Tavrını koy sizde kalmasına müsaade etmeyin elbette. Ama samimi olduğum biri evime geldiğinde ben rahat etsin isterim,mutfaktan su almaya çekinmesi beni üzer. Evimde kalıyorsa zaten samimiyimdir. Sizin bunlarla bir samimiyetiniz yok anlıyorum ama kuzeninizin su almaya çekinmesi daha iyi gelmiş size oda bana ilginç geldi. Sabah sesin dozunu abartmış boğuşmuşlar evet daha dikkatli olabilirler ama aynısını sevdiğim biri yapsa ben bozulmam. Siz emrivaki yaparak kalınması ve onlardan çok hoşlanmadığınız için bukadar rahatsız oldunuz bence. Evinizde kalınmasına müsaade etmeyin,onlarda anlar herhalde bir süre siz erteledikçe.
Bunun haricinde konu sahibiyle bağlantısız olarak söylüyorum ; ailesine söyle,kaynanasına söyle.... Vs. Size ne? Herkes durumun farkında ve herkes için normal karşılanıyorsa size kınamak düşmez,siz nişanlınızla aynı evde kalmayın,bende kalmadım ama dedikodu kazanı gibi hemen ona de,buna de,vay arsızlar demek size düşmedi. Herkesin yaşam tarzı farklı,hayat görüşü,yetişme şekli farklı ama sizden farklı yada size ters geleni gördüğünüz anda hemen karalamak çok garip. Size ters ise siz yapmayın,neden herkesin ahlak bekçiliğini birileri yapıyor? Yalnızca bu konu için değil burada açılan bu tarz çoğu konuda yaklaşım böyle.