• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizde benım gibi Takıntılımısınız?

caramino

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
161
6
116
Selam kızlar benıim hiç ama hiç sevemdigim bi huyum var takıntılı olmam aslında o kadarda degilim amaama takınca takıyorum kardesim. Mesela ben evi topluyum biri geldin dagıtsın kuduruyorum yada mutfak tasına sebze meyve kabugu görünce deli oluyorum aslında cok ufak seyler ama benı cok sinir edio böle olaylar .
Yada biri bana bugün sacın kötu olmus dese hemen alınır ve rahatsız olurum . Lütfen yarım edinde su takıntımdan kurtarın beni kızlar vur patlasın cal oynasın yasamak istiyorum bende yaff

ay bilmiyorum ki her kova burucda böle deildir. Yetişme tarzımdanmı acaba ama takmayan takmıo bende takmamak istiyorum annemde cok kızıyo böle ufak seyleri sorun etmeme. benim gibi olanlar lütfen yorum yapınnnnn

ben işlerimi yapamazsam,istediğim birşey olur da alamazsam sinir olurumdelikafadulden ama sonra insanları ya da olumlu başka şeyleri aklıma getirmeye çalışıyoruma.s çünkü yoruyor böyle olmak :bbo:özellikle evde temizlikle ilgili çok sinirleniyorum! bağırıp çağırmaya başlıyorum delikafaduldensonra da üzülüyorum!başka uğraşılar bulmaya çalışıyoruma.s mesela kızım uyuduktan sonra zor da olsa puzzle yapmaya başladım:1rolleyes: kafam boşalıyor sakinleşiyorum!...

Kova burcu takıntılı olmaz.Mutlaka yükseleninde yada ay burcunda
Başaklık etkisi vardır.Çok detaylı ve titiz olurlar başaklar.

öyle bir anlatmışsınız ki birden annem yazmış sandım bu yazıyı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
annemle çok ortak yönünüz var çünkü anneminde düzen temizlik konusunda takıntısı var
koltuğun yastığını yamuk koysanız bile neden bu böyle diye söylenir
evde büyük küçük her eşyanın bir yeri vardır bunları yerleri haricinde başka bir yere koyduğunuz zaman
söylenmeye başlar taa ki bıktırana kadar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bunun önlenebilir bir şey olduğunu sanmıyorum
yetişme tarzı ve karakterle alakası var çok zor bu takıntılardan vazgeçmek
mecburen bunlarla yaşamayı öğreneceksiniz siz değilde çevrenizdekiler bu huyunuzdan
çok daha fazla rahatsız oluyor bunu unutmayın benneyaptımkibenneyaptımki
ev dağılması yada her hangi bir şey olmaması gereken yerde olması dünyanın sonu değil
fazlaca kasmamanızı ve hem kendinize hemde çevrenizdekilere hayatı zehir etmemenizi öneririm
nitekim bunları anneme bir türlü anlatamamış biri olarak söylüyorum delikafaduldendelikafadulden

ben de insanların beni eleştirdiklerinde söyledikleri laflara takıyorum
sanki beni eleştirenlerin hiç hataları yokmuş gibi
onların bana dediklerine takıyorum bu yüzden çok kızıyorum kendime
bir an önce bu huyumu düzeltmem lazım ama nasılkaydirigubbakcemile4

Aynen (: bnide arkadaşlarım eleştirdiğinde alınıyorum bozuluyorum cevap vermek karşıdakini üzmek de istemıyorum ama eve gelıncede kendımı yırtıyorum :D

senelerdir böyleyim (:

ben de senin gibiyim canım ya
sonunda da üzülen taraf ben oluyorum

Evet meseLa saçımı yapıyorum ben çok beğeniyorum arkadaşım geLiyo yok kıyafet ayakkabı bugün pek güzeL değilsin saçın olmamış feLan

Ay sananeeeeeeeee diyesim geliyo vaLLa kaydirigubbakcemile3

Böyle insanlar çok sinirli ve stresli olurlar,
hayat boyu böyle yaşanmzki.Daha
rahat olmak lazım.Böyle bir kaç arkadaşım var.
Evine gitmeye bile zorlanıyoruz.Arkamızdan temizlik
yapıyordur diye.................................

Evet meseLa saçımı yapıyorum ben çok beğeniyorum arkadaşım geLiyo yok kıyafet ayakkabı bugün pek güzeL değilsin saçın olmamış feLan

Ay sananeeeeeeeee diyesim geliyo vaLLa kaydirigubbakcemile3

küçük bir çocukmuşum gibi muamele görüyorum gibi hissediyorum
sanki kendileri çok süper

ama en yakınımdan ya da en iyi arkadaşımdan eleştiri alsam üzülmüyorum ama
başkalarından olunca bu eleştiriler, takıyorum işte

öyle bir anlatmışsınız ki birden annem yazmış sandım bu yazıyı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
annemle çok ortak yönünüz var çünkü anneminde düzen temizlik konusunda takıntısı var
koltuğun yastığını yamuk koysanız bile neden bu böyle diye söylenir
evde büyük küçük her eşyanın bir yeri vardır bunları yerleri haricinde başka bir yere koyduğunuz zaman
söylenmeye başlar taa ki bıktırana kadar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bunun önlenebilir bir şey olduğunu sanmıyorum
yetişme tarzı ve karakterle alakası var çok zor bu takıntılardan vazgeçmek
mecburen bunlarla yaşamayı öğreneceksiniz siz değilde çevrenizdekiler bu huyunuzdan
çok daha fazla rahatsız oluyor bunu unutmayın benneyaptımkibenneyaptımki
ev dağılması yada her hangi bir şey olmaması gereken yerde olması dünyanın sonu değil
fazlaca kasmamanızı ve hem kendinize hemde çevrenizdekilere hayatı zehir etmemenizi öneririm
nitekim bunları anneme bir türlü anlatamamış biri olarak söylüyorum delikafaduldendelikafadulden

Ay sonuna kadar haklısın canm ama insanın elinde olan biley deilki bende hiç istemiyorum yani ama takılıyorum yinede böle seylere:kızgın:

ay bende kovayım ve bendede aynı şey var.bir şeyi çok beyenerek alırım ama biri o kadarda güzel değil yada çok gitmemiş sana falan dese soğurum biraz :) bide geçen stüdyoda portre fotoğraflar çektirdm.bnm o kdr hoşuma gittki bayıldm yanii..bu benmym flan oldm..ama hrkes dedi işte ruj çok koyu olmş..yüzümdeki tek makyajm rujumdu yani abartıda yoktu..kafaya taktım mesela hemen :) ayhh öle iştee yaaa

Back
X