• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizceee ????

Kizlar birde eşimde evde yani o da duyuyor insan demezmi evde hadi beni geçtim benden buyuk erkek var abi diyoruz ayip yapmayim diye. Kiz icin soyluyorum cnku erkek icin sorun yk zaten bagirtilarda kizdandi. Yani ben esime guveniyorum tabiki ama bu kadar rahat olmalari beni korkutttu acikcasi bi ara esimle kiz evde tek kaldilar esime tabiki bu konuda guvenyorm ama kizin bu kadar rahat olmasi beni birdaha evde tek birakmama dusuncesine itti

Ben kabul etmem akrabalik durumlarinizi bilmem zira duydugum yakin bir olayi anlatayim nisanli cift arkadasin evde kaliyor o gece birlikte oluyorlar ciftler sonra ayriliyorlar. Olay ev sahibesi adama kaliyor hata ayrilik gerekceside bu oluyor ozetle ben yatiya kabul etmem kimseye tavsiyede etmem

Asla!
Nisanli demek evli demek olmuyor.
Ahlaksizlar!
Su an iki hovarda gence yataklik yapiyosnuz malum isler icin.

Kocan ne dedi bunlari duydugunda?

Benim misafirlikten anlayışım, oturursun, yer içer, iyi vakit geçirirsin ama çok zaruri bir durum yoksa evine dönersin.

Keyfi durumları asla kabul edemem.
Kim olursa olsun, herkes evininin yolunu bilecek, bilmiyorsa gitmeyecek.

Çok zaruri değil ise hiçbir yerde kalmam, kimsede benim evimde kalamaz.

Ben kabul etmem akrabalik durumlarinizi bilmem zira duydugum yakin bir olayi anlatayim nisanli cift arkadasin evde kaliyor o gece birlikte oluyorlar ciftler sonra ayriliyorlar. Olay ev sahibesi adama kaliyor hata ayrilik gerekceside bu oluyor ozetle ben yatiya kabul etmem kimseye tavsiyede etmem

Bende şunu düsünyorum içime sinmeyen hicbirsey benim icin dogru degildie. Kişiden kişiye degişir bu...
Mesela bu insanlar kesinlikle birdaha bizde kalmalılar...
Evimi pis hissediyorum hemde çok pis...
Dogrumu yapiyorum bilmiyorum ama bu boyle... kullandiklari seyleri atacak kadar...

Asla!
Nisanli demek evli demek olmuyor.
Ahlaksizlar!
Su an iki hovarda gence yataklik yapiyosnuz malum isler icin.

Kocan ne dedi bunlari duydugunda?

Uyumasina devam etti... dunde bu konuda kizdim bidaha olmasin sakin sen sesleri duymadinmi diye duydm dedi.
Bende dedimki bize yatiya gelen kiz kardesinle nisanlisi olsa ne olurdu dedim kalamazlarrr dedi. Peki ya kalsalarda o sesleri duysan oldururum onlari dddi. Bende dedm ki erkek sizden olunca nasilda boburleniyosunuz hepiniz aynisiniz bidaha olmasin dedim tamam dedi. Ama sanmiyorum

Dun gece ve sabah şahit olduğum bir olay canımı sıktı büyütmemeye çalıştım ama ilerde sorun olurmu ki acaba diye size danişmak istedim...

Eşimin Ailesinden , daha nişanli olan bir çift çay içmeye diye gelip bizde kaldılar... ( evler yakin)
Ve korktugum " dur" denilmezse bunu alışkanlik haline getirecek tipte insanlar.
Ve hiç misafirlik adapları yok.
Lutfen yanlış anlamayin ama sabah şu bagırtılarla uyandim " yaa yapmaaaa ahhh kolum yaaa aşkimmmmm " ve gülüsüyorlardi muzik acmışlardı...
Adım gibi eminim tekrar olacak...
Benmi fazla büyütüyorum
Yoksa normal mi karşılamalıyım ?
bence su an evleri olmadigi icin ve aile fertleri disinda bir yerde kalmak kendi kulturlerine uymayacagindan aileleri onayi alamayacaklarindan nasilsa genc yengemiz diye dusunup sizde kalmayi uygun bulmuslardir. kendi evleri olunca hic kapi calacaklarini sanmam.

Benim misafirlikten anlayışım, oturursun, yer içer, iyi vakit geçirirsin ama çok zaruri bir durum yoksa evine dönersin.

Keyfi durumları asla kabul edemem.
Kim olursa olsun, herkes evininin yolunu bilecek, bilmiyorsa gitmeyecek.

Çok zaruri değil ise hiçbir yerde kalmam, kimsede benim evimde kalamaz.

Ahhh işte bize geldiklerinde kalıcaz deselerdi ben bu konusmayi yapardm olmaz diye. Ama emrivaaki olunca bisey diyemedim... ooff oof...
Insallah birdaha yaşanmaz. Hergun bahane buluyoruz biyerlere cikicaz diyee

bence su an evleri olmadigi icin ve aile fertleri disinda bir yerde kalmak kendi kulturlerine uymayacagindan aileleri onayi alamayacaklarindan nasilsa genc yengemiz diye dusunup sizde kalmayi uygun bulmuslardir. kendi evleri olunca hic kapi calacaklarini sanmam.

Ya kendi evleri olmasina daha 1 veya daha fazla sene varsa ? Ya herkes bunlarin yaptigi seyleri biliyorsa ???
Ben cevremden birine bunu anlatsam emin olunki gulecekkk emin olun. Cnku cocuk gibiler onlar ne yapsalar bosver deniliyor...

Evimde fingirdeşen insanları tekrar ağırlamam. Eşinle konuşursun, tekrar onları almaya müsayit olmazsınız. Ayrıca nişanlı çifti yatılı konaklamak iğrenç olmuş. Otel gibi kullanmışlar anlaşılan. Iyk.

Uyumasina devam etti... dunde bu konuda kizdim bidaha olmasin sakin sen sesleri duymadinmi diye duydm dedi.
Bende dedimki bize yatiya gelen kiz kardesinle nisanlisi olsa ne olurdu dedim kalamazlarrr dedi. Peki ya kalsalarda o sesleri duysan oldururum onlari dddi. Bende dedm ki erkek sizden olunca nasilda boburleniyosunuz hepiniz aynisiniz bidaha olmasin dedim tamam dedi. Ama sanmiyorum

Cokta guzel anlatmissin.
Tabikide olmaz.
Tavrini koy.
Bu ne sacmalik.

Back
X