel yazmışsın resmen duygularıma tercüman oldun . Ben aynen haklıyım bi açıklama beklerken adam beni sucladı. Üste çıkması şimdi beni deli ediyor. Ya şimdi bn ondan biraz uzaktaym yarın yaşadıgı sehre gidicem bu adamın evının anahtarı var bnde ve o evde bi kaç eşyam var yarın gidip eşyalarımı almalımıyım?

Eşyaların önemli şeyler değilse şimdilik alma bence. Barışmak için adım atmışsın gibi düşünebilir. Eşyaları bahane etti beni görmeye geldi gibi...

İzin almasını beklerseniz o duruma düşersiniz. Ne izin alırım nede izin beklerim . Bu çok onur kırıcı . Kimse kimsenin sahibi değil ve hepimiz aklı selim insanlarız . Anne babamızdan izin almamışız eşten nereye kadar kim izin ister ki. Belki cicim ayları hoşunuza gidiyordu erkek arkadaşınız izin istemesi ama bence normal değil. Sorumluluğu bilecek derecede güveniyorum eşime ve destek oluyorum her zaman. Tabi ki erkek arkadaşıyla yemeğe gidebilir . Bende kız arkadaşımla alışverişe sinemaya gidebilirim. Bazı şeyleri iki taraflı abartmamak lazım . Merak etmesin diye haber verilir bunu yapmamak sorumsuzluktur evde bekleyene karşı. Ama yok sonradan gördüm haberim yoktu başkasından duydum mevzusu bence tamamen kişinin Egosuyla alakalı bir durum . Bu kadar ego savaşlarına girmeyin şimdiden . Evlilikte çekilmez İnan ki . Bir kadın vakfında çalışmasam yıllarca, belki bende böyle yüzeysel düşünürmüydüm bilmiyorum . insanın çevreside düşünce tarzını etkiliyordur muhakkak .

yalan söyleyen kadar yalan söylemeye iten de suçlu bence..
ilişkinin dinamiğini bilmeden yorum yapmak zor.
küfür kısmına gelince haksızsınız. kendinizi haklı görseniz bile o ağır küfürler iletişim şekli değildir. o da sinirlenince size etsin o zaman.
Evet haklısınız bi bayan olarak yakışmadı o laflar ağzıma ama beni deli eden bu adam beni kolay kolay bir düğüne bile göndermek istemez. Bar ortamını sevmıyorum deyıp bni götürmek istemez bi kaç kere gitmişsizdr sadece . Bana sosyal medya hesaplarımı kapatmam için Baskı yapar. Ondan habersiz bi yere gitsem niye haber vermedin diye bozuk atar . Ve böyle bunları yapıp o an ben arayınca bana cvp dahi vermemesi beni yoldan çıkardı

Eşyaların önemli şeyler değilse şimdilik alma bence. Barışmak için adım atmışsın gibi düşünebilir. Eşyaları bahane etti beni görmeye geldi gibi...
Aynen öyle gidersem öyle düşünecek çünkü daha önce aynı durumları yaşadık ve öyle algıladı. Birde oraya gidersem esyalrımı alıp anahtarı birakıp çıkmak koyacak bana . Ama oraya gidip onun karşısına çıkmadan nasıl durucam onuda bilmiyorum

Evet haklısınız bi bayan olarak yakışmadı o laflar ağzıma ama beni deli eden bu adam beni kolay kolay bir düğüne bile göndermek istemez. Bar ortamını sevmıyorum deyıp bni götürmek istemez bi kaç kere gitmişsizdr sadece . Bana sosyal medya hesaplarımı kapatmam için Baskı yapar. Ondan habersiz bi yere gitsem niye haber vermedin diye bozuk atar . Ve böyle bunları yapıp o an ben arayınca bana cvp dahi vermemesi beni yoldan çıkardı

klasik mıçan g.t yaranır durumu:temizlik: ben erkek olsam bende size boyle yaparim hakediyorsunuz...

Back
X