Sizceee ?

Aqqes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
917
182
33
İlişkimde yolunda gitmeyen bişeyler var ama sebebini ne o nede ben biliyorum. İlişkinin başlarında çok kavga ettik çok kıskandım dayanamyıp ayrıldı sonra yeniden barıştık herşey o kadar güzeldi ki ama sürekli ben yanımda kal buluşalım mı dedim aradım o kendini çekmeye başladı noluyor dediğimde içimden bişey yapmak gelmiyor alışkanlığa dönüştü dedi sonra üzdüysem özür dilerim dedi fakat hala soğuğuz birbirimize sebebini bilsek yüz yüze konuşalım dedi daha konuşmadık o memlekette bişeyler düzelebilir mi sizce ilgimle çok mu boğdum onu kaybetmekten çok fazla korkuyorum kaç gündür hep acı çekiyorum

Valla sürekli görüşelim, buluşalım, yanımda kal falan dese biri ben de darlanır soğurum...boğar ilişki.

Telde konuşasım bile olmuyor bazen, kaldı ki biri tarafından hep birşeylere zorunlu bırakılmaak çok itici gelir.

Bir şeyi kaybetmenin en büyük sebebi, kaybetme korkusu ne yazık ki. Fazla üstüne düşmeyin, siz düzeltmek istedikce ters teper.

Yani bu yüzden alışkanlığa dönüştü demiş olabilir mi

Ufacık bişeyde korkuyorum acaba ayrılacak mı diye
Böyle fazla bunaltirsiniz ama biteceği varsa biter zaten siz ne kadar cabalasaniz da. Üstüne düşmeyin , ben cabalamasam da olacağı varsa olur diye kendinizi rahatlatin. Bu şekilde sadece onun g*tunu kaldirirsiniz kendisini vazgecilmez zanneder, kafasına göre davranır. Kıymetiniz bilinsin istiyorsanız biraz geri çekin kendinizi

Ters etki yapmaz dimi mesaj yazmayınca konuşacağımız bişeyler yok demesin

Ters etki yapmaz dimi mesaj yazmayınca konuşacağımız bişeyler yok demesin
Ters etki yaparsa da sizi zaten gözden çıkarmış demektir. Üstüne gitseniz de gidecek , gitmeseniz de. En azından seviyorsa sizi kaybetmekten korktuğunu göreceksiniz. Bırakın biraz da o cabalasin ilişki için, tabi seviyorsa. Sevmiyorsa umrunda olmaz .

Neden sürekli aynı konuyu açıyorsunuz burada bu aynı olan 3. konunuz mu ne? ve hala gelişme yok. Neyi duymak istiyorsunuz döner demememizi bizim dememizle mi dönecek daha ne kadar konu açıp soracaksınız aynı şeyleri çünkü aynı cevapları alıyorsunuz. Bence bittiğini kabul edin belli ki artık istemiyor kendi haline bırakın dünyanın sonu değil ilk ayrılan da siz değilsiniz!

Sana mı soracağım istersem 100 kez açarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…