Şimdilik yapmadı ama insan merak eder kimle konuşuyor yorum yapıyor diye
Nasıl böyle rahatsınız ya inanın böyle olmak için neler vermezdimKonuşacak kişi sadece instagramdan mı konuşur dışarda yine konuşur madem güvenmiyorsun konuş bitir o zaman sizin bu tutumunuz zaten iter onu sıkmayın şu adamları yaa bı salın
Ayrılır mıydın yaniÜff kimbilir nasıl videolardır
Öyle insanlarla takılmasını istemezdim ben olsam
Ben rahat değilim kocama güveniyorumNasıl böyle rahatsınız ya inanın böyle olmak için neler vermezdim
Sizin gibi rahat olmak için neler vermezdimGüvenmiyorsan bırak. Onu da sal kendin de rahat et. Bugün instagram dan şüphe edersin yarın başka bi şeyden. Güven yoksa kendinizi de onu da sıkmayın
Kızlarla konuşuyorsa diye sorduğun başka kızlarla flört ediyorsa herhalde.Ama hadi kızlarla konuşuyorsa
Valla inanın ki hayran oldum böyle olmayı çok istiyorum çokYapmadıysa çocuğu rahat bırak
Ne münasebet yav sevgilim açıp benim özel konuşmalarımı okuyacak
Ne kadar aşağılayıcı bir şey
Sanki ben 5 yaşında çocuk muyum
Güvenilmeyecek, onursuz biri miyim kontrol etsin durmadan
Çok alınırdım
Yine iyi sevgilin sana tekmeyi vurmamış daha ama yakındır
Ya bazı erkeklerin ağzı bozuk oluyor ya da edepsiz videolar atıp argo argo konuşuyorlar ben böyle şeyleri sevmiyorum amaan arkadaşlar diyip geçemiyorum insan arkadaşını iyi seçmeli ben olsam mesafe koyardım şahsenAyrılır mıydın yani
Hayran kaldım keşke bende böyle olsam keşke ilişkilerim hep bu yüzden bittiKızlarla konuşuyorsa diye sorduğun başka kızlarla flört ediyorsa herhalde.
Başka kızlarla flört ettiğini görseniz ayrılır mısınız yoksa kıyameti kopartıp, trip atıp yine de devam mı edersiniz?
Alıp şifresini girip baktınız bir şey yok içiniz rahatlayacak mı? Belki başka bir hesapla, profille yazışıyor.
Bir sürü senaryo yazabilirim böyle ama bunun yerine ben kaşı gözü oynamadıkça sevgilime güvenirim ve ne onun özelini ihlal eder kurcalarım ne de benimkine karıştırırım.
Ben okumanı istemem diyor sürekliYa bazı erkeklerin ağzı bozuk oluyor ya da edepsiz videolar atıp argo argo konuşuyorlar ben böyle şeyleri sevmiyorum amaan arkadaşlar diyip geçemiyorum insan arkadaşını iyi seçmeli ben olsam mesafe koyardım şahsen
Valla inanın ki hayran oldum böyle olmayı çok istiyorum çok
Güvenenler sonra görüyor ama aldatılıyor tv de sürekli çıkıyorBen rahat değilim kocama güveniyorum
Çok haklısınız ama hiç olmazsa sevgilisi olduğunu bilsinler tarih falan yazsın yani yaOlmaman için bir sebep yok
Çünkü karşındakinin kafasına kamera takıp her hareketini izlemedikçe bilemezsin
Belki başka bir appten, forumdan yapıyor, belki sokakta, kafede orda burda yapıyor
Bunun sonu yok
Hayatını bunu düşünerek geçiremezsin
Ya güveneceksin ya ipini salacaksın
Yoksa kafayı yersin
Neden bu şüphe?Kızlarla konuşuyorsa sevgilim sonuçta ne saklıyor
Ben hemen verdim salak gibi şimdi değiştirdim amao vermiyorsa sende şifreni değiştir.kesinlikle ona verme bir daha.
Sakladığı bişey olmasa seve seve verirdi dimiNeden bu şüphe?
Çok haklısınız ama hiç olmazsa sevgilisi olduğunu bilsinler tarih falan yazsın yani ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?