Sizceee??

Şimdilik yapmadı ama insan merak eder kimle konuşuyor yorum yapıyor diye

Yapmadıysa çocuğu rahat bırak
Ne münasebet yav sevgilim açıp benim özel konuşmalarımı okuyacak
Ne kadar aşağılayıcı bir şey
Sanki ben 5 yaşında çocuk muyum
Güvenilmeyecek, onursuz biri miyim kontrol etsin durmadan
Çok alınırdım
Yine iyi sevgilin sana tekmeyi vurmamış daha ama yakındır

Konuşacak kişi sadece instagramdan mı konuşur dışarda yine konuşur madem güvenmiyorsun konuş bitir o zaman sizin bu tutumunuz zaten iter onu sıkmayın şu adamları yaa bı salın
Nasıl böyle rahatsınız ya inanın böyle olmak için neler vermezdim

Ama hadi kızlarla konuşuyorsa
Kızlarla konuşuyorsa diye sorduğun başka kızlarla flört ediyorsa herhalde.

Başka kızlarla flört ettiğini görseniz ayrılır mısınız yoksa kıyameti kopartıp, trip atıp yine de devam mı edersiniz?

Alıp şifresini girip baktınız bir şey yok içiniz rahatlayacak mı? Belki başka bir hesapla, profille yazışıyor.
Bir sürü senaryo yazabilirim böyle ama bunun yerine ben kaşı gözü oynamadıkça sevgilime güvenirim ve ne onun özelini ihlal eder kurcalarım ne de benimkine karıştırırım.

Valla inanın ki hayran oldum böyle olmayı çok istiyorum çok

Ayrılır mıydın yani
Ya bazı erkeklerin ağzı bozuk oluyor ya da edepsiz videolar atıp argo argo konuşuyorlar ben böyle şeyleri sevmiyorum amaan arkadaşlar diyip geçemiyorum insan arkadaşını iyi seçmeli ben olsam mesafe koyardım şahsen

Hayran kaldım keşke bende böyle olsam keşke ilişkilerim hep bu yüzden bitti

Ben okumanı istemem diyor sürekli

Valla inanın ki hayran oldum böyle olmayı çok istiyorum çok

Olmaman için bir sebep yok
Çünkü karşındakinin kafasına kamera takıp her hareketini izlemedikçe bilemezsin
Belki başka bir appten, forumdan yapıyor, belki sokakta, kafede orda burda yapıyor
Bunun sonu yok
Hayatını bunu düşünerek geçiremezsin
Ya güveneceksin ya ipini salacaksın
Yoksa kafayı yersin

o vermiyorsa sende şifreni değiştir.kesinlikle ona verme bir daha.

Çok haklısınız ama hiç olmazsa sevgilisi olduğunu bilsinler tarih falan yazsın yani ya

Şifre paylasmak cok sacma değil mi yahu? Yasınız küçük Die tahmin ediyorum. Güvenmiyorsanız devam etmezsiniz. Şüphe ile yol alınmaz bana göre. Sizden istediğinde sizde veriyor musunuz? Özel hayata müdahaleye girer bu.

Çok haklısınız ama hiç olmazsa sevgilisi olduğunu bilsinler tarih falan yazsın yani ya

Napıyor seni instagramında gizliyor mu?
Sevgilisi yok gibi mi davranıyor?
Neden sen bu kadar işkillendin yani durduk yere gibi anlatmışsın ondan böyle yorumladık
Varsa bir falsosu söyle yatıralım vuralım kırbacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…