Aynenbnide arkadaşlarım eleştirdiğinde alınıyorum bozuluyorum cevap vermek karşıdakini üzmek de istemıyorum ama eve gelıncede kendımı yırtıyorum
senelerdir böyleyim
ben de senin gibiyim canım ya
sonunda da üzülen taraf ben oluyorum
Evet meseLa saçımı yapıyorum ben çok beğeniyorum arkadaşım geLiyo yok kıyafet ayakkabı bugün pek güzeL değilsin saçın olmamış feLan
Ay sananeeeeeeeee diyesim geliyo vaLLa kaydirigubbakcemile3
öyle bir anlatmışsınız ki birden annem yazmış sandım bu yazıyı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
annemle çok ortak yönünüz var çünkü anneminde düzen temizlik konusunda takıntısı var
koltuğun yastığını yamuk koysanız bile neden bu böyle diye söylenir
evde büyük küçük her eşyanın bir yeri vardır bunları yerleri haricinde başka bir yere koyduğunuz zaman
söylenmeye başlar taa ki bıktırana kadar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bunun önlenebilir bir şey olduğunu sanmıyorum
yetişme tarzı ve karakterle alakası var çok zor bu takıntılardan vazgeçmek
mecburen bunlarla yaşamayı öğreneceksiniz siz değilde çevrenizdekiler bu huyunuzdan
çok daha fazla rahatsız oluyor bunu unutmayın benneyaptımkibenneyaptımki
ev dağılması yada her hangi bir şey olmaması gereken yerde olması dünyanın sonu değil
fazlaca kasmamanızı ve hem kendinize hemde çevrenizdekilere hayatı zehir etmemenizi öneririm
nitekim bunları anneme bir türlü anlatamamış biri olarak söylüyorum delikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?