• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizceee??

4 ay ama şimdi insanlar çok fena kızlar yazar istek atar en azından bize ait bişey olsa 😔😔
Ne fark eder? Sevgilisi olanlara kızlar bakmıyor mu sanıyorsunuz?
Aramızda sadece 1 yaş var ve siz çok çocukça davranıyorsunuz. Biraz büyüyüp olgun ilişkiler yaşamaya çalışırsanız bu gibi şeyleri dert etmezsiniz.

Yalan söylediğini düşünüyorsan birlikte olmaya devam etme bence gerçektem çekindiğini düşünüyorsanda olabilir neden olmasın

Ne fark eder? Sevgilisi olanlara kızlar bakmıyor mu sanıyorsunuz?
Aramızda sadece 1 yaş var ve siz çok çocukça davranıyorsunuz. Biraz büyüyüp olgun ilişkiler yaşamaya çalışırsanız bu gibi şeyleri dert etmezsiniz.
Size sevgiliniz vermese saygıyla karşılardınız yani tarihte yazmıyor resimde yok

Ama tarih yok fotoğraf yok insan sevgilisine ait bişey koymaz mı

Fotoğraf, tarih olsa ne olacak?
Bende de yok, sevgilimde de yok. Grup fotoğraflarında beraberiz sadece.
Yıl dönümümüzü de aklımızda tutabiliyoruz. Oraya yazsak günü geldiğinde tebrikleri mi kabul edeceğiz?

Daha önce güveninizi sarsacak bir şey mi yaptı? Eğer öyleyse hiç uğraşmayıp ayrılın zaten. Böyle düşün düşün, canınıza yazık.

Çekildik bi sürü hemde atayım dedim yok dedi sen at dedim çekiniyorum böyle şeylerden dedi anlamıyorum insan neden çekinir
Çekiniyor olabilir gerçekten. Bir de sizin at demeniz doğru değil kendi isterse atmalı. Bu şekilde üstüne gitmeyin iyice düşünün böyle güvenmemenizi gerektiricek hareketleri mi oldu? Yoksa siz mi durduk yere güvensiz hissediyorsunuz ? Sorun sizdeyse kendinizi değiştirin fotoğraf tarih instagram şifresi sevgi göstergesi olamaz.

Size sevgiliniz vermese saygıyla karşılardınız yani tarihte yazmıyor resimde yok
İstemedim, istemem. Hadi istedim diyelim karşında çocuk yok der vermez.
Verse benim ona saygım azalır.
İkimiz de sosyal medyada birbirimizi paylaşmayız.

Ekleme: 1 senedir beraberiz.

Zaten ilk başta bambaşkaydı sonra birden ayrılık noktasına geldik sıktın beni dedi soğudum dedi

İstemedim, istemem. Hadi istedim diyelim karşında çocuk yok der vermez.
Verse benim ona saygım azalır.
İkimiz de sosyal medyada birbirimizi paylaşmayız.

Ekleme: 1 senedir beraberiz.
Helal olsun asla böyle olamam

Sifre neden istenir? Guven yoksa neden devam edilir?
Sevgili de olunsa kisiye ozel alan kalmali....

Sıktınız mı peki?
Bu tarz kıskançlıklarınız hep mi vardı yoksa bu tepkisinden sonra mı taktınız böyle?
Sıktın dedi soğudum dedi sürekli aramıyorsun yazmıyorsun kendimi mesaj yazma zorunda hissettim dedi ilk başta o kadar farklıydı ki şimdi tanıyamıyorum ne desem yapan kişiyi instagram senin olsun istediğini yap derdi

Back
X