- 27 Şubat 2015
- 216
- 163
- 103
- Konu Sahibi miniksercem000
-
İsteyerek birakmadim. sorumluluk,hamilelik, emzirme derken sadece icmedim. Ama hep aklimdaydi içmem zannediyordum.ama yinede sorumluluk baskı kalkınca aklına gelene bu sefer karşı koymuyorsun ve o anlardan birinde iciyorsun sonrada devamı geliyor.zaten etrafında içen biri varsa e eskiye dönüş yapıp devam ediyorsun.aslında sanırım sigara icmiyorsunuz o yüzden anlayamazsiniz. Baskı yüzünden bırakıp baskı kalkınca içmek istemine karşı koymuyorsun olay bu yanineden başladın ki tekrar? orayı anlayamadım..
evet içmiyorum şuan, ama bir zamanlar yiyordum sigarayıİsteyerek birakmadim. sorumluluk,hamilelik, emzirme derken sadece icmedim. Ama hep aklimdaydi içmem zannediyordum.ama yinede sorumluluk baskı kalkınca aklına gelene bu sefer karşı koymuyorsun ve o anlardan birinde iciyorsun sonrada devamı geliyor.zaten etrafında içen biri varsa e eskiye dönüş yapıp devam ediyorsun.aslında sanırım sigara icmiyorsunuz o yüzden anlayamazsiniz. Baskı yüzünden bırakıp baskı kalkınca içmek istemine karşı koymuyorsun olay bu yani
Of anlamıyorum burada birsürü hamileyken sigara içiyorum diyen varken siz niye bana bukadar taktiniz acaba.hepimiz sigaranın zararlarını biliyoruzdur sanırım. Bu benim tercihim.hayatımızda iyi yada kötü bir sürü şeyin tercihini kendimiz yaparız. Birileri söyleyince çocuk gibi ogrenecek yaşta değiliz. Herşeyin farkındayım. Kocama bile bukadar hesap vermedim .bu kk de nekadar da çok ders veren var herkes herseyi biliyor maşallahevet içmiyorum şuan, ama bir zamanlar yiyordum sigarayı
herhalde sadece çocuğa bedenen zarar vermekten korktun,
ilerde yalnız büyümesinden, senin sürekli aksırıp tıksırmana
şahit olmasından, büyüdüğün de sürekli seni hastanelere taşımak zorunda
kalmasından, belki de annesinden sırf sigara yüzünden erken ayrılmak
zorunda kalacak bir evlat olmasından korkmadın..
gerçekler=acıOf anlamıyorum burada birsürü hamileyken sigara içiyorum diyen varken siz niye bana bukadar taktiniz acaba.hepimiz sigaranın zararlarını biliyoruzdur sanırım. Bu benim tercihim.hayatımızda iyi yada kötü bir sürü şeyin tercihini kendimiz yaparız. Birileri söyleyince çocuk gibi ogrenecek yaşta değiliz. Herşeyin farkındayım. Kocama bile bukadar hesap vermedim .bu kk de nekadar da çok ders veren var herkes herseyi biliyor maşallah
Kendimi inanin daha iyi hissediyorum tamam gec oldu bi cok kisi burda bebek alacagi zehiri aldi dediler. Ama olsun gec olsada ben basardim.Tebrik ederim bıraktıysanız
Benim babam 40 yıl içti bu yaşına kadar kaç kere yalvardık. Bir kere bıraktı sonra yine başladı. Hatta doktor koah başlangıcı dedi yine içti siz düşünün. Hamile olduğumu öğrendiğinde adam resmen torunu için çat diye sigarayı bıraktı mart ayında. Bir tane bile içmedi o günden beri. Ailecek hayretler içindeyiz.
Siz de hem kendiniz hem bebeğiniz için içmeyin nolur. Zaten tiryakilik vücudun ihtiyacı olduğu için değil tamamen psikolojik. onun yerine psikolojinizi düzeltmek adına birşeyler yapın kafa yorun. Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?