Kesin miBiraz rahat bırak tekrar gelir sana
Kesin bilgi yayalımKesin mi
Yani bu yüzden alışkanlığa dönüştü demiş olabilir miValla sürekli görüşelim, buluşalım, yanımda kal falan dese biri ben de darlanır soğurum...boğar ilişki.
Telde konuşasım bile olmuyor bazen, kaldı ki biri tarafından hep birşeylere zorunlu bırakılmaak çok itici gelir.
Ufacık bişeyde korkuyorum acaba ayrılacak mı diyeBir şeyi kaybetmenin en büyük sebebi, kaybetme korkusu ne yazık ki. Fazla üstüne düşmeyin, siz düzeltmek istedikce ters teper.
Bıraktım ama böyle de olmuyor canım acıyor soğuk soğukOluruna Bırak
Bıraktım ama böyle de olmuyor canım acıyor soğuk soğuk
Böyle fazla bunaltirsiniz ama biteceği varsa biter zaten siz ne kadar cabalasaniz da. Üstüne düşmeyin , ben cabalamasam da olacağı varsa olur diye kendinizi rahatlatin. Bu şekilde sadece onun g*tunu kaldirirsiniz kendisini vazgecilmez zanneder, kafasına göre davranır. Kıymetiniz bilinsin istiyorsanız biraz geri çekin kendiniziUfacık bişeyde korkuyorum acaba ayrılacak mı diye
Ters etki yapmaz dimi mesaj yazmayınca konuşacağımız bişeyler yok demesinBöyle fazla bunaltirsiniz ama biteceği varsa biter zaten siz ne kadar cabalasaniz da. Üstüne düşmeyin , ben cabalamasam da olacağı varsa olur diye kendinizi rahatlatin. Bu şekilde sadece onun g*tunu kaldirirsiniz kendisini vazgecilmez zanneder, kafasına göre davranır. Kıymetiniz bilinsin istiyorsanız biraz geri çekin kendinizi
Ters etki yapmaz dimiCantada keklik olmussunuz adam avci. Az kacin dogasini yasasin.
Ters etki yaparsa da sizi zaten gözden çıkarmış demektir. Üstüne gitseniz de gidecek , gitmeseniz de. En azından seviyorsa sizi kaybetmekten korktuğunu göreceksiniz. Bırakın biraz da o cabalasin ilişki için, tabi seviyorsa. Sevmiyorsa umrunda olmaz .Ters etki yapmaz dimi mesaj yazmayınca konuşacağımız bişeyler yok demesin
Sana mı soracağım istersem 100 kez açarımNeden sürekli aynı konuyu açıyorsunuz burada bu aynı olan 3. konunuz mu ne? ve hala gelişme yok. Neyi duymak istiyorsunuz döner demememizi bizim dememizle mi dönecek daha ne kadar konu açıp soracaksınız aynı şeyleri çünkü aynı cevapları alıyorsunuz. Bence bittiğini kabul edin belli ki artık istemiyor kendi haline bırakın dünyanın sonu değil ilk ayrılan da siz değilsiniz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?