sizde benim gibimisiniz???

Feride1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2013
78
5
98
Ankara
Merhaba arkadashlar. Ben 35haftalik hamileyim. Muhtemel dogum tarixim 20.03.2014 du, doguma cok az kaldi. Bu gun doktoro gitdim bebeyimin basi yukarida dedi sezeryana yazdi doktor. Benim gibi bebeyi basi yukari olan arkadaslar ne zaman sezeryen olacaginizi doktorunuz soyledimi?

Merhaba arkadashlar. Ben 35haftalik hamileyim. Muhtemel dogum tarixim 20.03.2014 du, doguma cok az kaldi. Bu gun doktoro gitdim bebeyimin basi yukarida dedi sezeryana yazdi doktor. Benim gibi bebeyi basi yukari olan arkadaslar ne zaman sezeryen olacaginizi doktorunuz soyledimi?

Bu konuyu ben de merak ediyorum. Sezeryan doktorlar için büyük kolaylık bu bi gerçek. Acaba gerçekten gerekli mi? Ve doğuma daha var doğum kanalına inebilir bence. İnşallah tecrübeli anneler cevap verir de biz de faydalanırız. Benim 25 Şubattaki kontrolde belli olacak doğum şeklim, tamamen normalden yanayım doktoruma da belli ettim, beni abuk sabuk nedenlerle sezeryana alamaz. İstersen bir iki başka doktora daha görün derim ben eğer normal istiyorsan.:49::49::emir_bebek::emir_bebek:

dün doktor kontrolum vardı 35 haftamdayım
bebeğimin başı aşagıda normal dogum gorunuyor dedı
sezeryan ıcınde en son karar oldugunu soyledı drum normal dogum yanlısı
37. haftada karar verıyormus benım drum
cogu dr sezeryana hemen gun verıyor
dönebılır daha bebişin inş döner

Merak ettim dışarı çıkıp uzun yürüyüşler yaptınız mı ?

doktorun sırf bunun için sezeryan demesi çok yanlış bence. Sancı ile dönebiliyor bebek yada sancıyı beklemedende dönebiliyo sezeryan doktorlar açısından hem para hem kolaylık demek. Ben ilk hamileliğimde doğum hastanesine gittiğimden (devlet yani) bebeğim çarpraz olmasına ve %90 dönmeyecek olmasına rağmen beklediler son güne kadar günüm doluncada sancı verdiler dönmedi tabii o ayrı ama normal olsunda isterdim.Kısmet inş sizinkisi döner ve gerek kalmaz sezeryana:49:

Benim kızımda dönmemişti dışardan dönderme işlemini bile denemiştik.
36 ve 37 haftaya kadar dönmezse sonra dönmesi zor biraz.
Sancım ve suyum geldıgı halde yıne dönmemişti inatçı cadım ve 38+2 de sezeryan olmuştum.

Back
X