sizde bir denermisiniz

katja85

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2014
18
0
6
35
İstanbul
kızlar lütfen yardım edin sıyırmak üzereyim

benim için şunu deneyip yazarmısınız ama lütfen çok rica ediyorum yorum yazmadan çıkmayın

benim sorunum şöyle.

1. burnumu sağa sola hızlıca sallayınca burnumun içinde uc kısımda orda sanki birşey oynuyor bariz şekilde hissediyorum
2.mesela sol tarafa doğru kafamı yatırınca ( kulağımı omuzuma deydirmeye çalıştığımda) burnumda belli olucak derece o tarafa doğru yamuluyor ,kafamı düzeltinca yamuklukta gidiyor.

ameliyat olalı tam 62 gün oldu, doktora bu durumu sordum bana burnun yamulması normal dedi her insanın burnu kafasını yan yatırınca yamulur dedi ama daha önce eski burnumda böyle birşey olmuyordu ve ayrıca kafamı sağa sola sallarken sanki kıkardak oynuyor

lütfen yardım edin allah rızası için bakıp çıkmayın ameliuat olanlardan yorum bekliyorum

teşekkür ederim

Yok öyle bişey, sağa ya da sola doğru kafanı yatırınca burun neden yamulsun yahu hamur mu bu.. Valla sırf senin için denedim:)))) benim burnumda herhangi bir oynama falan olmadı.. ki normalide bu sanırım.. sende uğraşma burnunla canım sonuçta bir ameliyat geçirdin.. zarar verme.

Yok öyle bişey, sağa ya da sola doğru kafanı yatırınca burun neden yamulsun yahu hamur mu bu.. Valla sırf senin için denedim:)))) benim burnumda herhangi bir oynama falan olmadı.. ki normalide bu sanırım.. sende uğraşma burnunla canım sonuçta bir ameliyat geçirdin.. zarar verme.

öncelikle bakıp bakıp çıkanlar gibi olmayıp cevap yazdığın için sağol.

ama benim burnum yamuluyor yer çekimine gider gibi kesin kıkardak bence doktor buna normal diyor bu nasıl normal oluyor anlamadım.
kafamı sallayıncada burun ucunda içerde kıkırdak oynuyor gibi hissediyorum

ve ayrıca 2 ay oldu halen üst dişlerimi göremiyorum gülemiyorumda hadi bunu geçtim ama bu yamulma çok moralimi bozuyor

elimle bazen dokunuyorum ucunu sağa sola oynatıyorum sanki içinde tutan kemikmi kıkırdakmı herneyse yokmuş gibi sadece et varmış gibi sağa sola oynamaya çok meyilli

ama benim burnum yamuluyor yer çekimine gider gibi kesin kıkardak bence doktor buna normal diyor bu nasıl normal oluyor anlamadım.

ve ayrıca 2 ay oldu halen üst dişlerimi göremiyorum gülemiyorumda hadi bunu geçtim ama bu yamulma çok moralimi bozuyor

elimle bazen dokunuyorum ucunu sağa sola oynatıyorum sanki içinde tutan kemikmi kıkırdakmı herneyse yokmuş gibi sadece et varmış gibi sağa sola oynamaya çok meyilli

Canım benim çok uğraşma burnunla ameliyat olalı çok olmamış.. bir sorun yoksa da sen bu kadar uğraşırsan sorun çıkarıcaksın başına.. bekle bi 6 ay falan.. panik yapma da hemen.. burnun tam oturduktan iyileştikden sonra da yine aynı şeyleri yaşarsan o zaman tekrar git doktora.. ama burnun sağa sola yamulmasını bende normal karşılamadım açıkcası bana da ilginç geldi.. bilemiyorum ki canım.

Canim ilk aylar banada oyle geliyordu birazcik psikolojik. Mesela kaldirimdan inerken falan burun hopluyormus gibi oluyordu. Yuksek kaldirimdan ben inememistim ilk aylar hopluyor diye :) Benimde ust dislerim kapanmisti dedigin gibi ama 2-3 ay sonra her sey normale donuyor canim. Kafana takmamaya calis. Cunku inan ki bunlar psikolojik. Ve estetik ameliyati olan bicok insan daha sonra psikolojik tedavi goruyormus :)

benim için şunu deneyip yazarmısınız ama lütfen çok rica ediyorum yorum yazmadan çıkmayın

benim sorunum şöyle.

1. burnumu sağa sola hızlıca sallayınca burnumun içinde uc kısımda orda sanki birşey oynuyor bariz şekilde hissediyorum
2.mesela sol tarafa doğru kafamı yatırınca ( kulağımı omuzuma deydirmeye çalıştığımda) burnumda belli olucak derece o tarafa doğru yamuluyor ,kafamı düzeltinca yamuklukta gidiyor.

ameliyat olalı tam 62 gün oldu, doktora bu durumu sordum bana burnun yamulması normal dedi her insanın burnu kafasını yan yatırınca yamulur dedi ama daha önce eski burnumda böyle birşey olmuyordu ve ayrıca kafamı sağa sola sallarken sanki kıkardak oynuyor

lütfen yardım edin allah rızası için bakıp çıkmayın ameliuat olanlardan yorum bekliyorum

teşekkür ederim

Siz hangi doktora ameliyat oldunuz?

benim sorunum şöyle.

teşekkür ederim

Benim oyle yamulma falan olmuyordu da dislerim 3 ayda ancak acildi ya merak etme. Uzerine cok dusunmemeye calis.

yazmayı unutmuşum sağ tarafa doğru yamulmuyor sadece sol tarafa doğru bir yamulma var. neyse birkaç ay daha beklemekte fayda umarım ozamana kadar düzelir.

herkese teşekkür ederim sağolun

canım ödemden dolayı o telaş yapma benimde öyleydi o günlerde öne eğildiğimde düşecek gibi hissediyordum :9: 2 aya düzelicek:)

canım ödemden dolayı o telaş yapma benimde öyleydi o günlerde öne eğildiğimde düşecek gibi hissediyordum :9: 2 aya düzelicek:)

ama benimkisi psikolojik değil bas baya hissediyorum.

bide verdiği masajları doğru düzgün yapmıyorum bunun bir zararı olurmu

siz aya düzelicek derken 4 ayda düzelirmi demek istediniz anlamadım çünkü benim bugün 63.üncü günüm

Back
X